Unreal Tournament III
Elküldve: 2006. 04. 26. 14:04
Az, kérlek alássan, pajzs. :Đ Nagy járgány, de kell neki is védelem.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 04. 26. 14:09
Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 14:04
Az, kérlek alássan, pajzs. :Đ Nagy járgány, de kell neki is védelem. 
De jónézettki
Elküldve: 2006. 04. 26. 14:18
Az tuti. Már mosolyogva nézek minden játékot azóta, hogy először megláttam az első UE3-as képeket, videókat. A Crysis talán jobb lesz, ha minden effektet bedob a harcba. Abban viszont már most biztos vagyok, hogy a hentelős multi FPS-ek közt az UT2007 fogja átvenni a 2004 trónját.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 05. 18. 15:22
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 05. 18. 16:59
Idézet: Frosty - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 16:22
Az aláfestő hang nagyon gáz, egyébként meg húúúú, gyáááá, aztaaa, ecsém, wáhóóóú és hasonló hangeffektek :Đ
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 05. 18. 17:02
Tegnap megvettem a PC Guru-t (DX:2 volt hozzá!
) és volt benne egy jó UT2007 cikk. Ebből kiderült pár dolog.
- nem lesz Assault, Double Domination és Bombing Run mód
- lesz egy Conquest nevű új játékmód, amelyben az UT2004-es Onslought nagyobb pályáinál 3-5x nagyobb terepen fog menni a harc. Itt el lehet foglalni kisebb bázisokat, energiaforrásokat és tyridium kristályok lelőhelyeit is el lehet foglalni. Ez utóbbiakkal, egyelőre nem ismert módon, új fegyverre, lőszerre és járművekre tehetünk szert. A végső cél itt is az ellenfél elpusztítása lesz.
- a CTF, (Team) Deathmatch megmarad természetesen. A DM pályák inkább kisebbek lesznek, kanyargósabbak, hogy tényleg a tudás számítson. A CTF pályák közt lesz kisebb, 4-4 elleni meccsre alkalmas, de lesz hatalmas, 32-es csapatoknak való is.
- új jármű: tank-szerű izé, légdeszka
. A régi kilenc mellé kapunk még ugyanennyit, csak a Necris-ek megoldását. Tehát tüskés, ronda verzió mindből. 
- a fegyverek: flak cannon, redeemer, rocket launcher, dupla pisztoly, shock rifle, minigun helyett Tyridium Stinger (az eredeti Unreal-ből), Canister Gun (a "takony", a pókakna és a gránátvető kombója), Impact Hammer (közelharcra, a Shield Gun helyett), Link Gun (ezt én láttam az egyik videóban).
- az egyjátékos részre is nagyon rágyúrnak.
Például lesznek átvezető animációk. Most egy Lauren nevű arc kavarja a dolgokat necris csatlósokkal megerősítve. Ebben a részben a Twin Souls nevű újonc csapat kapitányaként fogunk játszani. Eleinte csak két vöröspáncélos csapattárs lesz, de majd később vehetünk magunk mellé újakat is. Kezdetben csak a DM lesz elérhető, de az eddigiekhez hasonlóan majd folyamatosan nyílnak meg az új játékmódok.
- lesz új CTF-Face!
Azért remélem, lesz egy Face_Classic verzió itt is.
Ha nem, akkor biztosan megcsinálja valaki hamar.
- nem lesz Assault, Double Domination és Bombing Run mód
- lesz egy Conquest nevű új játékmód, amelyben az UT2004-es Onslought nagyobb pályáinál 3-5x nagyobb terepen fog menni a harc. Itt el lehet foglalni kisebb bázisokat, energiaforrásokat és tyridium kristályok lelőhelyeit is el lehet foglalni. Ez utóbbiakkal, egyelőre nem ismert módon, új fegyverre, lőszerre és járművekre tehetünk szert. A végső cél itt is az ellenfél elpusztítása lesz.
- a CTF, (Team) Deathmatch megmarad természetesen. A DM pályák inkább kisebbek lesznek, kanyargósabbak, hogy tényleg a tudás számítson. A CTF pályák közt lesz kisebb, 4-4 elleni meccsre alkalmas, de lesz hatalmas, 32-es csapatoknak való is.
- új jármű: tank-szerű izé, légdeszka
- a fegyverek: flak cannon, redeemer, rocket launcher, dupla pisztoly, shock rifle, minigun helyett Tyridium Stinger (az eredeti Unreal-ből), Canister Gun (a "takony", a pókakna és a gránátvető kombója), Impact Hammer (közelharcra, a Shield Gun helyett), Link Gun (ezt én láttam az egyik videóban).
- az egyjátékos részre is nagyon rágyúrnak.
- lesz új CTF-Face!
Elküldve: 2006. 05. 18. 17:15
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 16:59
Az aláfestő hang nagyon gáz, egyébként meg húúúú, gyáááá, aztaaa, ecsém, wáhóóóú és hasonló hangeffektek :Đ
Na b+ itt is háromlábú lépegető...
