HELLGATE: LONDON fps szerepjáték
Elküldve: 2007. 11. 07. 20:02
pff, lvl20 után már stunnolnak becsülettel, akkor már vigyázni kell Blademasterrel.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2007. 11. 07. 20:47
Idézet: acu - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 19:02
pff, lvl20 után már stunnolnak becsülettel, akkor már vigyázni kell Blademasterrel.
Ezek szerint hosszútávon a blademaster nem kifizetődő? Érdemesebb még most lvl6 körül váltanom? Idéző elég meggyőző az intróban...
Elküldve: 2007. 11. 07. 20:59
Nekem nagyon tetszenek az Idezo skilljei, szinte mindegyik elolvasasa utan rakni akarok ra pontot 
Ezzel egyutt jar, hogy jo bonyolult is, szerintem.
Amugy a Blademaster biztos nem rossz magasabb szinten sem, a szornyek kepessegeivel egyenes aranyban no a te trancsirozo kepesseged is, tehat lehet stun-olnak, de mire megutnek mar halottak (jo esetben).
Meg van az a skill amivel gyorsabban mozogsz, az biztos nem rossz. 20-as szinten mar tuti van jo fegyvered.
Azt olvastam, hogy a lila sebzes (magikus talan a neve?) es a tuz sebzes a leghasznosabb hosszutavon. A magikus lebenitja az ellenfelet, a tuz meg egeti fix sebzessel. 1-1 ilyen karddal rohangalok most.
Ezzel egyutt jar, hogy jo bonyolult is, szerintem.
Amugy a Blademaster biztos nem rossz magasabb szinten sem, a szornyek kepessegeivel egyenes aranyban no a te trancsirozo kepesseged is, tehat lehet stun-olnak, de mire megutnek mar halottak (jo esetben).
Meg van az a skill amivel gyorsabban mozogsz, az biztos nem rossz. 20-as szinten mar tuti van jo fegyvered.
Azt olvastam, hogy a lila sebzes (magikus talan a neve?) es a tuz sebzes a leghasznosabb hosszutavon. A magikus lebenitja az ellenfelet, a tuz meg egeti fix sebzessel. 1-1 ilyen karddal rohangalok most.
Elküldve: 2007. 11. 07. 21:23
Idézet: SZaB - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 20:47
Ezek szerint hosszútávon a blademaster nem kifizetődő? Érdemesebb még most lvl6 körül váltanom? Idéző elég meggyőző az intróban...
nem arról van szó hogy nem kifizetődő, hanem hogy msáképp kell játszani picit.
lvl15-20-ig potion és healing nélkül végigdarálod a pályákat, de utánna már megfontoltabbnak/taktikusabbnak kell lenni. úgymond akkor kezdődik a játék. De szerintem ez mindegyik kasztra igaz.
Elküldve: 2007. 11. 07. 21:37
Idézet: Cellular - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 20:59
Na ez nem igaz
Ignite (a Fire speckója) szvsz nem olyan jó, bár jól néz ki, de csak erosebb ellenfelek ellen ér valamit (már ha hajlandóak lángragyúlni).
Én speciel Spectral meg Phyisical (a Stun miatt) sebzésekre gyúrok
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2007. 11. 07. 23:17
ÁÁ tiszta szenvedés Mesterlövésszel a 18. szint sőt még előtte is.
Nincs egy normális fegyver se éppkézlább sebzéssel.
Az életerőről már nem is beszélek, szinte másodpercenként kellene beletolni healtpackot egy-egy nagyobb csatában.
Az életerőről már nem is beszélek, szinte másodpercenként kellene beletolni healtpackot egy-egy nagyobb csatában.
Elküldve: 2007. 11. 07. 23:27
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 23:17
Látod én is pont ezért várok haverra, ketten talán tobb esélyunk lesz (úgyis o is FPS mániás, nem hiszem, hogy sokat fog bénázn
Bár partiban még durvább szornyek bújnak elo, azért én bízom a fájerpóverben meg a sztréfben (na ezt sem írtam még így le :Đ )
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2007. 11. 07. 23:30
Közel jönnek akkor Rapid Fire, ha gáz van Escape, és kezdd előről
Elküldve: 2007. 11. 07. 23:40
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 0:27
Látod én is pont ezért várok haverra, ketten talán tobb esélyunk lesz (úgyis o is FPS mániás, nem hiszem, hogy sokat fog bénázn
)
Bár partiban még durvább szornyek bújnak elo, azért én bízom a fájerpóverben meg a sztréfben (na ezt sem írtam még így le :Đ )
LAN megoldás várható amúgy? Vagy csak Online lessz a dolog party képes?
Elküldve: 2007. 11. 07. 23:42
Idézet: Péntek - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 23:30
Közel jönnek akkor Rapid Fire, ha gáz van Escape, és kezdd előről 
Rapid Fire egy nagy túrót, tudod ki akar egy helyben megállni, mikor 10 lightningballt lonek rád meg 6 monszta akar ráugrani a fejecskédre :Đ
Teszek pár pontocskát a Tactical Stance-re aztán a nyíltabb pályákat ki tudom konnyen takarítani. Ricochet meg alap, zárt szobákban nr.1
Gránátból esetleg a Stunolós, vagy a Phase... bár az Nightmare-en semmit nem ér, szóval akkor inkább mégsem :Đ
Pattogós Strike nem kell, Sniper Stance mégúgysem. Hollow Point maxra. Stb, amint látod tervem az már van
Elküldve: 2007. 11. 08. 01:12
Idézet: acu - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 12:19
szerk: másnak is beszokott ragadni az attack? pont mintha beragadna az egérgomb, általában a nagyobb framedroppok után jön elő.
