XBOX 360 A Microsoft második konzolja...
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:08
off... itt kezdenek el kijonni a kulonbsegek. Ki el a jateknak, es ki jatszik csak magaert az elvezetert. Tovabb nem mondom mert felesleges off, es flame lenne belole. A box360at egyertelmuen azoknak talaltak ki, akik csak ugy, kikapcsolodasbol akarnak jatszani.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:15
Idézet: Boba - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:08
off... itt kezdenek el kijonni a kulonbsegek. Ki el a jateknak, es ki jatszik csak magaert az elvezetert. Tovabb nem mondom mert felesleges off, es flame lenne belole. A box360at egyertelmuen azoknak talaltak ki, akik csak ugy, kikapcsolodasbol akarnak jatszani.
Tényleg kész vicc, hogy felnőtt emberek nem tudják ezeken a dolgokon túltenni magukat, kész röhely.
De gyorsan elmegyel, mielőtt... :Đ
Szerkesztette: Finix 2006. 11. 08. 13:16 -kor
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:20
Idézet: Mumia - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 12:58
De az X360-as CS:S csak fog támogatni bill+egeret usb-n keresztül 
Aztan azokat hova teszed a fotelben? :confused:
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:22
Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:02
Ezt majd mindenki eldönti maga, nem? Mert nekem speciel pont olyan élményt és lehetőségeket nyújt, mint a kbd+mouse kombó.
Orulok neki, attol en meg leirhatom azt, hogy nekem meg nem, ugye?
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Egyébként a debreceni MM-ben meg lehet nézni élőben, mire képes egy HDTV-n a cucc. Szerintem megnyerő 
(Azt meg, hogy nem lehet controller-el FPS-ezni mondjátok azoknak az arcoknak, akik a Halo-kat legendary fokozaton timerunozzák...)
(Azt meg, hogy nem lehet controller-el FPS-ezni mondjátok azoknak az arcoknak, akik a Halo-kat legendary fokozaton timerunozzák...)
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:36
Jó ez az elméleti vita a DX10 kapcsán, de nézzük már egy kicsit a tényeket is. Konkrétan egy darab DX10-re kihegyezett játékról tudunk, ez a Crysys, amit épp most halasztottak el bizonytalan időre (gondolom kevés az olyan gép amin elfutna, meg kell várni amíg lesz rá piac). Ez kevés, talán nem kell részleteznem.
CryTeket ez az apróság (nincs hw alá) a FarCry kiadásánál sem zavarta.
Idézet
A másik tény az, hogy kijött a Splinter Cell PC-re és X360-ra, össze lehet hasonlítani egy multiplatform game két verzióját. A PC verzió csúnyább, és brutál hardveren is lassú - ha ez így megy a többi UBI stuffnál is, akkor nagyon rosszul járnak a PC-sek.
Sz*rrá foltozott 2es UE, a boxosnak meg saját engine. Ez volt a költséghatékony. Igénytelenség magasiskolája :Đ
Idézet
Egyelőre ez van a PC vs. konzol fronton... a jövőt majd meglátjuk...
Meg. Egyébként le a kalappal a MS előtt, azok után, amit Gabe Newell a boxról nyilatkozott és ahogy a HL2 boxos eladásai sikerültek rávették, hogy fejlesszen 360ra
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:24
Idézet: Eiki - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 14:22
Egyébként a debreceni MM-ben meg lehet nézni élőben, mire képes egy HDTV-n a cucc. Szerintem megnyerő 
Máris leutazom
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:33
Idézet: Samott - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 12:22
Orulok neki, attol en meg leirhatom azt, hogy nekem meg nem, ugye?
Ha hozzáteszed azt, hogy "szerintem", akkor bármikor
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:36
Idézet: Eiki - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:22
ehez alapból konzollal kell kezdeni
nekem mint pc-snek még egy tony hawk meg burnout alatt is fura a controller :Đ
Szerkesztette: FragMaster 2006. 11. 08. 13:37 -kor
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:42
Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:33
Ha hozzáteszed azt, hogy "szerintem", akkor bármikor 
Ugy lesz..
Samott
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:44
Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 12:36
Jó ez az elméleti vita a DX10 kapcsán, de nézzük már egy kicsit a tényeket is. Konkrétan egy darab DX10-re kihegyezett játékról tudunk, ez a Crysys, amit épp most halasztottak el bizonytalan időre (gondolom kevés az olyan gép amin elfutna, meg kell várni amíg lesz rá piac). Ez kevés, talán nem kell részleteznem.
