HWSW Informatikai Kerekasztal: XBOX 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (124 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

XBOX 360 A Microsoft második konzolja...

#21 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:04

A helyzet az, hogy igenis, a Cell nagyon nagy dobás lesz, vélhetően nagyobb mint az X-ben lévő PowerPC. Az IBM, Toshiba és a Sony fejleszti(tte?) együtt, már majdnem a finisben vannak.

https://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28143

az persze más kérdés, hogy mennyire fogják kihasználni ezt a rettenetes erőt a játékok(ugyanez igaz az X-re is)
ez nekünk jó - egyik fél se szeretne a másik alárendeltje lenni, lesz itt verseny dögivel, minden ami kell :) :up:
JóSebesség

#22 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:12

A Cell valóban egy jó dolog lesz, arra gondoltam amit te is említettél a mondatod második felében. Ha a Cell azt hozza majd (vagy csak kicsivel jobbat) mint az X és a Nintendo akkor a játékosoknak tök8, hogy cell van e benne vagy powerpc:) Okosak majd akkor leszünk ha már mindhárom gép itt lesz előttünk..2006 cooming soon;)

Ígyvan, éles verseny lesz és ez csak nekünk játékosoknak jó. Ha igazak a rajtoló árak már azok is mesések, emlékezve a jelenlegi generáció induló áraira..:)

#23 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:14

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 14:04

...az persze más kérdés, hogy mennyire fogják kihasználni ezt a rettenetes erőt a játékok(ugyanez igaz az X-re is)...

Mindeket gep teljesitmenye boven eleg lesz arra, hogy kiszolgalja a HDTV felbontasokat... a felkinalt szolgaltatas csomag fogja eldonteni a csatat... es ez ugyben a microsoft sokat tanult az elso xbox hibaibol... az XBOX 360 nem fog alarendelt szerepet jatszani mint az elodje... a Sonynak komoly kihivassal kell szembeneznie.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#24 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:16

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 10:35

a totalis mediacenter kepesseget...

Hat ez sajna kozel se lesz totalis...

#25 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:18

^^igaz, de számomra már az is csak egy "plusz" hogy a PS2-m játsza a DVDket. Mert, ezek a cuccok elsősorban játékra vannak kihegyezve.
JóSebesség

#26 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:18

Idézet: Samott - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 9:38

Dead or Alive 4 kepek[/URL]
[URL=http://www.xbox365.hu//album.php?pictureid=130053]

Uhhh... ezeket látva nagyon erősen érzem, hogy a PAL itt már rég nem elég...
Nem gyenge... A HDTV gyártók kezet csókolhatnak az új konzoloknak...
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#27 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:26

Idézet: max-pain - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 14:16

Miért, neked mi számít totális médialejátszónak?:) Szerintem az átlaguser számára bőven elég, hogy lejátszik DVDtől kezdve a divx-ig mindenfélét, nameg csatlakoztatható hozzá kamera, fényképezőgép, mp3 lejátszó stb. Legalábbis nekem elég lesz, plána ha azt nézzük, hogy ez csak mellékes, hiszen elsősorban a játékért veszi az ember:) (bár én ennek is örülök, hogy végre legálisan használhatjuk ilyen dolgokra is..)

#28 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:28

Idézet: max-pain - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 14:16

Idézet (Krinyo @ 2005. máj. 13., péntek - 10:35)
a totalis mediacenter kepesseget... 

A mai felállás: barátnőm internetezik a PC-n, közben valami download megy a háttérben, az xbox összekötve a PC-vel (régebben benne volt a 200G HDD, de áttettem a PC-be) - zenét hallgatok, filmeket nézek, játszok az xbox-on. Épp csak capture-t nem csinálok, de nekem ez kielégíti a média igényemet... gondolkoztam, hogy kivezetem az optikai audiot, hogy akkor már körben szójon, csak még nem volt rá pénz/idő.
Fényképeket nem nézegetem boxon mert a TV felbontás azért arra nem elég... de a HD-vel már nem lesz az sem olyan rossz... persze nem adja vissza a 8 megapixelt, de azt a monitorok sem.
Te még mit tennél még bele a "totális" médiacenteri képességhez?

respect
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#29 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:32

Idézet: bj22 - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 14:26

Miért, neked mi számít totális médialejátszónak?:) Szerintem az átlaguser számára bőven elég, hogy lejátszik DVDtől kezdve a divx-ig mindenfélét, nameg csatlakoztatható hozzá kamera, fényképezőgép, mp3 lejátszó stb. Legalábbis nekem elég lesz, plána ha azt nézzük, hogy ez csak mellékes, hiszen elsősorban a játékért veszi az ember:) (bár én ennek is örülök, hogy végre legálisan használhatjuk ilyen dolgokra is..)

