HWSW Informatikai Kerekasztal: Socket 939 és chipkészleteik II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Socket 939 és chipkészleteik II. nForce4 & Co. Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 20. 08:55

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 13:17

Srácok, ha a ph sokat csúszik, júli közepén veszek egy Asus A8V Deluxe NW-t és egy Abit AX8at, és összemérem őket-viszont akkor vmi emberkének át kellene vállania utána  az egyik lapot...

Vkit érdekel?

//Nekem a déli hidakkal nincs bajom, nekem csak dual lan kellene, a többi hidegen hagy. És ált a déli hídban lévőt nem vezetik ki, csak rátesznek egy gigabitest, és kész :reklamacio: . Suxx...

biztos tolongani fognak az emberek, hogy a ketto kozul megvegye vki a szarabbat :D

#382 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 14:11

Idézet: arn - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 9:55

biztos tolongani fognak az emberek, hogy a ketto kozul megvegye vki a szarabbat :D

Valahogy úgy :) !
Nem mindenkinem kell 300as fsb :respect: . Akinek nem kell annyi, annak simán jó,egyik sem rossz lap.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#383 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 18:17

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 15:11

Valahogy úgy :) !
Nem mindenkinem kell 300as fsb :respect: . Akinek nem kell annyi, annak simán jó,egyik sem rossz lap.

Oszinten, sok sikert hozza... ;)

#384 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 18:35

off
Mért, többen is nem tuningosa, vagy nem hc tuningosak;mintha tök esélytelen lenne így eladni, úgy mondjátok. Sokan csak alapfeszes tuingot csinálnak stb. Mikor a feszültségekről volt szó, bizony többen is a def fesz+10%-ig mondtátok, azt meg röhögve viszi! Ill ha vki eleve 3200+-t vesz, annak már a 280as fsb is csak extra...

#385 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 18:52

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 19:35

off
Mért, többen is nem tuningosa, vagy nem hc tuningosak;mintha tök esélytelen lenne így eladni, úgy mondjátok. Sokan csak alapfeszes tuingot csinálnak stb. Mikor a feszültségekről volt szó, bizony többen is a def fesz+10%-ig mondtátok, azt meg röhögve viszi! Ill ha vki eleve 3200+-t vesz, annak már a 280as fsb is csak extra...

Sot, szerintem sokat mondok, hogyha a vilag szamitogepei kozul kevesebb, mint 1% van tuningolva...

Ugyhogy biztos siman el tudod adni... Egy kiprobalt, de megis vacsi uj lap.. ;)

#386 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 20:26

Idézet: DViD - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 19:52

Sot, szerintem sokat mondok, hogyha a vilag szamitogepei kozul kevesebb, mint 1% van tuningolva...

Ugyhogy biztos siman el tudod adni... Egy kiprobalt, de megis vacsi uj lap.. ;)

Bár a hwsw-n nem ez az arány azért; de itt is max a népek negyede tuningol. Ill sokan csak lightosan tuningolnak. Nem olyan vacak lap az Asus sem-mert ő lesz fsbben a gyengébb láncszem, csak nem tudom mennyire, de 280 tuti. Na, +látjuk - halesz jelentkező, nyomot tesztet - ha flessék nem készülnek el, vagy kibacnak a VIAsokkal és a pártatlanokkal, és nem lesz benne az Asus és az Abit K8T890ese is.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#387 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 22:45

Uhh, vkinek van emlékeim szerint A8V-E Deluxe lapja - megnézné/emléxik, hogy az ellendarabban az anya kivehető, vagy sem? :( Fontos lenne, mert új lefogatást kell gyártanom ha nem kivehető...

#388 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 15:35

Még vmi!
Az A8V-E fancsatijait bios/speefan 1ébből lehet szabályozni? Mert kellene (2 12cmesnek kell 7V hogy elinduljon, de utána már 4Von is pöfékelnek remekül, szóval ez sw/bios feladata lenne...)

fless, megtudnátok majd nézni a lapoknál (vagy legalább az Asusnál-Abitnál úgyt'om kivehető) hogy az anya kivehet-e z ellendarabból? Manapság nagyon sokan tolják olyan hűtővel, amihez kell az ellendarab, és biza néha külön vennünk kell, mert nem jó a gyári xy hűtéshez :( !

Thx!

Szerkesztette: MC Pite 2005. 06. 21. 15:41 -kor

#389 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 19:03

DFI UT Lanparty NF4 Ultra D-vel van valakinek tapasztalata ? De ha ezzel nem is, akkor az Nvidia Active Armor-ral ? Gondom az hogy telepítettem a Windows XP Pró-t SP 1a-val, Direct X 9C-t, csipszet vezerloket. Utana telepitettem az Nvidia nForce Network Connection nemtudommit :), az az (Active Armor vezerloje/szoftja), utana nem is neztem a netet hogy megy-e, es feltettem az SP2-ot, amiben ugye van a Windows tuzfal. Nos, így a hálozat megy is de a net nem. Viszont ha leszedem az Nvidia Network Connection szoftot, akkor meg van net is. Nem vagyok egy nagy hálózatguru, szóval fogalmam sincs mi lehet a gond. Az is bezavar hogy tobb mint egy hálózati hardver van, a Network Connections ablakban három hálózat látszik, egy Local Area Connection (Nvidia nForce Networking Connection), Egy 1394 Net Adapter és egy Local Area Connection 2 /Marwell Yukon 88E8001/8003, most utóbbiban van beállítva az IP meg az ennek megfeleo csatiba van az UTP kábel. Azelott az Local Area Connection 1-en volt a kabel is meg a beallitas is de csak a halozat ment, a net nem, akkor ha az nForce Network Connection/Active Armor szoft is fel volt telepitve. Sajnos az Nvidia Firewall-ban nem kaptam semmi olyan opciot ami a netet engedelyezne ...

PS. Persze egyszerre nem ment a ket tuzfal, az Nvidia tuzfal valsztani enged hogy a Windows-osat hasznalom-e vagy ot.)

Szerkesztette: Hubert 2005. 06. 25. 19:05 -kor

Next stop, Wonderland.

#390 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 20:05

Idézet: Hubert - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 20:03

DFI UT Lanparty NF4 Ultra D-vel van valakinek tapasztalata ? De ha ezzel nem is, akkor az Nvidia Active Armor-ral ? Gondom az hogy telepítettem a Windows XP Pró-t SP 1a-val, Direct X 9C-t, csipszet vezerloket. Utana telepitettem az Nvidia nForce Network Connection nemtudommit :), az az (Active Armor vezerloje/szoftja), utana nem is neztem a netet hogy megy-e, es feltettem az SP2-ot, amiben ugye van a Windows tuzfal. Nos, így a hálozat megy is de a net nem. Viszont ha leszedem az Nvidia Network Connection szoftot, akkor meg van net is. Nem vagyok egy nagy hálózatguru, szóval fogalmam sincs mi lehet a gond. Az is bezavar hogy tobb mint egy hálózati hardver van, a Network Connections ablakban három hálózat látszik, egy Local Area Connection (Nvidia nForce Networking Connection), Egy 1394 Net Adapter és egy Local Area Connection 2 /Marwell Yukon 88E8001/8003, most utóbbiban van beállítva az IP meg az ennek megfeleo csatiba van az UTP kábel. Azelott az Local Area Connection 1-en volt a kabel is meg a beallitas is de csak a halozat ment, a net nem, akkor ha az nForce Network Connection/Active Armor szoft is fel volt telepitve. Sajnos az Nvidia Firewall-ban nem kaptam semmi olyan opciot ami a netet engedelyezne ...

PS. Persze egyszerre nem ment a ket tuzfal, az Nvidia tuzfal valsztani enged hogy a Windows-osat hasznalom-e vagy ot.)

