HWSW Informatikai Kerekasztal: XBOX 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (124 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

XBOX 360 A Microsoft második konzolja...

#1 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 13. 08:38

Ha minden igaz akkor ma bemutatjak, megismerhetjuk az uj konzolt...

Kép

MTV At The: Xbox Los Angeles Party - Este 22:00-kor az MTV Europe-on...

Napvilágot láttak az Xbox 360 specifikációi
Xbox 360 Specifikációk
Dead or Alive 4 kepek
Ghost Recon 3 + Xbox 360 kepek

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 08:41

nem azért de ez az új design nekem kevésbé jön be mint a régi :\
JóSebesség

#3 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 08:49

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 9:41

nem azért de ez az új design nekem kevésbé jön be mint a régi :\

De legalabb kisebb lesz... mert a jelenlegi eleg nagydarab... viszont ehhez mar kell venni egy HDTV-t is... itt (Parizsban) a 26-30"-os LCD TV-k olyan 1000 eurotol (meret, ar markafuggo) mar kaphatoak... ezek mind tudnak 1280*768-at tehat a 720p-s kisebbik HDTV felbontast tamogatjak...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#4 Felhasználó inaktív   Darwin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 09:01

Már be is mutatták ,hardwireden fent van az egész XBOX360 prezentáció.
Amúgy érdemes megnézni mert sok készülő játékot lehet mozgásban látni (Quake  4 ,COD2)

Szerkesztette: Darwin 2005. 05. 13. 09:05 -kor

#5 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 09:21

nem rossz,nem rossz, de a vetélytársra is kiváncsi vagyok;)
JóSebesség

#6 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 09:28

bááár.. csak az nba fogott meg igazán. a cod2 iszonyat nagy csalódás, nem tudom, hogy ez a konzolnak tudható-e be? grafikai szempontból nem igazán látok nagy előrelépést eddig. az mtv bemutató pedig röhejesen nagy fos.  :D
JóSebesség

#7 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 09:35

Ez meg lopikulat nem mutatott a konzol kepessegeibol. Es a jatek mellett akad meg nehany egyeb szempont is, amit nem art szem elott tartani, pl. a totalis mediacenter kepesseget...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#8 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 10:19

Szerintetek az ebben levő PowerPC vonalú CPU mennyiben fogja tudni felvenni a versenyta Ps3 CELL-jével???  :think:  (Sztem semennyiben :D )

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#9 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 10:19

Jol ertettem ebben a bemutatoban (2:20-nal) a "water cooled cpu heatsink solution"-t? Vizhuteses lenne?

Samott

#10 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 10:33

Idézet: Charles - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 11:19

Szerintetek az ebben levő PowerPC vonalú CPU mennyiben fogja tudni felvenni a versenyta Ps3 CELL-jével???  :think:  (Sztem semennyiben :D )

Üdv!

A jelenlegi állások szerint a PS3 emberes előnyre fog szert tenni.
JóSebesség

#11 Felhasználó inaktív   etzel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 13. 10:37

Idézet: Charles - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 11:19

Üdv!

Szerintem maximálisan (kicsit meg is lepődtem a speckókon, én is fölényes cell győzelmet vártam).
3 x 3GHz cpu, 64 bites + cpu-ként két hw thread + 128 bites vektor egység - ez mindenképpen nagyon erős...

Ne felejtsd el, a cell-nél van 1 dual-os központi mag (aszem 4GHz-en), és ahhoz társul 8 db vektor egység.

Hahh, "élmény" lehet majd programozni ezeket... (box is, ps3 is...)

#12 Felhasználó inaktív   etzel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 13. 10:38

Idézet: etzel - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 11:37

Szerintem maximálisan (kicsit meg is lepődtem a speckókon, én is fölényes cell győzelmet vártam).
3 x 3GHz cpu, 64 bites + cpu-ként két hw thread + 128 bites vektor egység - ez mindenképpen nagyon erős...

Ne felejtsd el, a cell-nél van 1 dual-os központi mag (aszem 4GHz-en), és ahhoz társul 8 db vektor egység.

Hahh, "élmény" lehet majd programozni ezeket... (box is, ps3 is...)

az érem másik oldala, hogy a box rendszere feltehetőleg sokkal költségesebb lesz...

