HWSW Informatikai Kerekasztal: Thermaltake A1615 Subzero 4G Peltier elemes hűtés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Thermaltake A1615 Subzero 4G Peltier elemes hűtés CPU Hűtés

#21 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 28. 09:10

Idézet: saca3 - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 12:27

szia,
nagyon koszonom hogy segitettel
elobre jutottam a valaszoddal
nagyon kedves es segitokesz ember lehetsz
amugy bocs hogy sokmindent egybe irtam
amugy te piszkalodni jarsz ide vagy beszelgetmi is szoktal
;)

Ha már fórumozni jársz ide és nem csak olvasgatni, szíves figyelmedbe ajánlom a netikett vonatkozó részét.
Az OK, hogy te leírod, hogy mi a bajod, és számodra ez egyértelmű és nyilvánvaló, de annak, aki olvassa, egybe írva, mondatjelek nélkül, kis-nagybetűvel, esetleg baromira nem az.
Tisztelj meg minket azzal, hogy ha már tök ingyen kapsz tőlünk értékes tapasztalati, technikai tanácsot, hogy normálisan, emberi és magyar nyelven írsz. Ha erre nem vagy képes, tőlünk se várj segítséget, keresd meg a mistral-t mondjuk és beszélj velük.
Bástya válasza pedig olyan, mint a te kérdésed volt. Tükröt tartott eléd, de ezek szerint nem látod benne magadat.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#22 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 28. 11:30

Idézet: didyman - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 10:10

Ha már fórumozni jársz ide és nem csak olvasgatni, szíves figyelmedbe ajánlom a netikett vonatkozó részét.
Az OK, hogy te leírod, hogy mi a bajod, és számodra ez egyértelmű és nyilvánvaló, de annak, aki olvassa, egybe írva, mondatjelek nélkül, kis-nagybetűvel, esetleg baromira nem az.
Tisztelj meg minket azzal, hogy ha már tök ingyen kapsz tőlünk értékes tapasztalati, technikai tanácsot, hogy normálisan, emberi és magyar nyelven írsz. Ha erre nem vagy képes, tőlünk se várj segítséget, keresd meg a mistral-t mondjuk és beszélj velük.
Bástya válasza pedig olyan, mint a te kérdésed volt. Tükröt tartott eléd, de ezek szerint nem látod benne magadat.

de igen, latom en ezert bocsanatot is kertem
de szerintem ezt udvariasabban is a figyelmemre lehetett volna hozni
meg ha humort is vitt volna a dologba,
egyebkent mikor azt irtam nagyon siettem
ezert ha barkinek is szemet szurt hohy nemirtam helyesen
akkor megy egyszer BOCSANATOT kerek

egyebkent ha penzt akarsz kerni a hatalmas tudasodert akkor nyis uzletet
:)
poopa mikor meg itt volt soha nem irt ijeneket

en sem vagyok teljesen sotet a szamitas tecnika teruleten
itt tapasztalatot lehet cserelni
tepedig arrol beszelsz hogy te ingyen adsz tanacsokat ha igy gondolod
ne adj tanacsot es kesz
UDV:
SACA
P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#23 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 11:42

csao
egyebbken itt baratkozni is lehetne
nem pedig piszkalodni
itt nem tudom hanyszor kell bocsanatot kerni egy ijen kis hulyeseg miatt
megyegyszer bocsi
:respect:
lehetnenk baratok is
nem muszaly
ellensegeskedni azt hiszem en meg tettem az elso lepest
szeretnek itt minel tobb baratot szerezni

egyebkent en kint elek Angliaban
es sokat dolgozom
nemsok idom van forumozni
ezert sokszor rohanva irok
es nezelodok

sziasztok

UDV:
saca
P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#24 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 16:18

:offtopic: Nem kis hülyeség. Én pl. most látlak először itt és az első 3 megnyilvánulásodból nem tűnik ki, hogy nagyon sajnálod, vagy tényleg érdekel a dolog. A barátságnak ehhez semmi köze, és lépést sem kell tenni, ha valami kialakul, az nem ilyen lépéseken fog múlni :) . És nem szívom a fogam azért, hogy ejh, mennyit kereshetnék az "nagy " tapasztalatommal, ha pénzért adnám, csak van egy olyan fórumos állatfaj, aki beregel, kérdez kb. Hozzád hasonló stílusban és aztán vérig sértődik, hogy senki nem segít neki és leorbákolja a fórumot, elvárva tőlünk, többiektől, hogy ugorjunk a bajára azonnal. Na nekik javaslom a fizetős helyeket-ennyi.
Az íráshoz meg annyit, hogy ha leírsz kb. 120 karaktert, akkor vajon tényleg arra a 3-4 írásjelre nincs idő? Valamint, ha aláírásba beteszed, hogy bocsesz, de angol billentyűzet, meg sietek és vakon írok, akkor azért nem sértődünk meg :Đ .
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#25 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 23:00

Idézet: didyman - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 17:18

:offtopic: Nem kis hülyeség. Én pl. most látlak először itt és az első 3 megnyilvánulásodból nem tűnik ki, hogy nagyon sajnálod, vagy tényleg érdekel a dolog. A barátságnak ehhez semmi köze, és lépést sem kell tenni, ha valami kialakul, az nem ilyen lépéseken fog múlni :) . És nem szívom a fogam azért, hogy ejh, mennyit kereshetnék az "nagy " tapasztalatommal, ha pénzért adnám, csak van egy olyan fórumos állatfaj, aki beregel, kérdez kb. Hozzád hasonló stílusban és aztán vérig sértődik, hogy senki nem segít neki és leorbákolja a fórumot, elvárva tőlünk, többiektől, hogy ugorjunk a bajára azonnal. Na nekik javaslom a fizetős helyeket-ennyi.
Az íráshoz meg annyit, hogy ha leírsz kb. 120 karaktert, akkor vajon tényleg arra a 3-4 írásjelre nincs idő? Valamint, ha aláírásba beteszed, hogy bocsesz, de angol billentyűzet, meg sietek és vakon írok, akkor azért nem sértődünk meg :Đ .

szia
hat kivancsi lennek mijen ember vagy te valojaban,
en ugy erzem hogy te szemejeskedsz
az ijen emberektol lesz rosz 1 forum akik kiszurnak valakit es elkezdik piszkalni
sokan az IJEN emberek miatt nem latogatnak vissza

nekem eleg ebbol a forumbol es ez miattad
nekem erre nincs szuksegem
nem vagyok rad szorulva nehogy azt hid
hogy te egy zsenivagy sott en ugy gondolom a te megnyilvanulasod bol hogy pont az ellenkezoje vagy

legyszives neis valaszolj erre
vanak itt nagyon rendes emberek es nagyon szimpatikusak
es segitokeszek baratsagosak

TE NEM TARTOZOL KOZZEUK.

UI:
a tobiektol elnezest kerek akik ezeket az uzeneteket olvastak
bocsi
es sziasztok

#26 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 18:56

Most mondjam erre, hogy ARGH?! :lame: :D
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240

#27 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 20:17

Egy újabb unatkozó kisgyerek, majd kikopik innen. :D

Szerkesztette: Etele 2005. 10. 31. 20:18 -kor

#28 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 20:51

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 31., hétfő - 21:17

Egy újabb unatkozó kisgyerek, majd kikopik innen. :D

nemkopik :D
es 25eves
es nem unatkozik ;)
de jo itt maramikor nem kotexenek
de legalab tik humort is visztek a dologba
csumi

#29 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 21:24

Barátom, ugyan jómagam is egy jókora nagy ragyabunkó vagyok, és igaz senkinek nem tartozol magyarázattal mit miért teszel, de:
- Én elhiszem, hogy te még a commodore érában kezted, majd angol billentyűzettel IRCztél ékezet nélkül, ezért nem használod.
- Elhiszem, hogy lenézed ezt a nagybetű=kiabálás szintű, netiquett köcsögséget.
- Elhiszem, hogy sietsz, és nem irsz helyesen, valamint nem használsz sem irásjelet, sem szóközt nem hagysz.

Magam is helytelenül irok, egyrészt, mert tanultatlan vagyok egy kicsit, nyelvtanból mindig cölöp voltam , jórészt vakon gépelek, angol billentyűzetről, a hosszo i teljes hiánya is ennek köszönhető, mert nincs rajta.
DE:

Ha látod, hogy rajtad kivül mindenki veszi a fáradtságot, és legalább egyszer, ha többször nem is, végigfut azon mit köhögött be a fórumba, és legalább az égbekiáltó dolgokat kipurgálja, akkor miért nem lehet felvenni a fordulatot? Miért májer dolog szembehugyozni a széllal, és szakadárkodni, hogy bezzeg én nem fogom csinálni eztmegazt, azértse? Csak azért mondom, mert ezzel itt nem egyedi leszel, hanem igénytelen, a szó teljes negativ értelmében.
Az, hogy a többiek kicsit élesen reagálnak, nem neked tudható be jórészt, hanem annak, hogy mindenki, mindegyikünk 1000+1 sudirbunkó, hülyeségét ideböfögő, egy kösz vagy egy facsipesz nélkül kalapját vevő, ha tiszteletet nem is, de a minimális toleranciát és alázatot nem ismerő kis 14 éves ph/sg szökevényt láttak/láttunk már.
Ugyhogy ne érezd személyeskedésnek a dolgot, egyszerüen csak vedd fel a ritmust. Ha nem megy, mert vak vagy, siket, testileg vagy szellemileg korlátozott, azt is megértjük, toleráljuk, mint ahogy azt is, aki iskolázottsága vagy családi háttere okán nem tud viselkedni. Egy van, amit nehezen birunk. és az az, ha valaki sikkből, divatból bunkó.
Szóval, részemről peace, és remélem találsz megoldást a bánatodra.

#30 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 31. 23:41

:offtopic:

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. okt. 31., hétfő - 22:24

Magam is helytelenül irok, egyrészt, mert tanultatlan vagyok egy kicsit, nyelvtanból mindig cölöp voltam , jórészt vakon gépelek, angol billentyűzetről, a hosszo i teljes hiánya is ennek köszönhető, mert nincs rajta.

Magyar (101) beallit, aztan AltGr+J/I attol fuggoen, hogy kicsi kell, vagy nagy.

Mivel en is angol kiosztason nevelkedtem, mai napig igy gepelem a hosszu í-t, ha szoveget szerkesztek. (pedig melohelyen "rendes" magyar billzet van, kulon í gombbal.)

#31 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 09:03

Idézet: saca3 - Dátum: 2005. okt. 31., hétfő - 20:51

...
es 25eves
...

Ha beírtad volna az adataidhoz a szül. dátumodat, talán behinnénk... segítek: 1980 körülit kell beírni :D ... n.c.
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#32 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 09:32

2-More, riszpekt.

#33 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 13:28

Tudom én is, sőt az Alt+161 is í, én meg az Atari Portfoliomon nevelkedtem rá erre :D

#34 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 17:04

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. okt. 31., hétfő - 22:24

Barátom, ugyan jómagam is egy jókora nagy ragyabunkó vagyok, és igaz senkinek nem tartozol magyarázattal mit miért teszel, de:
- Én elhiszem, hogy te még a commodore érában kezted, majd angol billentyűzettel IRCztél ékezet nélkül, ezért nem használod.
- Elhiszem, hogy lenézed ezt a nagybetű=kiabálás szintű, netiquett köcsögséget.
- Elhiszem, hogy sietsz, és nem irsz helyesen, valamint nem használsz sem irásjelet, sem szóközt nem hagysz.

DE:

Ha látod, hogy rajtad kivül mindenki veszi a fáradtságot, és legalább egyszer, ha többször nem is, végigfut azon mit köhögött be a fórumba, és legalább az égbekiáltó dolgokat kipurgálja, akkor miért nem lehet felvenni a fordulatot? Miért májer dolog szembehugyozni a széllal, és szakadárkodni, hogy bezzeg én nem fogom csinálni eztmegazt, azértse? Csak azért mondom, mert ezzel itt nem egyedi leszel, hanem igénytelen, a szó teljes negativ értelmében.
Az, hogy a többiek kicsit élesen reagálnak, nem neked tudható be jórészt, hanem annak, hogy mindenki, mindegyikünk 1000+1 sudirbunkó, hülyeségét ideböfögő, egy kösz vagy egy facsipesz nélkül kalapját vevő, ha tiszteletet nem is, de a minimális toleranciát és alázatot nem ismerő kis 14 éves ph/sg szökevényt láttak/láttunk már.
Ugyhogy ne érezd személyeskedésnek a dolgot, egyszerüen csak vedd fel a ritmust. Ha nem megy, mert vak vagy, siket, testileg vagy szellemileg korlátozott, azt is megértjük, toleráljuk, mint ahogy azt is, aki iskolázottsága vagy családi háttere okán nem tud viselkedni. Egy van, amit nehezen birunk. és az az, ha valaki sikkből, divatból bunkó.
Szóval, részemről peace, és remélem találsz megoldást a bánatodra.

szia
rendben.
ez korrekt volt,
habar hejt hejt ugy ereztem, hogy egy kicsit durva de korrekt,
ha vegig olvasod a tortenet elejetol akkor ra josz hogy azert nem volt ez olyan durva
de ezt ki hogyan veszi,
radasul tobszor is bocsanatot kertem ez miat,
de az aki nem akarja az ugysem fogja eszre venni,
csak aszt ami nem tetszik neki,
mert valamiert nem tetszek neki es ramszalt
es a baratja melle alt
ezzel nincs is semi baj de ugyan mar ne legyunk gyerekek,
igaz valoban nem figyelek a helyes irasra de lattam en mar itt durvabbat is
ot bl nem szolta meg senki
de igazan nem erdekel,
akit meg sertettem ezzel atol meg egyszer bocsanatot kerek
csak konyorgom hagyuk mar eszt a temat
inkabb dumcsizunk masrol
sziasztok
:D

#35 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 17:08

Idézet: bigsee - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 10:03

Ha beírtad volna az adataidhoz a szül. dátumodat, talán behinnénk... segítek: 1980 körülit kell beírni :D ... n.c.

nagyon vices vagy
de ez a te szul....  datumod lehet
:respect:

#36 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 17:33

1980 körüli az pont 25, nem?
Amugy, durva-nem durva, bocsánatkérés ide vagy oda, azért azt megmondhatod, ha valami bajod, betegséged, defektusod van, dyslexia, vakság, bármi, mert már ne is haragudj, de ez ahogy irsz, már túlmegy azon, ami még szerintem belefér a figyelmetlenség vagy a sietség kategóriáján.

#37 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 01. 21:46

Idézet: saca3 - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 17:04

szia
rendben.
ez korrekt volt,
...

Mekkora kő esett le a szívemről, hogy mégsem hagytad itt a fórumot.

#38 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 01. 22:22

:omg:

Így, ennyi...
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#39 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 01. 22:55

Idézet: Fym - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 23:22

:omg:

Így, ennyi...

szia,
koszi remelem tenyleg ennyi.
es most johetne valami ujabb tema
;)

#40 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 02:40

Emberek. Van egy őrület drága SLI alaplapja a srácnak -- amibe szintén "olcsó" ATI videókártyát tett (ami ugyebár értelmetlenné teszi az SLI-t). Ne bántsátok szegényt, szemmel láthatóan nem százas.... (azon is el lehet merengeni, hogy hát két gigabyte RAM-ot ugyan mivel-mire tudna kihasználni...)

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó