Idézet: Nevl - Dátum: 2010. 09. 22. 13:58
Nézegettem ajánlatokat, ill. körbekérdeztem ismerősöknél és 3 hely jött fel, OTP, Erste vagy a Concorde értékpapírszámlája (bár ez utóbbi kettő lényegében ugyan az, mert az Erstevel közösen csinálják ha minden igaz). Ti melyiket használjátok/ajánlanátok? Ill. lehetőleg nem nyitnék egy külön folyószámlát az ÉSZ-hez, össze lehet kötni egy másik banknál vezetett folyószámlával?
CIG-Pannonia: ugyan kezdő vagyok, de ez nekem is felkeltette az érdeklődésem, ha jól emlékszem 40 ft körüli ajánlási áron jön ki a másodlagos piacra és majd pár éven belül kerülhet fel a BUX-ra. Mondjuk ennek a folyamatát és, hogy hogyan lehet bevásárolni nem egészen értem, ill. az éppen aktuális másodlagos piaci áron fog felkerülni az összes többi közé?
hogy mennyire lehet összekötni bankszámlával azt passzolom. bankoknál talán lehet, de OTP az nagyon drága, ha kereskedni akarsz.
ha magadnak akarsz kötni, akkor KBC-t ajánlanám, elég jó online rendszer, és legalacsonyabb költségek.
ha nem magadnak akarsz online kötögetni, és némi tanácsot is szeretnél, akkor nem fogom a konkurenciát ajánlani, írj privit és gyere hozzánk (Equilor)

40 forint az a névérték, amikor alapították a céget, akkor "ilyen áron szálltak be" az alapítók.
a kibocsátás az 800-900 forint körül lesz (max 938), átlag halandó ennyin tud venni. (kivéve akinek van lehetősége 20% kedvezménnyel venni)