HWSW Informatikai Kerekasztal: Unreal Tournament III - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Unreal Tournament III

#61 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 16. 11:24

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 8:36

Úristen, szerintem ez max olyan 3mega kép... :omg: Más topicban egy kép ekkora és mégse szólja meg senki hogy jaj modemesek... :omg:

56-os modemmel nyomom itthon, ne tudd meg, mennyi idő alatt jön(ne) le.  :rolleyes:  Ilyenkor szoktam rámenni a Léállítás ikonra...
Semper Fi

#62 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 16. 11:45

3V0 Ajanlom ezentul hallgas a forumtarsakra,tuti jobban jarsz...
Ha jol szaamoltam ossze, ha nem is 3 de tobb mint 1 mega kepet szurtal be,viszont tobben panaszkodtak,sot meg jelzes is erkezett (olyantol aki itt meg sem mukkant a topicban).... es oszinten szolva ilyen mentalitas es viselkedes mellett megerdemelnel egy felszolitast,de mivel ez az elso,maradjon csak szobeli!
Legkozelebb legyszives fogd vissza magad mikor jo kedvedben vagy, es ne tomd tele a forumot olyan kepekkel amik raadasul mar egyszer szerepeltek egy linken, es majdnem fele concept art...! :reklamacio:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#63 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 12:10

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 12:45

3V0 Ajanlom ezentul hallgas a forumtarsakra,tuti jobban jarsz...
Ha jol szaamoltam ossze, ha nem is 3 de tobb mint 1 mega kepet szurtal be,viszont tobben panaszkodtak,sot meg jelzes is erkezett (olyantol aki itt meg sem mukkant a topicban).... es oszinten szolva ilyen mentalitas es viselkedes mellett megerdemelnel egy felszolitast,de mivel ez az elso,maradjon csak szobeli!
Legkozelebb legyszives fogd vissza magad mikor jo kedvedben vagy, es ne tomd tele a forumot olyan kepekkel amik raadasul mar egyszer szerepeltek egy linken, es majdnem fele concept art...! :reklamacio:

Khm... csak szólok nézd meg az időket. Már rég nem tudtam szerkeszteni mikor ők megszóltak...
macbook air 2014

#64 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 16. 12:20

:omg:

Fakkk intellimouse....NA szóval, hálistennek elveszett a hozzászolásom.
MInd1, szerintem a lényeg, h egyik félnek sincs teljesen igaza, azt meg nem értem hogy miért ugrik mindenki neki, ha beszur pár képet.. még levelet is ir a házigazdának  :confused:  :omg:  :omg:
Hihetetlen, h vkinek ez ekkora problémát jelent...mégha modemes is.. :omg:
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#65 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 12:21

1. ajánlom a modem kipróbálásást
2. a képek többsége már volt link formájában
3. a fele artwork
4. "jelzés" gomb. hallottál róla?
JóSebesség

#66 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 16. 12:28

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 13:21

1. ajánlom a modem kipróbálásást
2. a képek többsége már volt link formájában
3. a fele artwork
4. "jelzés" gomb. hallottál róla?

1. 3évig használtam... és egyszer nem láttam hogy itt a fórumon megszóltak volna valakit érte... (mialatt én az voltam) egyszer nem mondtam senkire semmit hogy miért rakta be ezeket
2. bocsánat azt nem láttam pedig beleolvastam az egész topicba...
3. jaj és akkor mivan? nem tudtam hogy csak olyan képeket lehet berakni amik a teljes verzióbol vannak csak
4. igen hallotam és képzeld jeleztem is...

Szerkesztette: 3V0 2005. 05. 16. 13:10 -kor

macbook air 2014

#67 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 13:00

:offtopic: Elég lesz már az offból, megkapta a szóbeli figyelmeztetés, legközelebb nem rak be 50 giga képet. :offtopic:
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#68 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 13:17

kezdjuk ott hogy indulasbol nem kellett volna...
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#69 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 13:28

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 14:17

kezdjuk ott hogy indulasbol nem kellett volna...

Igaza van mindenkinek szerintem. Engem, mint adsles jelenleg nem érdekel, tőlem beszúrhat akár 10 mega képet is, de kb. 1,5 évig használtam 56kbites cuccot, aminek 5 kilonál vége volt és ha egy topicban már két kép volt már szidtam az édesanyukákat, hogy miért nem lehet megérteni, hogy lassú a netem. :D Szóval legyünk tekintettel az 56kbit-re.  :respect:

Szerkesztette: sadam 2005. 05. 16. 13:29 -kor

[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#70 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 15:01

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 10:32

nekem több mint fél éve megvan :)

Nem csoda, nem adsz rá jó indokot, hogy levegyék. :D

#71 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 15:19

Annyit azért hozzáfűznék, hogy engem a GPRS-emmel nem zavar(pedig ez még a modemnél is lassabb, sőt 100mega korlátos is), bejön az oldal, nyomok egy stoppot, és nem tölti le a képeket. Vagy kikapcsolt képekkel netezek. Na de nem akarom védeni...
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#72 Felhasználó inaktív   Pulsar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 08:09

Idézet: spidey - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 18:32

Ne számíts részletes sérülésre...

Mire számíts ha meghúzod a ravaszt:

! a sérüléasek a menümen kikapcsolhatóak ill. a tervezet szerint moderálhatóak lessznek (egyes efektek kiszedése)

Játékosn:
1. Részleges találat esetén némi vérfröcsög a padlóra és a karakteren a sérülés helyén véres seb marad (páncélon is ;))
2. Rongybaba efektus van
3. Nagyobb horderejü találat esetén a fegyvernek megfelelő halálnem (elégés, elporladás szétrobbanás esetlegesen "mindent vérrel terítessz be")

Járműveken:

1. Grafikai szintbeállítástól függően vagy karcolások felrajzolása vagy horpadások (a horpadás tervezett még nem 100%-a teszteknél dől el mennyire lassítaná a játékmenetet több jármű esetén)
2. A járművek egyes részei letörhetők, lerobbanthatók
3. A járművek "0 és alatti életerőnél" kiégnek fel vagy éppen szétrobbanak
Kezdetben vala sötétség...
...érdekes pedig megesküdtem volna, hogy a közelében se jártam...

#73 Felhasználó inaktív   Pulsar 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 17. 08:11

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 11:28

...

:offtopic:
3VO nem kelett volna, de megkaptad érte a bünettésed szóban, szerintem legyen itt "."

A topic nem erről szól ! :think:

#74 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 08:49

Idézet: Pulsar - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 9:09

Mire számíts ha meghúzod a ravaszt:

! a sérüléasek a menümen kikapcsolhatóak ill. a tervezet szerint moderálhatóak lessznek (egyes efektek kiszedése)

Játékosn:

Ez mind szep es jo,de szerintem a jatekmenetbol adodoan,nincs ido megfigyelni a serulest, nem fogsz megallni bamuldozni,mint ahogy a az ellenseged sem akinek szetlotted a segget... :)
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#75 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 08:55

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 8:49

Ez mind szep es jo,de szerintem a jatekmenetbol adodoan,nincs ido megfigyelni a serulest, nem fogsz megallni bamuldozni,mint ahogy a az ellenseged sem akinek szetlotted a segget... :)

Ráadásul megjelenéstől számított 1-2 évig úgyis mindenki low-on fog vele játszani, ott meg ugysem látszik semmi.  :up:  :D

#76 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 09:13

Új videót a hardwireden!
Ma amugy nagy játék dömpingek lesznek, videók,képet,ugyanis ma kezdődött az E3,egész péntekig tart  :up:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#77 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 11:40

A legnagyobb vérfürdő az UT1 instagib DM volt, a szétrepülő húsdarabok vérnyomokat hagyva a falon. A 2003-2004 elég softcore ahoz képest.

#78 Felhasználó inaktív   Pulsar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 12:24

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 7:49

Nem tudom, mi a 2003-4 -nél jókat nevetünk amikor egy-egy találat után fejnélkül picit fröcsögve triplaszaltózól... bár a horzsolásokat tényleg nincs ideje az embernek megnézni...

Amúgy a járműveknél nem lenne rossz kívülről is látni a sérülést, mielőtt beszálsz vagy éppen kell-e javítani a társadét.

#79 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 23:01

Remélem ezek a videk még nem voltak

#1 Unreal Tournament 2007 PS3 high quality
#2 Unreal Tournament 2007 PS3 high quality

Forrás: HOC
Fel kellene kaccsolni a villanyt mert nem találom az állam :). Most aztán már tényleg nem tudom eldonteni, hogy mit csináljak, ha kijonnek az uj generácios konzolok.
"I have to do this..."

#80 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 05. 23. 10:09

Idézet: scip - Dátum: 2005. máj. 23., hétfő - 0:01

Remélem ezek a videk még nem voltak

#1 Unreal Tournament 2007 PS3 high quality
#2 Unreal Tournament 2007 PS3 high quality

Forrás: HOC
Fel kellene kaccsolni a villanyt mert nem találom az állam :). Most aztán már tényleg nem tudom eldonteni, hogy mit csináljak, ha kijonnek az uj generácios konzolok.

Talán vegyél egyet ;)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.