HWSW Informatikai Kerekasztal: Unreal Tournament III - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Unreal Tournament III

#181 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 04. 26. 13:19

A videóban mi az a pajzsos izé a kocsin :eek: ?
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

#182 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 26. 14:04

Az, kérlek alássan, pajzs. :Đ  Nagy járgány, de kell neki is védelem. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#183 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 04. 26. 14:09

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 14:04

Az, kérlek alássan, pajzs. :Đ  Nagy járgány, de kell neki is védelem. :D

De jónézettki :)
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

#184 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 14:18

Az tuti. Már mosolyogva nézek minden játékot azóta, hogy először megláttam az első UE3-as képeket, videókat. A Crysis talán jobb lesz, ha minden effektet bedob a harcba. Abban viszont már most biztos vagyok, hogy a hentelős multi FPS-ek közt az UT2007 fogja átvenni a 2004 trónját. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#185 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 15:22

Official UT 2007 trailer
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#186 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 16:59

Idézet: Frosty - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 16:22

Az aláfestő hang nagyon gáz, egyébként meg húúúú, gyáááá, aztaaa, ecsém, wáhóóóú és hasonló hangeffektek  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#187 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 17:02

Tegnap megvettem a PC Guru-t (DX:2 volt hozzá! :smoker: ) és volt benne egy jó UT2007 cikk. Ebből kiderült pár dolog.

- nem lesz Assault, Double Domination és Bombing Run mód  :mad:  :reklamacio:
- lesz egy Conquest nevű új játékmód, amelyben az UT2004-es Onslought nagyobb pályáinál 3-5x nagyobb terepen fog menni a harc. Itt el lehet foglalni kisebb bázisokat, energiaforrásokat és tyridium kristályok lelőhelyeit is el lehet foglalni. Ez utóbbiakkal, egyelőre nem ismert módon, új fegyverre, lőszerre és járművekre tehetünk szert. A végső cél itt is az ellenfél elpusztítása lesz.
- a CTF, (Team) Deathmatch megmarad természetesen. A DM pályák inkább kisebbek lesznek, kanyargósabbak, hogy tényleg a tudás számítson. A CTF pályák közt lesz kisebb, 4-4 elleni meccsre alkalmas, de lesz hatalmas, 32-es csapatoknak való is. :eek:
- új jármű: tank-szerű izé, légdeszka :cool:. A régi kilenc mellé kapunk még ugyanennyit, csak a Necris-ek megoldását. Tehát tüskés, ronda verzió mindből. :D
- a fegyverek: flak cannon, redeemer, rocket launcher, dupla pisztoly, shock rifle, minigun helyett Tyridium Stinger (az eredeti Unreal-ből), Canister Gun (a "takony", a pókakna és a gránátvető kombója), Impact Hammer (közelharcra, a Shield Gun helyett), Link Gun (ezt én láttam az egyik videóban).
- az egyjátékos részre is nagyon rágyúrnak. :up: Például lesznek átvezető animációk. Most egy Lauren nevű arc kavarja a dolgokat necris csatlósokkal megerősítve. Ebben a részben a Twin Souls nevű újonc csapat kapitányaként fogunk játszani. Eleinte csak két vöröspáncélos csapattárs lesz, de majd később vehetünk magunk mellé újakat is. Kezdetben csak a DM lesz elérhető, de az eddigiekhez hasonlóan majd folyamatosan nyílnak meg az új játékmódok.
- lesz új CTF-Face! :smoker: Azért remélem, lesz egy Face_Classic verzió itt is. ;) Ha nem, akkor biztosan megcsinálja valaki hamar. :)

#188 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 17:15

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 16:59

Az aláfestő hang nagyon gáz, egyébként meg húúúú, gyáááá, aztaaa, ecsém, wáhóóóú és hasonló hangeffektek  :Đ

Na b+ itt is háromlábú lépegető...  :omg:

Aztán mikor majd nézed a Credits-et a végén egy mondat.:

"Thanks to Valve & Steven Spielberg for the idea of three leged walker robots."  :Đ  :Đ  :Đ

Szerkesztette: sutyi^ 2006. 05. 18. 17:15 -kor

"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#189 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 17:22

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 18:15

"Thanks to Valve & Steven Spielberg for the idea of three leged walker robots."  :Đ  :Đ  :Đ

Egész pontosan H.G.Wells  ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#190 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 17:24

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 18:15

Na b+ itt is háromlábú lépegető...  :omg:

Aztán mikor majd nézed a Credits-et a végén egy mondat.:

elkéstem  ;)

Szerkesztette: Darwin 2006. 05. 18. 17:24 -kor

#191 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 17:29

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 17:22

Egész pontosan H.G.Wells  ;)

