DFI UT Lanparty NF4 Ultra D-vel van valakinek tapasztalata ? De ha ezzel nem is, akkor az Nvidia Active Armor-ral ? Gondom az hogy telepítettem a Windows XP Pró-t SP 1a-val, Direct X 9C-t, csipszet vezerloket. Utana telepitettem az Nvidia nForce Network Connection nemtudommit

, az az (Active Armor vezerloje/szoftja), utana nem is neztem a netet hogy megy-e, es feltettem az SP2-ot, amiben ugye van a Windows tuzfal. Nos, így a hálozat megy is de a net nem. Viszont ha leszedem az Nvidia Network Connection szoftot, akkor meg van net is. Nem vagyok egy nagy hálózatguru, szóval fogalmam sincs mi lehet a gond. Az is bezavar hogy tobb mint egy hálózati hardver van, a Network Connections ablakban három hálózat látszik, egy Local Area Connection (Nvidia nForce Networking Connection), Egy 1394 Net Adapter és egy Local Area Connection 2 /Marwell Yukon 88E8001/8003, most utóbbiban van beállítva az IP meg az ennek megfeleo csatiba van az UTP kábel. Azelott az Local Area Connection 1-en volt a kabel is meg a beallitas is de csak a halozat ment, a net nem, akkor ha az nForce Network Connection/Active Armor szoft is fel volt telepitve. Sajnos az Nvidia Firewall-ban nem kaptam semmi olyan opciot ami a netet engedelyezne ...
PS. Persze egyszerre nem ment a ket tuzfal, az Nvidia tuzfal valsztani enged hogy a Windows-osat hasznalom-e vagy ot.)
Szerkesztette: Hubert 2005. 06. 25. 19:05 -kor
Next stop, Wonderland.