Probaltad konfiguralni?

#391 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 21:08

Mármint az Nvidia hardveres tuzfalat ? Nézegettem, de nem jöttem rá hol-hogyan kell ... sajnos, az alaplap könyve semmit nem ír errol, de sem a BIOS beállításokról, szal elég szukszavú. Ez a deszka nem magamfajta parlagi júzernek készülhetett, példa rá az alaplapra szerelt Power és Reset kapcsolók, azoknak akik nem is teszik be házba, mert széttuningolják. :D
Next stop, Wonderland.

#392 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 22:05

Idézet: Hubert - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 22:08

Mármint az Nvidia hardveres tuzfalat ? Nézegettem, de nem jöttem rá hol-hogyan kell ... sajnos, az alaplap könyve semmit nem ír errol, de sem a BIOS beállításokról, szal elég szukszavú. Ez a deszka nem magamfajta parlagi júzernek készülhetett, példa rá az alaplapra szerelt Power és Reset kapcsolók, azoknak akik nem is teszik be házba, mert széttuningolják. :D

Akkor, miert ezzel kezdtel? :p

Amugy pedig, inkabb az nvidia oldalan keresgelj...

#393 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 25. 23:27

Lehet kapni valahol Uli chipkészletes cuccot?? Tudjátok ez az agp + pci-e cuccos.
gigabyte vagy asus, esetleg dfi érdekelne... (nameg epox csak az nincs a LISTÁBAN
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#394 Felhasználó inaktív   Hubert 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 06:41

Idézet: DViD - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 21:05

Akkor, miert ezzel kezdtel? :p

Amugy pedig, inkabb az nvidia oldalan keresgelj...

Nem ezzel kezdtem hanem K8N NEO 4-el. Amúgy van digitális kézikönyve. És agyon fogom húzni. :D
Next stop, Wonderland.

#395 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 09:17

Idézet: Hubert - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 7:41

Nem ezzel kezdtem hanem K8N NEO 4-el. Amúgy van digitális kézikönyve. És agyon fogom húzni. :D

OK... :)

#396 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 13:37

Nekem az nf3 tűzfala 4ből 3szor(win install) nem ment-akármi  volt bekonfigolva, nem engedett se ki-se be semmit, ha kikapcsoltam,minden ok. SP1 only. Iiiimádom az nv drivereket, jobbnál jobbak :D .Akár vga, akár chipset, akár tűzfal.

#397 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 13:44

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 14:37

Nekem az nf3 tűzfala 4ből 3szor(win install) nem ment-akármi  volt bekonfigolva, nem engedett se ki-se be semmit, ha kikapcsoltam,minden ok. SP1 only. Iiiimádom az nv drivereket, jobbnál jobbak :D .Akár vga, akár chipset, akár tűzfal.

nf3 tuzfala eleg rendesen bugos is... Nem mintha az nf4-e sokkal kevesbe lenne, de sztem az se tulzottan hasznalhato.. :(

#398 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 26. 14:13

Ahogy mondjátok, nekem(és ahogy észrevettem itt a fórumon mindenki másnak) 20 perc és tuti kékhalál...
Kábbe nV! :)

#399 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 14:18

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. Jun. 26., Sunday - 0:27

Lehet kapni valahol Uli chipkészletes cuccot?? Tudjátok ez az agp + pci-e cuccos.
gigabyte vagy asus, esetleg dfi érdekelne... (nameg epox csak az nincs a LISTÁBAN

hmm.. érdekes, minden AGP/PCI-es kártyát támogat, és rendesen kezeli őket?
JóSebesség

#400 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 26. 14:52

Idézet: olaj - Dátum: 2005. jún. 26., vasárnap - 15:13

Ahogy mondjátok, nekem(és ahogy észrevettem itt a fórumon mindenki másnak) 20 perc és tuti kékhalál...
Kábbe nV! :)

Nekem tök jól müködik. 32 bites és 64 bites XP alatt is.

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.