HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi A "Hangkártya"

#1091 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:17

Na innen megint OFF felé húz a téma.... :offtopic:
Kép

#1092 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:22

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:11

De miben? Directsound 2d-ben? Ne kezdd már megint, hogy az alaplapi jobb....összevetettünk itt pár tesztet, ott érdekes mód nem volt nagy eltérés.

tod az a baj, hogy sok angol fórumon megy a nyavajgás hogy zajosak és torzítanak a méregdráha xfik. ez meg összevág a THGs teszttel. biztos elfelejtette a CT megkenni tomékat :D szal tudom én, hoggy neked kell az EAX11. csak van egy surmó cég, aki abból él, hogyte EAX11-et szeretnél. megis kapod, de körítéséként kepsz kritikán aluli módon szar drivereket és kritikán alulian szar analóg részt. ráadásul a DSPt butítják, pont úgy, hogy ne tudja azokat az egyébként triviálisan hasznos dolgokat, amire valóban szükséged is lenne. mert hiddd el, a kristályosítóra nincs.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1093 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:23

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:15

Remélem jót nevettél magadon.

Ugye Pietrosz a fekete-fehér filmeket sem szinezteti ki (normális) ember?

#1094 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:23

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:11

De miben? Directsound 2d-ben? Ne kezdd már megint, hogy az alaplapi jobb....összevetettünk itt pár tesztet, ott érdekes mód nem volt nagy eltérés.

Figy, az a teszt komolytalan. Most mit kellene nézni? Hogy 1%-al gyorsabb játékokban az X-fi?
A hangminőséges részében...  görbék helyett 1-2-3-4-5-6.
Micsoda? Gumimaci az egység? Vagy candela, köbincs, lóerő, dioptria?
Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy a f*rkam hossza 6, félbehajtott állapotban. Namost ha centi, az gáz.. de szerencsére nem. Sajnos nem is tengeri mérföld, meg nem is láb.
Az nem teszt, hanem egy nagy nulla.
Azonkívül milyen tesztre gondoltál?

Szerkesztette: nutria 2006. 12. 31. 12:35 -kor

-ElvisTheKing: A DSP a Creative EMU8000-nél kezdődik (anno AWE32)- LOL
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#1095 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:33

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:23

Értem, ezek szerint én nem vagyok normális. Ez viszont személyeskedés, remélem elküldenek téged pihenni egy időre, nincs kedvem most anyázni.

Szerkesztette: Pietrosz 2006. 12. 31. 12:34 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1096 Felhasználó inaktív   Ummon 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:34

Azért a Realtek-nek is van egy balhéja az EAX 2.0 kompatibilitás megnyírbálásával csak, hogy a tesztek alatt kisebb prociterheléssel lehessen dicsekedni. (link)

#1097 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:40

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:33

Értem, ezek szerint én nem vagyok normális. Ez viszont személyeskedés, remélem elküldenek téged pihenni egy időre, nincs kedvem most anyázni.

Ne haragudj, de stereo zenét, nem hallgatunk 5.1-re szétszórva. Talán egyedül a multimédia csipogók esetében lehet értelme.

#1098 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:40

Szerintem SFIJ semmi sértőt dolgot nem írt neked. Nem értem mi a felháborodásod oka. Én is megpróbáltam kulturált formában leírni a hátrányait a dolognak.
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#1099 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:44

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:23

Figy, az a teszt komolytalan. Most mit kellene nézni? Hogy 1%-al gyorsabb játékokban az X-fi?
A hangminőséges részében...  görbék helyett 1-2-3-4-5-6.
Micsoda? Gumimaci az egység? Vagy candela, köbincs, lóerő, dioptria?
Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy a f*rkam hossza 6, félbehajtott állapotban. Namost ha centi, az gáz.. de szerencsére nem. Sajnos nem is tengeri mérföld, meg nem is láb.
Az nem teszt, hanem egy nagy nulla.
Azonkívül milyen tesztre gondoltál?

Nem csak az a teszt van a világon, de a következő oldalon van görbés teszt is zsenikém....
Találomra(by google) linkeletem és láss csodát...hát ott is jobb a cucc..de fogadok az egész fizetésemben, hogy a neten talált tesztek 99.9%-ában ugyan ez lesz az eredmény. szóval hagyjuk is, ENGEM biztos nem fogsz meggyőzni, már csak azért sem mert egyszeri használat után elvből sem használnék alaplapi távrecsegőt...ugyogy én itt végeztem.

Nem kéne itt palira venni mindenkit, aki elégedett a kártyájával.

Te meg AZALIA-zz nyugodtan Pistával, nékünk nem kell ez a frigy...amúgy meg BUÉK! :D  :smoker: 
Kép

#1100 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:49

Te figy, első körben a sértegetést abba kellene hagyni. Nemtudom én hol játszottam hasonlót veled. A másik pedig az, hogy bizonyos dolgokkal nem vagy tisztában.
Megmutathatnád azt a görbét nekem.

http://www.hardcorew...9&ts=1146830489

Ha erre godnoltál, akkor szerintem nincs miről tovább beszélni. Ugye mi eddig egészen más görbékről beszéltünk, ha nem tűnt volna fel. Ha mégis vannak konkrét mérési eredmények a cikkben, mittomén rightmark-al, akkor bocsánat.
Palira meg a CT vett mindenkit, nem mi próbálunk titeket. Ha eddig nem lett volna világos.

Szerkesztette: nutria 2006. 12. 31. 12:51 -kor

#1101 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:51

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:23

DE. Készült is a Rejtő képregényekből(ami ff) 1 remake, könyves formában, felszínezve. Igaz az nem film... :smoker:
Kép

#1102 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:53

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:40

Ne haragudj, de stereo zenét, nem hallgatunk 5.1-re szétszórva. Talán egyedül a multimédia csipogók esetében lehet értelme.

Mi az hogy nem hallgatunk? :D Talán rá van írva a CD tokra, hogy csak két hangszórón hallgatható?  :omg:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1103 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:55

...

Szerkesztette: Pietrosz 2006. 12. 31. 12:56 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1104 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:58

Értem, ezek szerint én nem vagyok normális.

ezek szerint enm érted.
Az 5.1 sajnos, lehet hogymost újat mondok, nem több mint egy kiterjesztett monó. a centerben szól a fontos. a frontra kirakják a háttérzenét, hátul meg az effektek. az effektcsati roppantmód sánta: a speckó szerint 200Hz-16kHz. Erre a trutymákra nem kéne beerőszakolni a sztereó hangot. a szetreó az igen szigorú követelményeket támaszt a csatornáiddal szemben, pöccre azanosnak kell lenni az amplitúdó és a fázismenetnek. mert a sztereónál nemcsak az hordozza a térbeliséget, hogy az adott hang milyen hangosan szól ballról meg jobbról, hanem azis, hogy milyen fázisban. Ezért aztán egy tényleg jó sztereó majdnem térhangot produkál. Tökéletes térhangot a kvadrofón rendszerek nyújtanak. Ezek azért nem terjedtek el, mert az audió ipar számára négy zsír egyforma hangcsatorna megoldhatatlan bonyolultság, még mais. 2 egyforma hangdobozt még kínkeservvvel tudnak gyártani, de négyet már nem.
Szóval: egy rendes 2 csatornás sztereó hang 5.1-re szézmaszatolva csak egyféleképp szólhat: szarul.

#1105 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 12:58

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:53

Mi az hogy nem hallgatunk? :D Talán rá van írva a CD tokra, hogy csak két hangszórón hallgatható?  :omg:

Az van ráírva, hogy sztereó. Aztán mindenki úgy használja ahogy akarja. Van aki rendeltetészserűen és van aki nem.

#1106 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:01

Idézet: Ummon - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:34

Azért a Realtek-nek is van egy balhéja az EAX 2.0 kompatibilitás megnyírbálásával csak, hogy a tesztek alatt kisebb prociterheléssel lehessen dicsekedni. (link)

figya. a realtek az DAC-okat gyárt, slussz. namost a chipsetben vagy van DSP, vagy nincs. ha nincs akkor van a realteknek egy katasztrófa cpun futó térhangzás generálója. be ne kepcsold, mert kmenekülsz a világból :Đ Amúgy az analog devices kodekjeinek örülök, azok tisztes iparosmunkák. nem csúcshifi, de rendesen szólnak legalább.

#1107 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:01

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:49

Te figy, első körben a sértegetést abba kellene hagyni. Nemtudom én hol játszottam hasonlót veled. A másik pedig az, hogy bizonyos dolgokkal nem vagy tisztában.
Megmutathatnád azt a görbét nekem.

http://www.hardcorew...9&ts=1146830489

Ha erre godnoltál, akkor szerintem nincs miről tovább beszélni. Ugye mi eddig egészen más görbékről beszéltünk, ha nem tűnt volna fel. Ha mégis vannak konkrét mérési eredmények a cikkben, mittomén rightmark-al, akkor bocsánat.
Palira meg a CT vett mindenkit, nem mi próbálunk titeket. Ha eddig nem lett volna világos.

Hát bazzeg te  nem unod magad? Mert én már nagyon! Nagyon okos vagy, örülj magadnak, dönts jól, használj AZALIA-t de a kutyát-nem érdekli....

Az-a-teszt-az-a-teszt.....használd a google-t keress másikat!! :reklamacio:
Nem akarlak én meggyőzni, csak mutattam 1-et...

Mondtam nem kéne palira venni minket....

A Nevem NEM Don Quijote, úgyhogy én itt végeztem..

A moderátornak:
Elnézést az off-ért, de mindig felhúz ha valaki rám akarja erőltetni a meggyőződését, annak ellenére hogy megvan a sajátom. Még 1x sorry.
Kép

#1108 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:02

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:40

Szerintem SFIJ semmi sértőt dolgot nem írt neked. Nem értem mi a felháborodásod oka. Én is megpróbáltam kulturált formában leírni a hátrányait a dolognak.

Mi nem világos? Nem látod a párhuzamot? normális ember nem színezi ki a filmet vs normális ember nem hallgat 5.1-ben zenét. Tehát szerinte nem vagyok normális. Nekem egy hidegsebész ne akarja megmondani hogy normális vagyok vagy nem, érted? Milyen alapon? És azt még elárulhatnátok nekem, hogy ha nem érdekel konkrétan, hogy halljam, honnan jön a fuvolaszó pl, akkor mi hátrányom származik a több hangszóróból?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1109 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:02

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:53

Le voltak már írva az előző oldalon a konkrét hátrányai a dolognak, hogy ezt nem tudod, vagy nem akarod megérteni, vagy egyszerűen csak neked úgy jó a hangkavalkád, az már magánügy.

#1110 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:03

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:49

Ha mégis vannak konkrét mérési eredmények a cikkben, mittomén rightmark-al, akkor bocsánat.

Rightmarkos tesztek voltak...RMAA ugye..... :smoker:

Szerkesztette: Lacee78 2006. 12. 31. 13:08 -kor

Kép

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58