Respect!
Blog

#30 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:45

Idézet: Merlot - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 14:28

Te még mit tennél még bele a "totális" médiacenteri képességhez?

Hat szerintem attol lenne ez "totalis" ha mindehhez nem kene a PC...

#31 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:50

Idézet: max-pain - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 14:45

Hat szerintem attol lenne ez "totalis" ha mindehhez nem kene a PC...

Nem is kell.
Csak azert van a PC-vel osszekotve, mert elvettem tole a nagy HDD-t... (azt most nem fejtem ki, hogy miert lett igy...) Azelott 4 honapig szolgalt igy - PC nelkul.
Blog

#32 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 13:52

Idézet: Merlot - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 14:50

Nem is kell.
Csak azert van a PC-vel osszekotve, mert elvettem tole a nagy HDD-t... (azt most nem fejtem ki, hogy miert lett igy...) Azelott 4 honapig szolgalt igy - PC nelkul.

Tudom, hogy ahhoz nem kell, de az finoman fogalmazva nem hivatalos tamogatas volt ;)
Az Xbox 360 eseteben pedig nem ilyen szintu lesz...

#33 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 14:02

Idézet: max-pain - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 14:52

Tudom, hogy ahhoz nem kell, de az finoman fogalmazva nem hivatalos tamogatas volt ;)

a HWSW cikkebol: "[...] speciális szoftvert tartalmaz majd a Windows XP Media Center Edition támogatására [...]"
Na ebbol ertsen mindenki azt amit, akar :)
Amugy a specifikacio epp csak a MPEG4 es tarsai (DivX stb.) tamogatasara nem ter ki explicit modon... en pozitivan allok hozza... sztem a Microsoft is tanult abbol, hogy hiaba a megkotesek, meg lehet azt kerulni/hekkelni igy vagy ugy... es igy legalabb kelendobb lesz a cucc...
Blog

#34 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 14:32

Kar hogy ilyen szanalmasan szar minoseguek a GR3 videok, kivancsi lennek ugyanerre HD-ben... jajjajjajajjaj, mar alig vaaaarom, hogy jojjenek az uj konzolok, itt az ideje elkezdeni sporolni. :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#35 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 14:33

én már gyüjtögetek, de ha kell a gépemet is eladom, vagy lecserélem vmi kisebbre :p amúgy jól láttam, hogy a box induló ára $299 lesz?
JóSebesség

#36 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 14:35

Idézet

Meg nem tudjuk mit is tamogat pontosan a beepitett szoftver, de nem csodalkoznek, ha lazan enne a WMV HD mozifilmeket DVD-rol...
Aztan mar csak meg kell gyozni a kiadokat, hogy jojjenek a filmek igy is. A Warner mar beadta a derekat egyszer... ( https://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28750 )

Krinyo

#37 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 14:35

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 15:33

én már gyüjtögetek, de ha kell a gépemet is eladom, vagy lecserélem vmi kisebbre :p amúgy jól láttam, hogy a box induló ára $299 lesz?

300-400 kozottire saccoljak, egyesek szerint 360 dollar lesz. :D Allitolag karacsonyra mindenhol, europaban es japanban is a fa ala kerulhet...

Krinyo

#38 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 14:37

az rohadt egy jó ár, a ps3 se lehet drágább akkor  :respect:
JóSebesség

#39 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 14:49

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 15:35

Meg nem tudjuk mit is tamogat pontosan a beepitett szoftver, de nem csodalkoznek, ha lazan enne a WMV HD mozifilmeket DVD-rol...
Aztan mar csak meg kell gyozni a kiadokat, hogy jojjenek a filmek igy is. A Warner mar beadta a derekat egyszer... ( https://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28750 )

Krinyo

http://xbox360.ign.c...2/612995p1.html

# Windows Media Center Extender built in to access recorded TV (including high definition) and digital movies (including high definition), music, video and photos stored on Windows XP Media Center Edition 2005-based PCs through any Xbox 360
# Support for up to four wireless game controllers and an optional Universal Media Remote with Windows® XP Media Center Edition Button for Media Center Edition functionality

#40 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 14:52

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 15:32

...jajjajjajajjaj, mar alig vaaaarom, hogy jojjenek az uj konzolok, itt az ideje elkezdeni sporolni. :D

Mar irtam korabban is: TV is kell am ehhez... az lesz a dragabbik... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó