Idézet: mefi - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 21:24
. A (külső) méret nem lényeg?
Amúgy SZVSZ, 100k alatt is lehet LCD-t kapni, csak nem a Te általad elvárt kritériumoknak megfelelőt, bár ezt:
nem igazán értem.
Az Xbox360-at szerintem inkább az LCD TV-k felé akarják erőltetni...

Mi a külső méret? Az hogy mekkor a doboza nem érdekel. A kép méret az már inkább. De a CRT-m 17-es és 1360x1024-ben megy. Ennél arányaiban kisebbet nem szeretnék. Felbontásra meg egyáltalán nem mert az visszalépés, ezen nem tudom mit nem lehet érteni. Az 1360x1024-nél az 1280x1024 kisebb felbontás, ergo visszalépés lenne olyan monitorra váltanom ami csak annyit tud.
A másik meg amiért könnyű szívvel nem vennék 100k-s 20" LCD-t az, hogy láttam 19"-es Samu lcd-t szeirntem ultragáz képe van, és akkor még csak 2d-ben láttam, ki tudja mit produkál videó vagy játék alatt. De említhetném a laptop kijelzőjét is, az is ultragyai, mm-eket kell álligatni, hogy lássam rajta amit kellene. Ha egy picit odébb hajolok már nem látszik úgy ahogy kéne. Sőt olyan nincs soha, hogy a kép teljes felületén mindig mindent jól lássak. Szóval ha csak ilyen LCD-t kapnék 100-ért akkor inkább nem veszek semmit, mert az ablakon kidobott pénz lenne.