A másik tény az, hogy kijött a Splinter Cell PC-re és X360-ra, össze lehet hasonlítani egy multiplatform game két verzióját. A PC verzió csúnyább, és brutál hardveren is lassú - ha ez így megy a többi UBI stuffnál is, akkor nagyon rosszul járnak a PC-sek.
NFS Carbon PC es Xbox360 verziojat latta valaki? Az arnyekok valahogy rondabnak tunnek Xbox-on, szvsz. Tomb Raiderben is az arnyekok nem tetszenek, mar igaz, hogy Nvidia 7800GTX-en is brutal akadozott, amig ki nem jott a patch, meg az uj driver. (Utanna mar csak kicsit akadozott
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:44
De boxon nagyobb a sikerelmenye az embernek... elegge dolgozik benne az aimbot.
Amugy en is vegigvittem PC-n es boxon is... csak nekem forditott sorrend volt, eloszor toltam vegig haverral boxon majd utana PC-n. (Ez igy jobb is volt, mer PC-n vannak plusz palyak is, boxon meg szar lett volna varni a jo reszeket es nemjonnek.
)
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:52
Mióta van aim Halo-kban?
Egyébként az igaz, hogy a legprofibb controlleres arcokat is letolja egy középszerű bill-egér kombós figura. Ezért nem tetszik például a multiplatform együtt multizás sem. Nem kell együtt játszani
Egyébként az igaz, hogy a legprofibb controlleres arcokat is letolja egy középszerű bill-egér kombós figura. Ezért nem tetszik például a multiplatform együtt multizás sem. Nem kell együtt játszani
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:52
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:03
Nyilván 3000+-on meg 9800-al tökéletesen fut a játék, hogyne
Csak éppen arra alkalmatlan amire kitalálták: Az online játékra. 10v10 ellen garantáltan nem kapsz használható fps-t.
Muha. Eleg sokat jatszottam online, nem volt gond tobb szereplovel sem.
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:54
Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:52
Muha. Eleg sokat jatszottam online, nem volt gond tobb szereplovel sem. 
Krinyo
Krinyo
Ezt nem baj ha nem hiszem el?
Itt abba is hagyhatjuk akkor úgy látom
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 11. 08. 13:55
Idézet: Eiki - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:52
Mióta van aim Halo-kban? 
A 2-t nemtudom de az 1 bizony rahuz az ellenre... box alatt. PC-s Halonal ilyet egyaltalan nem tapasztaltam...
Elküldve: 2006. 11. 08. 14:14
Próbálj pisztollyal Gruntot fejbelőni és rájössz, hogy nincs aim 
(Megjött a kedvem megint Halo-zni, asszem hazamegyek és elkezdem megint az 1-et :Đ )
(Megjött a kedvem megint Halo-zni, asszem hazamegyek és elkezdem megint az 1-et :Đ )
Elküldve: 2006. 11. 08. 14:32
Idézet: Mumia - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 12:57
Nem csak azon működnek, de max grafikával, szűrőkkel, csak azon mennek 50fps-el.
Vagy azon sem. Én úgy vettem észre, hogy egy új game minden maxra tolva a legdurvább SLI-s gépen sem megy el akadásmentesen, viszont itt-ott okosan lejjebb húzva mediumra simán 50 fps egy középkategóriás vason. És nekem őszintén szólva általában keresnem kell, hogy ettől hol, mivel lett gyengébb a grafika minősége.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222
Elküldve: 2006. 11. 08. 14:34
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:03
Mi köze ennek a Q3-hoz? Ha nem tudod miről beszélsz inkább halgass..
Ez nem arról szól, hogy ha több fps-ed van akkor elérhetetlennek tűnő helyekre is fel tudsz ugrani...
Csak éppen arra alkalmatlan amire kitalálták: Az online játékra. 10v10 ellen garantáltan nem kapsz használható fps-t.
Ez nem arról szól, hogy ha több fps-ed van akkor elérhetetlennek tűnő helyekre is fel tudsz ugrani...
Ja és X360-on 100fps-el megy a CS:S ? Hja és min jeleníti meg, mikor max 60p-t tud kitolni. Bár hd-ben lehet azt sem tudja ehhez ennyire nem értek.
Egyébként meg nem játszok CS:S-el, de a 10v10-hez nem vágom minek kéne jobb gép, mint bármi máshoz. 10v10-nél inkább a ping meg a net sebesség lehet a gond.

Súgó
A téma zárva.