Idézet: vipisrac - Dátum: 2009. jan. 23., péntek - 23:03
"A Fio által maximalizált díj a megbízás teljesítésért 9,95 USD + piac díja"
A mellékletben szereplő díjak tartoznak még ide, nem?
én az oldalukon található pdf-eket most nem is tom letölteni, nincsenek a szerveren.
btw régebben kérdezgettem tőlük ezt-azt, és ez volt az egyik mailben.
"Tisztelt Holgyem/Uram,
a Fio o.c.p., a.s., tarsasag, amely a GPW (Varsoi Ertektozsde) es az AOCP (Ertekpapir Kereskedok Szovetsege) tagja, ujabb tranzakcios dij valtozast vezet be, az Ugyfelek javara.
2008.09.15-tol az Ugyfelek szamara elerheto a lengyel ertekpapirok on-line kereskedese a GPW-n, barmilyen jellegu fenntartas nelkul, es alacsonyabb dijjal: 0,60% a kereskedett mennyisegbol, min. 15 PLN !!!
A tobbi piac tranzakcios dijai is hasonloan attraktiv szinteken mozognak:
- BCPP (SPAD) - 0,1%, max. 990 CZK
- BCPP (AOS) - 0,2 % - 0,4%
- RMS - EasyClick - 0,29 %
- USA (reszvenyek/ETF) - min. 7,95 USD, max. 9,95 USD !!!
- GER - 0,15%, min. 9,95 EUR
- Magyarorszag - 0,50%, min. 2.000,00 HUF
- USA (Futures) - 9,95 USD (mini kontraktus), 19,95 USD (full kontraktus)
Nincs felszamitva semmilyen egyeb dij, gondolunk itt a szamlanyitasra, szamlavezetesre vagy szamlamegszuntetesre. Az Ugyfel minden on-line adatot ingyen kap."
én úgy emlékszem, hogy amikor még elérhető volt az árlistájuk ugyanez volt benne, 8-10 USD egy tranzakció az USA-ban.
na egy kicsit megint magamról, illetve a pancserságomról.
lássuk, hogy ha nem idiótáskodok, akkor milyen tradek jöttek volna be tegnap és ma, azaz miket kellett volna megvennem (kitörés alapján, előre eltervezve) és hol tartanék most velük.
ANAD - 2-nél vétel, most 2,19 = 9,5%
GRS - 5,1-nél vétel, ebből ha nem húzom feljebb az eredetileg megállapított stoppot, akkor bentmaradok, ez most 6,13 = 20%
NG - 2-nél vétel, most 2,26 = 13%
AIB - 1,78-ért vétel, most 2,06 = 15%
BK - 20-ért vétel (még tegnapelőtt, de réssel felfelé nyitott), most 23,85 = 19%
ez fasza. az összes előre betervezett tradem bejött, de az ötből összesen egyet játszottam meg, azt is rosszul.
nem beszélve a GERN-ről, ami miatt végülis nem hibáztatom magamat, mert egyszerűen nem tűnt erősnek a részvény, de azért az 5,25-ös belépési áramhoz képest ma már volt +50%-ban is, és a STEM-ről, amit a réssel felfelé nyitás miatt hagytam ki 1,6-nál pár napja, ez ma elérte a 2,89 USD-t (+80%).
qrvára változtatni kell ezen.
Szerkesztette: fLeSs 2009. 01. 24. 00:19 -kor