HWSW Informatikai Kerekasztal: XBOX 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

XBOX 360 A Microsoft második konzolja...

#2441 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 08. 13:42

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:33

Ha hozzáteszed azt, hogy "szerintem", akkor bármikor :)

Ugy lesz.. ;) Csak azert hivom fel erre a kontroller vs. bill+eger ellentere, mert nekem nagyon bejott a konzolos (fotelban ulos) jatek stilus... leszamitva az FPS-eket, mert azzal eddig csak kinszenvedes volt az iranyitas, egerrel sokkal egyszerubb celozni. A Halo-t vegigtoltam szingliben PC-n es nagyon elveztem... aztan multiban boxon es az iranyitas miatt rengeteget szenvedtem vele. Egyedul biztos nem fejeztem volna be... pedig a jatek ugyanaz csak az iranyitas modja kulonbozott. Es az elmenyt csunyan lerontotta a kontroller.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2442 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 13:44

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 12:36

Jó ez az elméleti vita a DX10 kapcsán, de nézzük már egy kicsit a tényeket is. Konkrétan egy darab DX10-re kihegyezett játékról tudunk, ez a Crysys, amit épp most halasztottak el bizonytalan időre (gondolom kevés az olyan gép amin elfutna, meg kell várni amíg lesz rá piac). Ez kevés, talán nem kell részleteznem.

A másik tény az, hogy kijött a Splinter Cell PC-re és X360-ra, össze lehet hasonlítani egy multiplatform game két verzióját. A PC verzió csúnyább, és brutál hardveren is lassú - ha ez így megy a többi UBI stuffnál is, akkor nagyon rosszul járnak a PC-sek.

Egyelőre ez van a PC vs. konzol fronton... a jövőt majd meglátjuk...

NFS Carbon PC es Xbox360 verziojat latta valaki? Az arnyekok valahogy rondabnak tunnek Xbox-on, szvsz. Tomb Raiderben is az arnyekok nem tetszenek, mar igaz, hogy Nvidia 7800GTX-en is brutal akadozott, amig ki nem jott a patch, meg az uj driver. (Utanna mar csak kicsit akadozott  :p )

#2443 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 13:44

De boxon nagyobb a sikerelmenye az embernek... elegge dolgozik benne az aimbot. :p  Amugy en is vegigvittem PC-n es boxon is... csak nekem forditott sorrend volt, eloszor toltam vegig haverral boxon majd utana PC-n. (Ez igy jobb is volt, mer PC-n vannak plusz palyak is, boxon meg szar lett volna varni a jo reszeket es nemjonnek. :D )
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2444 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 13:52

Mióta van aim Halo-kban?  :think:

Egyébként az igaz, hogy a legprofibb controlleres arcokat is letolja egy középszerű bill-egér kombós figura. Ezért nem tetszik például a multiplatform együtt multizás sem. Nem kell együtt játszani :)

#2445 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 13:52

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:03

Nyilván 3000+-on meg 9800-al tökéletesen fut a játék, hogyne :rolleyes: Csak éppen arra alkalmatlan amire kitalálták: Az online játékra. 10v10 ellen garantáltan nem kapsz használható fps-t.

Muha. Eleg sokat jatszottam online, nem volt gond tobb szereplovel sem. :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2446 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 13:54

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:52

Muha. Eleg sokat jatszottam online, nem volt gond tobb szereplovel sem. :D

Krinyo

Ezt nem baj ha nem hiszem el? :D
Itt abba is hagyhatjuk akkor úgy látom :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2447 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 13:55

Idézet: Eiki - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:52

Mióta van aim Halo-kban?  :think:

A 2-t nemtudom de az 1 bizony rahuz az ellenre... box alatt. PC-s Halonal ilyet egyaltalan nem tapasztaltam...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2448 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 14:14

Próbálj pisztollyal Gruntot fejbelőni és rájössz, hogy nincs aim ;)

(Megjött a kedvem megint Halo-zni, asszem hazamegyek és elkezdem megint az 1-et  :Đ )

#2449 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 14:32

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 12:57

Nem csak azon működnek, de max grafikával, szűrőkkel, csak azon mennek 50fps-el.

Vagy azon sem. Én úgy vettem észre, hogy egy új game minden maxra tolva a legdurvább SLI-s gépen sem megy el akadásmentesen, viszont itt-ott okosan lejjebb húzva mediumra simán 50 fps egy középkategóriás vason. És nekem őszintén szólva általában keresnem kell, hogy ettől hol, mivel lett gyengébb a grafika minősége.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#2450 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 14:34

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 13:03

Mi köze ennek a Q3-hoz? Ha nem tudod miről beszélsz inkább halgass..
Ez nem arról szól, hogy ha több fps-ed van akkor elérhetetlennek tűnő helyekre is fel tudsz ugrani...

Nyilván 3000+-on meg 9800-al tökéletesen fut a játék, hogyne :rolleyes: Csak éppen arra alkalmatlan amire kitalálták: Az online játékra. 10v10 ellen garantáltan nem kapsz használható fps-t.

Ja és X360-on 100fps-el megy a CS:S ? Hja és min jeleníti meg, mikor max 60p-t tud kitolni. Bár hd-ben lehet azt sem tudja ehhez ennyire nem értek.

Egyébként meg nem játszok CS:S-el, de a 10v10-hez nem vágom minek kéne jobb gép, mint bármi máshoz. 10v10-nél inkább a ping meg a net sebesség lehet a gond.

#2451 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 14:37

Idézet: EV6 - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 14:32

Vagy azon sem. Én úgy vettem észre, hogy egy új game minden maxra tolva a legdurvább SLI-s gépen sem megy el akadásmentesen, viszont itt-ott okosan lejjebb húzva mediumra simán 50 fps egy középkategóriás vason. És nekem őszintén szólva általában keresnem kell, hogy ettől hol, mivel lett gyengébb a grafika minősége.

Igen, ha megtalálod mit kell levenni, akko teljesen jó lesz a legtöbb játék. PL Fear-ben is az árnyékot lekapcsolom 9800-on teljesen játszható lesz minden más maxon, és szvsz még jobban is néz ki úgy mintha be lennének kapcsolva az árnyékok, szerintem soft shadows nélkül übergagyi. A játékélményből meg semmit nem von le.Bár ezzel sokan biztos vitatkoznának de nem látom értelmét a teljesen egyszínű matt fekete árnyékokna.

#2452 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 14:39

Hát ez az, hogy nem játszol vele, nem ismered, de mégis odarakod az omg smileyt JonesCnek :)
Pont a ping meg a net sebesség nem számít annyira. De hagyjuk mert ez itt off :)

- Where are we going?
- Let's go find out.

#2453 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 14:41

Idézet: EV6 - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 15:32

Ezzel egyetértek, azzal a kitétellel, hogyha a fejlesztők vették a fáradtságot rá és berakták ezeket a plusz dolgokat is és én ki is fizettem, akkor csak jó lenne élvezni is őket. Ez nem fordul elő egy konzol esetében (kivéve a normál vs. HDtv "problémát").

#2454 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 14:48

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 11:23

A felvetés lényege az volt hogy 2 év múlva egy átlag videokaresz kb 2x, hanem 3x gyorsabb lesz, mint egy X360. Nem több.

Más kérdés hogy akkor mi éri majd meg.

ez korantsem biztos. nagyon jol latszanak a trendek, miszerint megint eljott a hardlimit. most inkabb a fizikara fognak ramenni es kevesse a CGI-re. transludency/surface scattering esetet tekintve, ezek mar kvazi raytrace-t igenyelnek tanha 6-7 ev mulva lesz fordulat.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2455 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 14:48

Kerdezoskodnek Microsoftek:

Kép

Kép

- How interested would you be in buying an Xbox 360 branded mini-keyboard plug-in device for your controller to make text messaging and chat easier, assuming it would cost between $19-$29?

- Paying per song (~$0.99/song) to download music to your Xbox 360 hard drive from a music service. You would be able to use this service while playing a game.

- Paying a subscription per month (~$14.99/mo) to stream any and all music to your Xbox360 from a library of over 2 Million songs. You would be able to use this service while playing a game.

- Paying per video (~$19.99/movie, $1.99/TV show) to download standard definition full movies and TV shows to your Xbox360 hard drive

- Renting movies (~$3.99/movie) that are downloaded in standard definition to your Xbox 360 until you watch them and then are deleted

- Paying a subscription per month (~$5.99/mo) to access 10-20 internet radio stations streamed to your Xbox 360. You would be able to use this service while playing a game.

- How interested would you be in using an integrated Xbox 360 Web browser that would allow you to access and browse the Internet over your Xbox Live connection?

- How interested would you be in participating in beta tests for upcoming games if they cost an additional incremental fee?

Ezek csak kerdesek, nem azt jelenti, hogy ezeket mind meg is csinaljak a kozeljovoben... de errefele tapogatoznak.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2456 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 15:00

Ez a joy király :D

Hasonlók voltak a drága jó c64-hez is :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2457 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 15:02

Idézet: Samott - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 12:56

Az FPS szopas konzolon... a kontoroller soha nem fog olyan elmenyt, lehetosegeket nyujtani mint a billentyuzet+eger combo...

Samott

ez ebben a formaban nem igaz. kbd-n is megtanultal valamikor valahogy fps-t jatszani. kontrollerrel is meg lehet tanulni, csak ra kell szanni azt 10-20 orat...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2458 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 15:03

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 16:00

Ez a joy király :D

Hasonlók voltak a drága jó c64-hez is :)

Jaja, meg is van pár darab valahol :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#2459 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 15:06

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 15:02

ez ebben a formaban nem igaz. kbd-n is megtanultal valamikor valahogy fps-t jatszani. kontrollerrel is meg lehet tanulni, csak ra kell szanni azt 10-20 orat...

Nem emlekszem, hogy egy percig is kuzdottem volna a bill+eger komboval... az logikus, konnyu modja volt az elso pillanattol az iranyitasnak. A Halot vegigtoltuk multiban... ha az nem volt eleg beletanulni, akkor semmi se eleg. Rendkivul frusztralo a celzas elnagyoltsaga, nehezkessege.

Samott

#2460 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 15:09

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 15:03

Jaja, meg is van pár darab valahol :Đ

Én nemrég dobtam ki, eltört a nyaka szegénynek. :Đ  :offtopic: vége.

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó