Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 22:49
Jah gondoltam, csak az a baj annyira nem értek hozzá. Arp fórumtárs javaslatára, CIBnél van számlám ott online lehetne tőzsdézni asszem, de nem próbálkoztam még vele.
Ha a barátod tényleg tud segíteni, szívesen venném... Jó lenne megpörgetni a zsírt...

Én az Equitas.hu-nál vagyok, a PETI programon keresztül csapatom, nézd meg ha gondolod az oldalt, amennyire tudom talán náluk a legkedvezőbben kihozhatóak a költségek, pl ha nem kérsz havonta kivonatot (és hát minek hiszen weben úgy is megvan) akkor havonta egy fillérbe se kerül, csak a kötési dijjat vonják le a kötések után, de ez is a legkedvezőbbek között van (ha nem éppen az)
Barát olyan, hogy megkérdi mennyit tennél be, mennyire kockázatosan stb stb szóval több találkozó alkalmával körbe járjátok mi az ami személy szerint Neked a legmegfelelőbb az igényeid alapján és a végén ad egy konkrét ajánlatot, nálunk a cégnél sokan rajta keresztül kötnek megtakarításokat azért is merem ajánlani, ha ezek megfelelnek Neked akkor privibe dobj egy telefonos elérhetőséget és megadom neki majd felhív Téged... (adatodat titkosan kezelem, és csak neki adom ki

/aszem manapság ezt kell ilyenkor írni/)
A karcmester! -
MENTSD MEG ADATAIDAT! -
Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"