Idézet: Papesz - Dátum: 2005. máj. 18., szerda - 13:26
Csak nagyvonalakban:
- Jó napot kívánok. Lassú az Internetem.
- Nem lépte véletlenül át az adatforgalmi határt?
- Nem. Szerintem központi probléma, a neten mindenki erre panaszkodik Egerből.
- Nem lehet központi probléma, akkor tudnánk róla. De kapcsolok egy szakembert.
.
.
.
.
.
- Jó napot kívánok, lassú a netem.
- Nem lépte véletlenül át az adatforgalmi határt?
- Nem. Szerintem központi probléma, a neten mindenki erre panaszkodik Egerből.
- Nem tudunk központi problémáról, Uram. Ha mond egy nevet és egy címet, ránéznék a modemre.
...
- Igen, én innen azt látom, hogy határértéken van a modem jelszintje. Ez okozhat packet loss-t.
- Én a múlt héten ezt bejelentettem, de akkor felhívtak telefonon és közölték, hogy nem kell kijönni, megoldják bentről. Jelzem: nem oldották meg.
- Valóban végeztünk egy fejállomásjavítást a múlt héten.
- Az lehet, de nálam nem állt helyre a sebesség. Tényleg nem központi probléma? Én úgy tudom, hogy nagyon sokan szenvednek ugyanezzel.
- Ha központi probléma lenne, akkor azt már észrevettük volna. De küldhetek szerelőt. Holnapra megfelel?
- Igen, de legyen szíves írja rá, hogy csak 14:00 után, ha lehet.
- Rendben, holnap mennek.
- Várni fogom őket. Köszönöm, viszonthallásra.
- Viszonthallásra.
Most itt tartunk. Tényleg kéne, hogy minden egri, akinek ez a gondja jelezze, mert így az életben nem fog semmi sem történni. A szerelőkhöz sok reményt nem fűzök, de csak mondanak valamit, ha egyszer kijönnek. Majd meglátjuk. Írok majd, ha van valami.
Fejlemények:
Ma reggel hívtak, hogy nem kell kijönni (
Ezek szerint legalább már tudják, hogy gáz van. Nem tudom mikor derült ki, tegnap délután még nem tudták.
Ennek ellenére én továbbra is arra biztatok mindenkit, hogy hívja az üfsz-t, menjen be, írjon e-mailt.
Reméljük a legjobbakat.

Súgó
A téma zárva.