Valóban, görög van a falóban...  :respect:
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#192 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 12:30

Idézet: Frosty - Dátum: 2006. máj. 18., csütörtök - 16:22

:eek: Basszus...  :OOO Ez ütni fog mindent! :smoker: Jöhet itt BF2142, QW, bármi, ez lesz a csúcs! :cool:

#193 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 12:32

hihi, már csak gépet kell alá rakni...a világkörüli útra/hummerre és eltartására spórolt péntem elég is lesz :Đ  :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#194 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 13:28

Szép szép a video alapján, de pár helyen elég csúnyán belassul  :D , ráadásul valahogy nekem a shock rifle meg a rocket launcher nem tetszik. remélem, h a 2k4-hez képest nemsokat változtatnak a fegyvereken.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#195 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 19:17

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 13:30

Jöhet itt BF2142, QW, bármi, ez lesz a csúcs! :cool:

Erre azért ne fogadj  :o  Az ős UT-vel én is nagyon sokáig elvoltam. Aztán jött a 2003 fiaskó, majd gyorsan a 2004 ami csak arra volt elég hogy szűken kiköszörülje a csorbát... Közben a battlefield cuccok szép lassan elhódították a közönség vagy 2/3-át, többek között engem is. Az UE3 pazar technikának ígérkezik, de ez már régóta kevés az igazán jó játékhoz.
Azzal együtt várom és remélem hogy jó lesz.

#196 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 19:23

Szerintem a 2k4 nagyot javított. Visszatértek a régi kedvenc játékmódok (most megint eltűnnek... :(), a régi jó pályák - Face_Classic a legkirályabb CTF pálya! Engem a BF2 nem fogott meg. Most viszont a 2007-ben lesz minden, ami az új BF-ben is. Szóval a szebb grafika mellett ez is mellette szól. Persze, a fanatikus BF rajongók nem pártolnak el, de szerintem kétség nem fér hozzá, melyik lesz a listavezető. :D  Esetleg egy CS2 bekavarhatna... :)

#197 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 19:25

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 20:23

Szerintem a 2k4 nagyot javított. Visszatértek a régi kedvenc játékmódok (most megint eltűnnek... :(), a régi jó pályák - Face_Classic a legkirályabb CTF pálya! Engem a BF2 nem fogott meg. Most viszont a 2007-ben lesz minden, ami az új BF-ben is. Szóval a szebb grafika mellett ez is mellette szól. Persze, a fanatikus BF rajongók nem pártolnak el, de szerintem kétség nem fér hozzá, melyik lesz a listavezető. :D  Esetleg egy CS2 bekavarhatna... :)

Assault nem tünt el csak átalakult (Unreal Warfare lett belőle)  :)

#198 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 19:31

:confused: Az engine név. Nekem mindig kedvencem volt az Assault mód.

#199 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 19:51

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 20:23

Most viszont a 2007-ben lesz minden, ami az új BF-ben is. Szóval a szebb grafika mellett ez is mellette szól. Persze, a fanatikus BF rajongók nem pártolnak el, de szerintem kétség nem fér hozzá, melyik lesz a listavezető. :D  Esetleg egy CS2 bekavarhatna... :)

Nálam ez nem fanatizmus kérdése. Az online fps témában a jövő a nagyméretű pályákon nagyon sok szereplős játéké. A Q3 féle 4-5 fős klausztofóbiás labirintus-kergetőzésből más nem sokan kérnek.
Gondoljuk végig logikusan a helyzetet:
- A pálya méretét célszerű a játékosok számához igazítani, tök világos hogy miért, nem részletezem
- Ha bent van több tucat ember, parancsnok is elkél aki nem vesz részt közvetlenül a harcban. Műholdról sasol, utánpótlást hajigál, tüzéséget irányít és osztja az észt. Mégis mi a f***t csinálna egy parancsnok ha nem ezt? :Đ  Vagy talán jobb az ha 30 ember 30 felé kolbászol?
- Az operatív tagokat szervezhetjük szakaszokba, a szakaszvezetők kommunikálnak a parancsnokkal ha nem akarjuk hogy 30 ember egymás szavába vágva vitatkozzon arról mér arra mész bazze...
- Érdemes egymásra utalt kasztokat kialakítani ha igazi csapatmunkát akarunk.
- És így tovább...

Oh Yeah van már ilyen játék, BF2 a neve  :smoker:  Átgondolt csapat-menedzsment nélkül az UT2007-ben marad az első három részből megismert ugribugri hentelés, ami csak az újdonság erejével élhet egy darabig, de hamar kifullad.

#200 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 19:52

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 20:31

:confused: Az engine név. Nekem mindig kedvencem volt az Assault mód.

UW nem az engine neve (soha nem vol az) hanem az új játék módnak.

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.