#13 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 10:41

ami viszont a legfontosabb - a programok. merthát az n64 is mekkora bukás volt. pedig elvileg (ebbe nem vagyok biztos, de ha abból indulok ki, hogy egy darab pixelt nem láttam az n64-es játékokban...)erősebb volt mint a PSone, de a játékok egytől-egyig szutykok voltak. 
JóSebesség

#14 Felhasználó inaktív   etzel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 13. 10:54

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 11:41

ami viszont a legfontosabb - a programok. merthát az n64 is mekkora bukás volt. pedig elvileg (ebbe nem vagyok biztos, de ha abból indulok ki, hogy egy darab pixelt nem láttam az n64-es játékokban...)erősebb volt mint a PSone, de a játékok egytől-egyig szutykok voltak.

jep, n64 hw erős volt anno

#15 Felhasználó inaktív   Hypno 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 11:18

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 9:41

Nezz meg egy memobovitos N64-en egy Rogue Squadront. Nagyfelbontas a PSX kisfelbontasahoz kepest. Es abszolute nem volt buko, meg europaban sem, csak kevesebbet adtak el mint PSX-et.

Hypno
"csak egy apro problemam lenne..."

#16 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 11:22

a DD64-re gondolsz? egyébként nekem is volt N64-em, és szerettem. mert jó kis masina volt, az biztos. azonban nem voltak rá jó játékok, persze volt 1-2. aztán vettem egy PSone-t, és leesett az állam, hogy "jééé.. ilyen is van?" <-- és ez nem a grafika miatt volt, hanem a játékélmény végett :)
JóSebesség

#17 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 11:37

https://www.hwsw.hu/..._mtv_nba2k6.avi

Ez azert azt hiszem eleg sokat elarul az uj konzol kepessegeirol, felteve hogy nem prerenderelt atb*szos video... PS3-at varjuk szeretettel. Jo kis harc lesz itt, mar latom, 2006-tol el lehet felejteni a PC-t, mint jatekplatformot. :D Egy normalis sebessegu videokartyat sem fogsz annyiert kapni, mint egy teljes uj generacios konzolt...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#18 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 11:40

Én is a PS3-ra várok, nem leszek rest azonnal beszerezni amint megjelenik :) természetesen a BOX is lehet jó(sőt!) de engem a Playstation-re készülő játékok általában jobban megfognak.
JóSebesség

#19 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 12:41

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 12:37

2006-tol el lehet felejteni a PC-t, mint jatekplatformot. :D

ebben egyetértünk! ;)
JóSebesség

#20 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 12:53

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 12:40

Én is a PS3-ra várok, nem leszek rest azonnal beszerezni amint megjelenik :) természetesen a BOX is lehet jó(sőt!) de engem a Playstation-re készülő játékok általában jobban megfognak.

Azért azt ne felejtsük el, hogy a Cell egyelőre még csak egy "fantom". Ok, létezik, ok gyártják, de az igazi képességeiről még semmi kézelfogható nem jött. Az X360 már valóság, tudni lehet, hogy mit fog bírni. Egyes pletyok szerint a PS3 is +fog jelenni 2005 végén/2006nagyon elején, ha ez így van, alig telik el idő a két gép megjelenése között, azaz nem hiszem, hogy nagy különbségek lennének a technikai tudásban. A Nintendo nextgen masinájáról is szivárognak az infók, nagyjából X360 erősségű lesz. Én úgy látom, hogy a három konzol közel azonos szinten áll majd, akkorát egyik sem fog verni (technikában) a másikra, hogy azzal lehessen érvelni a vitákban. A nextgen csatát a játékok milyensége és minősége fogja elsősorban eldönteni..szerintem.

Illetve még a pénzügyi dolgok is érdekesek lehetnek, hiszen a MS -ha hinni lehet nekik- igencsak kedvező áron hajítja piacra a masinát, nyílvánvaló, hogy a Sony sem adhatja sokkal drágábban a gépét. Pedig a Cell kifejlesztése nem két fillér volt, nyílván az X360 összerakása sem, de tudjuk, hogy az MS rendelkezik "némi" anyagi tartalékkal;) Szal a nextgen háború izgalmas lesz az tuti, a Sonynak méltó vetélytársa akadt ezúttal.

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó