Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. márc. 5., hétfő - 17:25
Akkor linkeld be azt a kommentet hogy erre vonatkoztattam! LINKELD BE!
Ha visszaolvasol világosan látszik MIRE ÍRTAM ezt! Olvasd el a linket. A hozzászólásom erre vonatkozik , nem másra!
Arra a tényre hogy nem tudsz értelmezni, illetve belemagyarázol a kommentjeimbe olyan dolgokat, ami nem került leírásra az én "tollamból", nem is fogok válaszolni, mert az a TE agymenésed hordaléka. Remélem világos voltam.
Felette egyel idéztem be, 1 oldalt visszamész és megtalálod.
Minek kellene link?
A hozzászólásodat pedig kiterjesztetted az egész fórumra, ne akard már újramagyarázni.
A fórumról beszéltél, elöbb írtad, hogy rendszerint/feltételezhetően így zajlik a fórumon. Miért akarod most újramagyarázni, hogy mégsem ez történt, mikor pár hozzászólással feljebb ezen okoskodtál?
A te tolladból az jött le, hogy a több, mint 45000 HWSW tagból csak 1 emberen kívül soha nem volt xfi kártyával problémája, ezt nem lehet félremagyarázni.
Persze ha akarod ezt is megcáfolhatom, 1-2 hónappal korábban voltak problémázó emberek, de végülis mindegy.
Linket az előző oldalról meg akkor kapsz, miután forrást hozol arra, hogy a tesztoldalak közül egynek sem volt problémája.

Rendicsek, csak sorjában.
Szerkesztette: Daedalus 2007. 03. 05. 17:35 -kor