Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. dec. 5., hétfő - 21:50
Nem, a proci tökéletes, minden apró hiányosság kiküszöbölve, csipszetek bugosak sztem. Lehet kipróbálok egy Via S939 PCI-e kombót, egyvalami riaszt vissza: csak két SATA, ami nem natív(ha jól tudom).
Az pont elég... mármint, hogy nincs hozzá normális chipset. Így az egész platform egy félkarú óriás.

Oli, Te ismered az álláspontom, akár Lufinyulon keresztül személyesen is.
Most látom nagyjából elérkezettnek, hogy váltsak platformot, bár eredeti álláspontomhoz képest lehet hogy korai magömlés, de anyagilag jelenleg megúszom ~nullszaldósan a dolgot.
Nem flame, de vártam egy normális 64bit-es Intel megoldásra, ami a mai napig nem érkezett meg és a technológiai irányukból kiindulva mostanság nem is fog. Van duplamagos kályha, EMT64-es kályha és -sajnos- egy beszerezhetetlen, megélhetetlen 64bit-es megoldás s478 Northwood.
Viszont itt a 64bit-es Windows, ami szerintem egyértelműen a kék óriás miatt váratott magára.
A duplamagos megoldásokat is rohamosan ki fogják használni a programok, ebben is biztos vagyok, tehát most úgy robbanásszerű pezsdülést érzek. Jelenleg nem használják ki. Tehát a célom egy olyan lap beszerzése, ami az új technológiákat (X2) támogatja és megy vele a rendszer, mint a golyó. Amit gondoltam, egy Abit KN8-U, egy E3 stepping-es 3200+ Venice, és mellé a meglevő memóriáim (2x512MB Corsair TwinX 275MHz).
Kérdés, hogy megy-e bugmentesen? Na ebben nem vagyok biztos.
Kezeket fel, akinek erős tuning A64-es rendszere van, ami az aláírásomban levő Everest eredményeket jóval felülmúlja!
Szerkesztette: Omega 2005. 12. 05. 22:11 -kor