HWSW Informatikai Kerekasztal: Szaggatott WLAN adatforgalom - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szaggatott WLAN adatforgalom miért "lagolnak" a netes játékok WLANon?

#81 Felhasználó inaktív   hapi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 06. 20:34

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 12:15

Ha setup.exe cuccal raktad fel, akkor fent van. De programok közt próbálj már körbenézni, vagy légy egy kicsit kreatív, hogy van-e valami "linksys" meg estébé.

Ha webről csak a drivert szedted le, aztán új hardver találásakor kijelölted, akkor nincs fent util, de akkor nem is tudnál csatlakozni, ha kikapcsolod a wines wireless cuccost.

Ezért kértem a segítséget mert csak drivert tettem fel és a programok között nincs semmi. Mégis ha lekapcsolom a wines zero confot akkor is megmarad a kapcsolat. Viszont X idő múlva elveszti.
Akkor újra indítom a zero conf. -ot és akkor jön a lag.
Szóval patt helyzet.

#82 Felhasználó inaktív   hapi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 10:33

Megtaláltam a router utilityét a CD-n de sajnos nem működik. Úgy látom Windows XP alatt mindenképp a zéró configot szeretnék ha használnám de az laggol.

Jelen pillanatban a router saját vezérlője szerint nincs internet kapcsolatom a windows zero conf pedig ki van kapcsolva. Mégis megírtam ezt ide :)

SEGÍTSÉG!!!

#83 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 07. 10:57

Idézet: hapi - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 10:33

Jelen pillanatban a router saját vezérlője szerint nincs internet kapcsolatom a windows zero conf pedig ki van kapcsolva. Mégis megírtam ezt ide :)

Hümm, lehet a szomszédod netjére csatlakozott. PDA-n van ilyen, hogy nem tudsz a hálózatok közt tallózni, hanem az elsőre felcuppan. Kikapcsolt win zeronal is lehet ez van.
Make love not Wor.

#84 Felhasználó inaktív   hapi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 20:23

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 9:57

Hümm, lehet a szomszédod netjére csatlakozott. PDA-n van ilyen, hogy nem tudsz a hálózatok közt tallózni, hanem az elsőre felcuppan. Kikapcsolt win zeronal is lehet ez van.

200 méter távolságban nem lakik senki és aki lakik annak tuti nincs wireless netje.:)

szóval eddig mindig a router driverét írtam ami igazából hülyeség mert annak nincs is. 1 USB hálózati adapter driveréről és utilytijéről van igazából szó.

Valaki leírhatná más tipusú routerek tapasztalatát laggolási és egyébb téren mert fontolgatom a cserét.

#85 Felhasználó inaktív   Random_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 12. 20:45

Nos nekem is percenként megugrott a ping és a fent leírt szolgáltatás kikapcsolásával megoldódott.

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó