Idézet: 2-More - Dátum: 2005. okt. 31., hétfő - 22:24
Barátom, ugyan jómagam is egy jókora nagy ragyabunkó vagyok, és igaz senkinek nem tartozol magyarázattal mit miért teszel, de:
- Én elhiszem, hogy te még a commodore érában kezted, majd angol billentyűzettel IRCztél ékezet nélkül, ezért nem használod.
- Elhiszem, hogy lenézed ezt a nagybetű=kiabálás szintű, netiquett köcsögséget.
- Elhiszem, hogy sietsz, és nem irsz helyesen, valamint nem használsz sem irásjelet, sem szóközt nem hagysz.
Magam is helytelenül irok, egyrészt, mert tanultatlan vagyok egy kicsit, nyelvtanból mindig cölöp voltam , jórészt vakon gépelek, angol billentyűzetről, a hosszo i teljes hiánya is ennek köszönhető, mert nincs rajta.
DE:
Ha látod, hogy rajtad kivül mindenki veszi a fáradtságot, és legalább egyszer, ha többször nem is, végigfut azon mit köhögött be a fórumba, és legalább az égbekiáltó dolgokat kipurgálja, akkor miért nem lehet felvenni a fordulatot? Miért májer dolog szembehugyozni a széllal, és szakadárkodni, hogy bezzeg én nem fogom csinálni eztmegazt, azértse? Csak azért mondom, mert ezzel itt nem egyedi leszel, hanem igénytelen, a szó teljes negativ értelmében.
Az, hogy a többiek kicsit élesen reagálnak, nem neked tudható be jórészt, hanem annak, hogy mindenki, mindegyikünk 1000+1 sudirbunkó, hülyeségét ideböfögő, egy kösz vagy egy facsipesz nélkül kalapját vevő, ha tiszteletet nem is, de a minimális toleranciát és alázatot nem ismerő kis 14 éves ph/sg szökevényt láttak/láttunk már.
Ugyhogy ne érezd személyeskedésnek a dolgot, egyszerüen csak vedd fel a ritmust. Ha nem megy, mert vak vagy, siket, testileg vagy szellemileg korlátozott, azt is megértjük, toleráljuk, mint ahogy azt is, aki iskolázottsága vagy családi háttere okán nem tud viselkedni. Egy van, amit nehezen birunk. és az az, ha valaki sikkből, divatból bunkó.
Szóval, részemről peace, és remélem találsz megoldást a bánatodra.
szia
rendben.
ez korrekt volt,
habar hejt hejt ugy ereztem, hogy egy kicsit durva de korrekt,
ha vegig olvasod a tortenet elejetol akkor ra josz hogy azert nem volt ez olyan durva
de ezt ki hogyan veszi,
radasul tobszor is bocsanatot kertem ez miat,
de az aki nem akarja az ugysem fogja eszre venni,
csak aszt ami nem tetszik neki,
mert valamiert nem tetszek neki es ramszalt
es a baratja melle alt
ezzel nincs is semi baj de ugyan mar ne legyunk gyerekek,
igaz valoban nem figyelek a helyes irasra de lattam en mar itt durvabbat is
ot bl nem szolta meg senki
de igazan nem erdekel,
akit meg sertettem ezzel atol meg egyszer bocsanatot kerek
csak konyorgom hagyuk mar eszt a temat
inkabb dumcsizunk masrol
sziasztok
P5W DH Deluxe CPU:E6600 Core 2 duo, 3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD 8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000, samsung 940bf