Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 9:54
Azért talán nem lesz olyan vészes. Az ut-k mindigis nagyon jól skálázhatóak voltak egy rakat beállítási lehetősséggel, így mindenki megtalálta a magának megfelelőt. Remélem ezt a jó szokásukat nem adják fel.
Nomeg az eddigi u3-as game-eknek sem kellett olyan hű de nagy gép (stranglehold, moh:airborne, r6 vegas). Mondjuk az biztos, hogy jóval több shader-re és effektre számíthatunk ut ügyben mint a 3 felsoroltban együttvéve :Đ . Én mindenesetre bizakodó vagyok és soha nem csalódtam egyik ut-ban sem optimalizáltság terén.
Ami azt illeti, az említett játékokból kettőnek édeskevés az X1600Pro, és valószínű, hogy a harmadiknak is. Ezeket nem bírom normálisan skálázni, mert ugyanolyan tré fps-t kapok akció közben, mintha max grafikán játszanám. A 2004el elboldogulok max grafikán is 70-80 fpsel (deathmatch, 3-4 player/bot), ellenben az UT3 nagy valószínűséggel a negyedét fogja adni, mert még a procim is gyengus, nemhogy a vga.

Meg ott vannak a hatalmas Onslaught pályák is...az nálam már a 2004ben is rendesen megszorongatja a procit.
Szerkesztette: Breakbeat 2007. 10. 03. 12:14 -kor