Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2007. jan. 30., kedd - 18:38
Bar nem szolt/szol rosszul, de meg normalis driver sincs hozza, a PCI "kompatibiliti"-rol nem is beszelve.
Te Elvis.
Én a monstersoundot gyűjtöm. Nem pedig a hangjára recskázok. Habár a tuner hangját ő viszi tovább. Oda bőven elég. De ha elektronikai szemmel hasonlítod össze a kártyákat, akkor is veri a trágya kreatívokat bármelyik darab.
Ez főleg a VGa kártyáknál volt igaz. Nézz meg mondjuk egy Creative TNT2-t, vagy egy Diamond Viper 770-et. Elég egyértelmű a minőségbeli különbség. Ez a hangkártyák tekintetében is így van.
Node mindegy.
Egyébként normális driver.. hát ez érdekes kérdés. Ugyanis a creativval ellentétben, amikor még futó termék volt, létezett hozzá. Ma is ellehet használni, nem nagy ügy, de vannak alternatív megoldások, mint ahogy az Xfinél is a vistára.
PCI kompatibilitási gondok rendes lapban nincsenek, ez fix. De hát ugye ezzel jónéhány creative trágya is szenved/szenvedett.
Idézet
Hajjaj, kilog a lolab!
Hat valoszinu a "de-es-pe`"
Ingyen volt.

Számomra semmi féle értéket nem képvisel a kártya, de tökéletes cserealap bármiféle értelmesebb hardwarera. Márpedig ha cserealap, akkor más számára pénzt jelent a cucc. Ezért került hozzám. Ez ilyen egyszerű.
A déespéjéről anynit tudok elmondani, hogy a kreatív driverben lenyomtam, pozitívumaként egyből csökkent a zaj, majd biztonság kedvéért jött egy rebút, kreatív drivereiben nem hiszek, aztán az augagyi egy kurvanagy pattanás keretében ismételten meggyőzött arról, hogy bizony creatíve kártya van a gépben és ennyi év után sem ismerik a mute funkciót a "mérnökök" a munkapontba állás idejére. Ezt követően érdekes módon megint nyomta a zajt ezerrrel a kártya, hát mondom ilyen nincs. Fogtam magam, rámentem a déespéeffektek off funkcióra, majd megint csökkent a zaj mértéke. Érdekesen vette a beállításokat.
Ezt követően megállapítottam, hogy az augagyi kártya bizony kevés még egy normális mp3-as zene használatára is. Ez főként a magas zajszint miatt van, aminek következményében magas dinamikájú zenét képtelenség élvezni rajta. Persze didzsétiesztóféleségekre, magyar dídszéknek nevezett tehetségtelen senkik "albumaihoz" tökéletes.
Tömören ennyit használtam.
Végülis próba erejéig, 1-1 szer lett hangkártyahiány miatt másik gépeimbe beépítve.
Jópár CT kártyát próbáltam már. Namost ennek konkluziója az volt, hogy bizony nem az én kártyám, a creatív gyártási szórása miatt rossz, hanem ez globálisan igaz az összes termékére.

Hát tömören ennyi a történet.
De ne offoljunk tovább.