Nekem már a demóban is megvolt.
Elküldve: 2007. 11. 08. 01:48
Idézet: KaLeun - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 1:12
Nekem már a demóban is megvolt.
nekem ott nem mvolt.
Az minek a fjúcsörje hogy fekete-fehér lesz a játék? mármint a pálya, és a karakter/szörnyek. A map, inventory, hud, minden egyéb színes maradt.
Elküldve: 2007. 11. 08. 01:49
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 23:42
Rapid Fire egy nagy túrót, tudod ki akar egy helyben megállni, mikor 10 lightningballt lonek rád meg 6 monszta akar ráugrani a fejecskédre :Đ
Teszek pár pontocskát a Tactical Stance-re aztán a nyíltabb pályákat ki tudom konnyen takarítani. Ricochet meg alap, zárt szobákban nr.1
Gránátból esetleg a Stunolós, vagy a Phase... bár az Nightmare-en semmit nem ér, szóval akkor inkább mégsem :Đ
Pattogós Strike nem kell, Sniper Stance mégúgysem. Hollow Point maxra. Stb, amint látod tervem az már van

HP injektort lehet közbe nyomni
Sniper pedig imba, 200% dmg, legnagyobb range, pontosság, etc, és nem csak sniper fegyver mellé érdemes elnyomni...persze ha 10 m-en belülre ér a ellen akkor érdemes szaladni
Elküldve: 2007. 11. 08. 06:04
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 23:17
Ezzel egyetertek. Valahogy egyik skill sem az igazi, egyik sem uppolja a karidat ugy ahogy elkepzeled.
Jobb pityuk hamar szornak, rovid sorozatloves meg nincs automatikusan es sajat magad kattintgatassal elegge faraszto.
A Rapid Burst kozelre tenyleg nagyon kiraly, igazi tomeggyilkos. De akkor mar te is szarban vagy mert tuti megutnek.
Ricochet...ah, alig nehanyszor jon be, es ha jol olvastam csak "lovedekes" fegyverre igaz (tehat elektromos pityura nem). Megaztan, kiraly ha bejon, de mi ertelme, nem ad tobb sebzest es nem is biztos eltalalja az ellenfelet (csak az uccso a Homing skill olyan).
A Sniper tenyleg jo, jo messzire lehet vele loni es nagyot odaut.
Tegnap raktam egy pontot a Tactic skill alatt levore, az az Overhead Shield vagy mi a neve. Na az ha Tactic-ot hasznalsz akkor nagyon jo, mert ad jo sok Pajzsot, de ha nem guggolsz akkor semmit se er.
Legjobb: Sniper mod Poseidon Sniper puskaval...es melle lo. Nem voltam meglepodve kicsit se.
Elküldve: 2007. 11. 08. 07:16
Egy kerdes, erdemes novelni a rarakott pontok szamat a Dual Wielding-nek (ket kard hasznalata Blademasternel)? Mert sok ertelmet nem latom. Valami Willpower Feed-et csokkent de az nem tudom mi lehet..
Elküldve: 2007. 11. 08. 09:01
Idézet: Cellular - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 7:16
Egy kerdes, erdemes novelni a rarakott pontok szamat a Dual Wielding-nek (ket kard hasznalata Blademasternel)? Mert sok ertelmet nem latom. Valami Willpower Feed-et csokkent de az nem tudom mi lehet..
Ha két táposabb kardot akasz használni, ahoz rohadt sok Will kell (+ többi itemnek is kell egy kevés). Namármost Blademasternél Strength mindenekfelett, szóval Will-re kevés pontot tudsz rakni. Erre jó a Dual-wield, vagy Matched Bade (MB) vagy mi a neve, mert csökkenti az itemek által használt Will mennyiségét.
pl Van 30 Will-ed, de az itemekhez összesen 60 kellene, tehát nem tudnád használni mindet egyszerre. De az MB ad pl -50-et, akkor már csak 10 Willt használnak az itemek, öröm és bódogság.
Elküldve: 2007. 11. 08. 09:12
Na de mi az a Will, a Mana(a kek gomb)? Ami a futashoz es a skillek hasznalatahoz is kell?
Elküldve: 2007. 11. 08. 09:13
Engineer karival nyomom nagyon tetszik a játék (15ös szinten vagyok)
a közelembe sem jut senki, a droidok mindenkit legépelnek
a közelembe sem jut senki, a droidok mindenkit legépelnek
Szerkesztette: Nate Dog 2007. 11. 08. 09:13 -kor
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"
Elküldve: 2007. 11. 08. 09:15
Idézet: Cellular - Dátum: 2007. nov. 8., csütörtök - 9:12
Na de mi az a Will, a Mana(a kek gomb)? Ami a futashoz es a skillek hasznalatahoz is kell?
igen, a Willpower, attól függ a mana (vagy energy?
Szerkesztette: acu 2007. 11. 08. 09:16 -kor

Súgó
A téma zárva.