Idézet: Smooth - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 23:22
Hellosztok!
Én pont most vettem egy 925-ös lapot (meg amit még kell). Időtállóságáról nem tudok nyilatkozni, de nekem így hirtelen kellett jó és olcsó LGA775-ös lap. Ez tökéletesen megfelelt az igényeimnek. Nagyon tetszik, semmi problámám nem volt még vele. (amúgy egy Abit AA8 DuraMAX-ről van szó uGuru-val).
VGA-t én is egy 128MB-os RX600Pro-t vettem, de féléven belül szeretném cserélni (mondjuk egy 700Pro-ra) ahogy a procit is. Egy ideig én is AMD párti voltam, főleg T-bred meg Barton. De a hűtés és áramigényük miatt inkább az intelhez pártoltam. A jelenlegi 2600D-vel nem vagyok kibékülve, de úgy voltam vele a vásárláskor, h csak induljon el (annyiból amennyim épp akadt) majd később lecserélem. Most azon gondolkozom, hogy mit válasszak. 3 lehetőség közül: P4 3,0/800/1M, P4 3,0/800/2M 64bit, vagy Xeon 3.0/800/1M.
Ha tudnátok nekem segíteni a választásban, azt megköszönném.
Mellesleg jól tudom, hogy a VGA manapság már többet számít, mint a proci? Tehát például egy X600Pro+3,0 P4 inkább egy X800Pro+2,6D celka a javallottabb (vagy Sempron).
A celeront mindenfelekeppen ki kell cserelni alola, mert az sajna, hiaba tarkitjuk, harmatgyenge...
En a 6xx szerias P4-re tennem a voksom, amugy is most tisztessegesen csokkentette az araikat a nagybacsi...
Es, a legtobbet tenyleg a VGA szamit, sztem azzal varj egy kicsit, amig az ATI jelentkezik az uj udvoskekkel (r520, etc), mert akkor a regebbi kartyak ara szinten szepet fog zuhanni...

Ergo, ugyanannyiert sokkal gyorsabbat tudsz venni..
Alaplapbol nagyon jot valasztottal, de sajna, a chipset miatt, Pentium D-t, meg a hozza hasonlokat nem tudsz belerakni..
Es amugy Xeon-t sem, mivel az meg abszolute mas foglalat..