HWSW Informatikai Kerekasztal: XBOX 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

XBOX 360 A Microsoft második konzolja...

#301 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 06. 12:53

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 13:50

Nekem mindkettő meglesz, legalábbis úgy tervezem! :) mivel úgyis visszefele kompatibilis lesz a PS3, eladom a PS2met (majd, egyelőre NEM :D ).

Igen, ezt énis így tervezem.
A grafikáról meg annyit, hogy nekem egy gears of war,oblivion,killzone2,finalfantasy vii techdemo kinézetű játék bőven megfelel, annál jobb nem kell, nemis értem mik lesznek ennél jobbak :think:
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#302 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 12:54

Idézet: gene - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 13:49

jók és ócsók ;)

Jah. :)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#303 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:01

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. Aug. 6., Saturday - 13:53

A grafikáról meg annyit, hogy nekem egy gears of war,oblivion,killzone2,finalfantasy vii techdemo kinézetű játék bőven megfelel, annál jobb nem kell, nemis értem mik lesznek ennél jobbak :think:

Lesznek szebbek. SOKKAL szebbek.

de.

Igazad van, a jelenlegi top PC-s játékok grafja pl gyönyörű, azonban... Ugye nem egy állóképet bámulsz, hanem mozogsz, stb.

Példa: GranTurismo 4, fotorealisztikus grafika. Azonban elkezdesz száguldozni, és azt veszed észre, mintha a táj lefagyott volna. Nuku effekt, jójó, füst meg porfelhők vannak, meg 1-2 ember integet, de ennyi.

épp ezen kéne változtatni. Mennyivel királyabb lenne, ha ott lehetne hagyni a gumit az úttesten, meglátszódnának a keréknyomok a fűben, neadjisten port/koszt lehetne az útra hordani, koszolódna az autó, lennének úthibák, lehetne látni a gumikopást...

na, én ezeket várom a nextgentől. :) de nagyon.
JóSebesség

#304 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:04

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 14:01

Lesznek szebbek. SOKKAL szebbek.

de.

Igazad van, a jelenlegi top PC-s játékok grafja pl gyönyörű, azonban... Ugye nem egy állóképet bámulsz, hanem mozogsz, stb.

Példa: GranTurismo 4, fotorealisztikus grafika. Azonban elkezdesz száguldozni, és azt veszed észre, mintha a táj lefagyott volna. Nuku effekt, jójó, füst meg porfelhők vannak, meg 1-2 ember integet, de ennyi.

épp ezen kéne változtatni. Mennyivel királyabb lenne, ha ott lehetne hagyni a gumit az úttesten, meglátszódnának a keréknyomok a fűben, neadjisten port/koszt lehetne az útra hordani, koszolódna az autó, lennének úthibák, lehetne látni a gumikopást...

na, én ezeket várom a nextgentől. :) de nagyon.

Háát ez sem lehet rossz, de én egy játéktól azért már nem várom el azt a jövőben, hogy meg tudjam számolni a hangyákat a földön, meg ilyenek, mert az már nem lenne játék, szerintem.Hidd el, hogy a tulságos realisztikusság sem jo, szerintem :)

#305 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:08

Hangyák nem kellenek. Most pont olyan dolgokat sorotlam föl amik egy autós játék alapvető "kellékei".
FPS-ekben pl az lenne jó, ha minden felület sérűlne, lehessen úgy alakítani a környezetet ahogy akarod(mindent felvenni, eldobni stb)
JóSebesség

#306 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:10

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 14:08

Hangyák nem kellenek. Most pont olyan dolgokat sorotlam föl amik egy autós játék alapvető "kellékei".
FPS-ekben pl az lenne jó, ha minden felület sérűlne, lehessen úgy alakítani a környezetet ahogy akarod(mindent felvenni, eldobni stb)

Talán a duke nukem forever fogja ezt megvalósítani amiről te beszélsz :)

#307 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:11

Na kösz, de amire az kijön már rég letudtok ezeket a dolgokat. DNF (Did not finish? :p ) akkor fog kijönni, amikor már pistike is a PS5-öt nyomja..
JóSebesség

#308 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:42

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 13:53

hát a killzone2 render elhiszem h megfelelne :D

Lehet, hogy tényleg lesznek sokkal szebbek, de ahhoz kell egy kis (sok?) idő ez biztos. Jelenleg a Killzone2 csak egy lufi..szóval előszőr a renderben látott minőséget kell megvalósítaniuk.

#309 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:47

Azt ígérték, hogy olyan lesz mint a videón. Jójó, persze, marketing, meg igéret, ki hiszi el, de akkor is.

én bízok a nextgen konzolokban, ez lehet a "nagy dobásuk".  :)
JóSebesség

#310 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:54

Test Drive Unlimited képek

vannak köztük renderek szép számmal, de sok ingame is van. :) szép. nagyon szép :respect:
JóSebesség

#311 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:56

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. Aug. 6., Saturday - 13:47

Azt ígérték, hogy olyan lesz mint a videón. Jójó, persze, marketing, meg igéret, ki hiszi el, de akkor is.

én bízok a nextgen konzolokban, ez lehet a "nagy dobásuk".  :)

Ugye nem felejtitek el, hogy jövő ilyenkorra már G80 és M2s DDR2es platformok lesznek?

Azt rebesgetik a G80 annak idején olyan lesz mint a gf2...

GPU vagy VPU, de ilyen tekintetben mindegy itt lesznek lemaradva, az már más kérdés hogy a Cell/Xenon mit tud.

Jah, és ott van még a 256MB memória....

Gondolom azt fogjátok modani, hogy idővel majd jobban optimalizálnak, kihasználnak, de addig már G80+, stb lesz...

Szerkesztette: Asker 2005. 08. 06. 14:02 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#312 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 13:58

mivel szinte semmi konkrétat nem lehet tudni a Cellről és a Xenonról, ezért egyelőre fölösleges minden találgatás. De igazából az RSX-ről megaz R500-ról se tudni sokmindent. Vagy?
JóSebesség

#313 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 14:00

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 14:47

az igérgetésekre én már immunins vagyok :) A N is igérget mindenféle übermegabrutál forradalmi joy-t aztán az lesz a vége, hogy morcos tömegek anyázzák majd őket (ne így legyen!)

A nextgen konzolokban én is bízok, lesznek itt finomságok, de azért én szkeptikus vagyok alapból. Bár először a PGR3 is sokak számára hamisnak tűnt, de mostmár nagyon úgytűnik hogy amit eddig mutogattak az a valóság. Nyítócímként ilyen minőség pedig elég meggyőző, hiszen innen fejlődnek majd tovább..

Szóval a Killzone2 is hozhatja azt amit igérnek, de majd csak akkor hiszem ha látom, mint ahogy a PGR3-nak is csak akkor hiszek, ha már a kezemben tartom. Ezek a multik teljesen kiölték a bizalmat az emberből;)

#314 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 14:07

Idézet: Asker - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 14:56

Ugye nem felejtitek el, hogy jövő ilyenkorra már G80 és M2s DDR2es platformok lesznek?

GPU vagy VPU, de ilyen tekintetben mindegy itt lesznek lemaradva, az már más kérdés hogy a Cell/Xenon mit tud.

Jah, és ott van még a 256 memória....

Gondolom azt fogjátok modani, hogy idővel majd jobban optimalizálnak, kihasználnak, de addig már G80+, stb lesz...

engem teljesen hidegen hagy a PC-s vonal fejlődése, 100 ezer FT-ből (amennyi kb egy X360lesz) soha az életben nem fogunk olyan PC konfigot összetenni ami akárcsak megközelíti az X teljesítményét a játékok terén. Igen, több pénzből persze majd jobbat teszel össze ez igaz. De ez nem lóverseny, szerintem akik konzolt vásárolnak azok tudják hogy miért teszik és általában nem egy übermegabrutál pc mellé veszik a masinát, hanem éppen az helyett;) Aki meg megengedheti magának és mindig up to date gépet akar az a PC-s vonalat erősíti, így van ez rendjén:)

#315 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 14:11

Idézet: bj22 - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 15:07

engem teljesen hidegen hagy a PC-s vonal fejlődése, 100 ezer FT-ből (amennyi kb egy X360lesz) soha az életben nem fogunk olyan PC konfigot összetenni ami akárcsak megközelíti az X teljesítményét a játékok terén. Igen, több pénzből persze majd jobbat teszel össze ez igaz. De ez nem lóverseny, szerintem akik konzolt vásárolnak azok tudják hogy miért teszik és általában nem egy übermegabrutál pc mellé veszik a masinát, hanem éppen az helyett;) Aki meg megengedheti magának és mindig up to date gépet akar az a PC-s vonalat erősíti, így van ez rendjén:)

Pont. ;)

#316 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 14:15

Idézet: bj22 - Dátum: 2005. Aug. 6., Saturday - 14:07

Igaz, de amit behozol a réven, elveszted a vámon... Sajnos
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#317 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 17:14

Idézet: Asker - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 14:56

Jah, és ott van még a 256MB memória....

persze... csak a G80 dragabb lesz mint egy egesz konzol... egy konzol amin mellesleg nem csak jatszani lehet.

Arrol nem is beszelve hogy nemcsak hogy hamarabb piacra kerul az uj konzol (ha minden igaz) hanem siman kihuzza 4-5 evet,mig a G80 max 1 evig ha marad csucskategoria...
Ja es arrol meg nem is beszeltem hogy a G80 ala komoly hardver is dukal ami plusz zsozsoba kerul.

Persze az uj konzolok melle is kell egy TV,de az a legtobb haztartasban megtalalhato. Ja es ha valami jobb minosegut akar az ember akkor igaz hogy nem olcso de meg azt is joval kesobb fogod lecserelni mint barmelyik PC alkatreszt. Na meg aztan nem muszaj egybol HDTV-rol almodozni, en megelegednek egy "mezei" 100Hz-es keszulekkel is :)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#318 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 17:47

érdekes lesz mindesetre. nagyon várom már az X360 érkezését.
JóSebesség

#319 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 17:54

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 18:47

érdekes lesz mindesetre. nagyon várom már az X360 érkezését.

énisénis : :Đ

Mit gondoltok mennyi lesz az ára ITTHON amikor kijön ? Ez is annyira durva lesz mint anno a PS2 ? :(
Csak mert akkor lehet el kellene kezdenem félretenni szépen a havi adagokat :p
"I have to do this..."

#320 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 17:56

nem, mert az MS egyik nagy fegyvere most az ár. szerintem 75-80e között lesz. ja és remélem mellé jár majd valami yooo kis játék(PGR mondjuk :respect )
JóSebesség

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.