Aztán mikor majd nézed a Credits-et a végén egy mondat.:
"Thanks to Valve & Steven Spielberg for the idea of three leged walker robots." :Đ :Đ :Đ
Szerkesztette: sutyi^ 2006. 05. 18. 17:15 -kor
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet
Elküldve: 2006. 05. 18. 17:22
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 18:15
"Thanks to Valve & Steven Spielberg for the idea of three leged walker robots." :Đ :Đ :Đ
Egész pontosan H.G.Wells
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 05. 18. 17:24
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 18:15
Na b+ itt is háromlábú lépegető...
elkéstem
Szerkesztette: Darwin 2006. 05. 18. 17:24 -kor
Elküldve: 2006. 05. 18. 17:29
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 17:22
Egész pontosan H.G.Wells 
Valóban, görög van a falóban...
"We are going to hell, so bring your sunblock."
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2006. 05. 19. 12:30
Idézet: Frosty - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 16:22
Elküldve: 2006. 05. 19. 12:32
hihi, már csak gépet kell alá rakni...a világkörüli útra/hummerre és eltartására spórolt péntem elég is lesz :Đ :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 05. 19. 13:28
Szép szép a video alapján, de pár helyen elég csúnyán belassul
, ráadásul valahogy nekem a shock rifle meg a rocket launcher nem tetszik. remélem, h a 2k4-hez képest nemsokat változtatnak a fegyvereken.
Elküldve: 2006. 05. 19. 19:17
Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 13:30
Jöhet itt BF2142, QW, bármi, ez lesz a csúcs! 
Erre azért ne fogadj :o Az ős UT-vel én is nagyon sokáig elvoltam. Aztán jött a 2003 fiaskó, majd gyorsan a 2004 ami csak arra volt elég hogy szűken kiköszörülje a csorbát... Közben a battlefield cuccok szép lassan elhódították a közönség vagy 2/3-át, többek között engem is. Az UE3 pazar technikának ígérkezik, de ez már régóta kevés az igazán jó játékhoz.
Azzal együtt várom és remélem hogy jó lesz.
Elküldve: 2006. 05. 19. 19:23
Szerintem a 2k4 nagyot javított. Visszatértek a régi kedvenc játékmódok (most megint eltűnnek...
), a régi jó pályák - Face_Classic a legkirályabb CTF pálya! Engem a BF2 nem fogott meg. Most viszont a 2007-ben lesz minden, ami az új BF-ben is. Szóval a szebb grafika mellett ez is mellette szól. Persze, a fanatikus BF rajongók nem pártolnak el, de szerintem kétség nem fér hozzá, melyik lesz a listavezető.
Esetleg egy CS2 bekavarhatna...
Elküldve: 2006. 05. 19. 19:25
Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 20:23
Szerintem a 2k4 nagyot javított. Visszatértek a régi kedvenc játékmódok (most megint eltűnnek...
), a régi jó pályák - Face_Classic a legkirályabb CTF pálya! Engem a BF2 nem fogott meg. Most viszont a 2007-ben lesz minden, ami az új BF-ben is. Szóval a szebb grafika mellett ez is mellette szól. Persze, a fanatikus BF rajongók nem pártolnak el, de szerintem kétség nem fér hozzá, melyik lesz a listavezető.
Assault nem tünt el csak átalakult (Unreal Warfare lett belőle)
Elküldve: 2006. 05. 19. 19:31
:confused: Az engine név. Nekem mindig kedvencem volt az Assault mód.
Elküldve: 2006. 05. 19. 19:51
Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 20:23
Most viszont a 2007-ben lesz minden, ami az új BF-ben is. Szóval a szebb grafika mellett ez is mellette szól. Persze, a fanatikus BF rajongók nem pártolnak el, de szerintem kétség nem fér hozzá, melyik lesz a listavezető.
Nálam ez nem fanatizmus kérdése. Az online fps témában a jövő a nagyméretű pályákon nagyon sok szereplős játéké. A Q3 féle 4-5 fős klausztofóbiás labirintus-kergetőzésből más nem sokan kérnek.
Gondoljuk végig logikusan a helyzetet:
- A pálya méretét célszerű a játékosok számához igazítani, tök világos hogy miért, nem részletezem
- Ha bent van több tucat ember, parancsnok is elkél aki nem vesz részt közvetlenül a harcban. Műholdról sasol, utánpótlást hajigál, tüzéséget irányít és osztja az észt. Mégis mi a f***t csinálna egy parancsnok ha nem ezt? :Đ Vagy talán jobb az ha 30 ember 30 felé kolbászol?
- Az operatív tagokat szervezhetjük szakaszokba, a szakaszvezetők kommunikálnak a parancsnokkal ha nem akarjuk hogy 30 ember egymás szavába vágva vitatkozzon arról mér arra mész bazze...
- Érdemes egymásra utalt kasztokat kialakítani ha igazi csapatmunkát akarunk.
- És így tovább...
Oh Yeah van már ilyen játék, BF2 a neve
Elküldve: 2006. 05. 19. 19:52
Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 20:31
:confused: Az engine név. Nekem mindig kedvencem volt az Assault mód.
UW nem az engine neve (soha nem vol az) hanem az új játék módnak.

Súgó
A téma zárva.