Idézet
Szerintem a megfelelő kezek alatt teljesen megbízható
Szerintem megbízható, tudni kell használni és karbantartani.
A munkahelyi gépemen már 3 éve fut xp, semmi baja, igaz itt a policyk firewallok meg minden nem enged semmit...
Az otthoni gépek:
XP Pro sp1, Asszony gépén 2 és fél éve fut stabilan, IE-t használ és telepítget néha ezt azt, officet használ, néha játszik, de leginkább netezik.
NAV + Adaware + regcleaner néha + windows updatek
Az én gépem ugyanez a felállás, én többet játszom, több program, de gond, fagyás, instabilitást nem tapasztaltam, alaplap csere is volt menetközben, kt7a, kx7333 és most msi delta nforce2 van.
Szerintem ha megfelelően karbantartják a gépet akkor nem tud összeomlani a rendszer. hozzá kell tennem, hogy linuxos firewall mögött csücsülünk mind a ketten, így a gépek a hálóra nincsenek kirakva.
én operával böngészem és sokkal kevesebb szemetet találok mint asszony gépén (IE).
szal, elégedett vagyok, használható az xp, sp2-t nem rakom fel, nem látom értelmét, fut minden rendesen.
azelőtt winME volt fent, abból is az RC2, a végleges az állandóan fagyott, az RC2 majd 2 évig szolgált.
persze linux is van, ha nincs játék, akkor leginkább linuxolok, de azért az ms-t is használom, mret sok progi csak ms alá van meg ami kell.