Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 13:14
Annyira reagálnék hogy "value" szériás cuccal van/volt a probléma. Ezzel el is mondtam mindent (keveset fizetek de sokat akarok effektus, ha nem működik jól eax4-el(mert csak eax 3-at tud) "monnyon" le a gyártó) De Sutyi már írt olyat is hogy Crystalizer+cmss együttes használatakor meghal a kártya, és 80-90%-os a processzorterheltség...khmm-khmmm....szóval kezeljünk mindent a helyén.
Én személy szerint nem a színes doboz és driverfelület miatt vettem X-Fi/Audigy2/Audigy1/Live-ot hanem az általad oly szépen megmosolygott DSP/térhang miatt! De képzeld, ha pl az Auzentech X-Meridian tudná az EAX5-öt nem is gondolkoznék sokat.
Igazad van a Vista készítői biztosan megelégelték a színes szagos driverfelületeket...(a Vista az mi ha nem az)
Csak azt nem értem az Open Al-t azt miért hagyja működni a Vista !(pedig azt is a Creative fejleszti ám)
Mellékesen az openal.org-on a fejlesztői jegyzetekben már most olvasható néhány szó az EAX-ok utódjáról.
Ami miatt az ÉN szemem szúrja a Vista az a kompatibilitás teljes elvetése.
Hát az aranycsatis Audigyt nem neveztem volna kifejezetten olcsónak annó.
Én akarok sokat kevés pénzért? Nekem nem kell EAX4, szóljon abban amit tud a kártya, azt köszönöm szépen. De még abban sem megy zökennés mentesen, nos tehát kérdem én, ha ki kell kapcsoljam azt amiért megvettem, akkor gyakorlatilag pont ugyanott vagyok mintha az alaplapit használnám, és pénzt adtam ki a semmire.
Hát írtam olyat, mivel első driverekkel meg is volt halva tőle a kártya a megjelenésekor.

Súgó
A téma zárva.