HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi A "Hangkártya"

#401 Felhasználó inaktív   Nigel 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 28. 17:19

Hogy lesüllyedt a "Hangkártya" topikja. Ennyire elégedettek vagytok vele, vagy a Creative drivereitől mindannyian mély depresszióba zuhantatok? :]

CEBIT2006: A Creative dolgozik a PCI-Express csatolójú X-Fi modellen és várhatóan év vége felé fogja piacra dobni.
"There's a statistical theory that if you gave a million monkeys typewriters and set them to work, they'd eventually come up with the complete works of Shakespeare. Thanks to the Internet, we now know this isn't true." Ian Hart

#402 Felhasználó inaktív   lepmah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 18:02

Idézet: Nigel - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 16:19

Hogy lesüllyedt a "Hangkártya" topikja. Ennyire elégedettek vagytok vele, vagy a Creative drivereitől mindannyian mély depresszióba zuhantatok? :]

CEBIT2006: A Creative dolgozik a PCI-Express csatolójú X-Fi modellen és várhatóan év vége felé fogja piacra dobni.

A kártya jó, csak hát a driver és a programok nem sikerültek túl jóra, de már igérik a frissítést március végére, vagy április elejére. Az évszámot nem árulták el. :)

#403 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 08:59

Nalam az audioDVD lejatszason kivul muxik szepen (fent emlitett esetnel kekhalalozik...)

#404 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 09:43

Idézet: Nigel - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 18:19

A creative sajnos a driver-szoftver fronton mintha egy göthös kígyó lenne. Újkorában gyenge még, mert nem evett, amikor öreg meg nem mozog, mert túl sokat evett :)

#405 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 17:12

Idézet: Nigel - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 18:19

Annyira jó a kari, hogy nincs is mit fikázni róla.Elismeri a szakma, az audiofilek elégedettek, a zenészek elégedettek,és én is elégedett vagyok. Jó a cucc. :D (tényleg az)
Kép

#406 Felhasználó inaktív   Boris the Blade 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:59

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 17:12

Annyira jó a kari, hogy nincs is mit fikázni róla.Elismeri a szakma, az audiofilek elégedettek, a zenészek elégedettek,és én is elégedett vagyok. Jó a cucc. :D (tényleg az)

Mély megrendüléssel :respect2: válok meg az Audigy2 karimtól. Én is belépek jövő héten a klubba egy Xtreme Musiccal :D  Remélem hasonlókat fogok tapasztalni :)

Szerkesztette: Boris the Blade 2006. 05. 05. 20:04 -kor

Zepi zsepi kincset ér, világ taknya belefér

#407 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:03

Majd számolj be, hogy a driverek hogy érzik magukat :think:

Gondolkodom egyen, a live-omat csak le kéne majdan cserélni... de ha lesz pciex-es, lehet, megvárom, hátha a pci-t is eltüntetik hamarosan, aztán úgy járok a szép új x-fimmel, mint anno a gussal :omg:
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#408 Felhasználó inaktív   Boris the Blade 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:14

Idézet: alvaro - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 20:03

Gondolkodom egyen, a live-omat csak le kéne majdan cserélni... de ha lesz pciex-es, lehet, megvárom, hátha a pci-t is eltüntetik hamarosan, aztán úgy járok a szép új x-fimmel, mint anno a gussal :omg:

Oks megnézem, remélem nem lesz az X-FI driverrel semmi geb@sz. ASUS K8N-be megy a kari majd. Erről az alaplapról még nem hallottam, hogy nem szeretnék egymást, de ki tudja még? :) Ahogy néztem, egy szál driver van fent a Creative driver supporton az Xtreme Musicnak.

Remélem, marad még egy jó darabig minimum egy PCI csati az alaplapokon, mert ezt az X-Fi-t vagy 3-4 évig nem szándékszom cserélni, mint az Audigy2-őm:)

Szerkesztette: Boris the Blade 2006. 05. 05. 20:22 -kor

#409 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:20

Nforce4-es chipsettel rendelkező alaplapokkal voltak kompatibilitási problémái az X-Fi-knek, de azóta a Creative egy új kártyaverzióval kijavította a hibát (állítólag).

#410 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 06. 12:41

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 13:20

Nforce4-es chipsettel rendelkező alaplapokkal voltak kompatibilitási problémái az X-Fi-knek, de azóta a Creative egy új kártyaverzióval kijavította a hibát (állítólag).

ja-ja. Én is hallottam róla, de csak a 2mb memóriával szerelt példányokra igaz. Nekem első generációs kártyám van(igaz 64mb-s) és nf4-es alaplapban használom. Itt semmi gond.

Jótanács: Ha valaki drivert installál, az elsőnek is a legújabbat használja mert ami a telepítő lemezen van azzal rosszabbul szólt kari mint egy Audigy2.
Kép

#411 Felhasználó inaktív   Kenobi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 06:12

Lehet, hogy most hulyeseget kerdezek, de van valami lenyeges tudas beli kulonbseg az Xtremmusic es Platinum kozott? Ahogy en neztem csak a Platinum panelje es a taviranyito a tobblet.
Azert kerdezem, mert most ujitom a gepet es gondoltam akkor mar a hangkarit is lecserelem.
Jelenleg egy Audigy ZS2-m van. Ja, es MSI K8N NEO4 Platinumba lesz(Nforce-os chipset).
Szoval erdemes lecserelni es ha igen megeri-e a Platinumra kiadott tobblet?
ASUS P5W DH DELUXE, Intel Core 2 Duo E6700, G.SKILL 4GB (4x 1GB)DDR2 800,SAPPHIRE HD 4670, Sapphire Theathrix 550, ENERMAX Liberty ELT620AWT ATX12V, COOLER MASTER CM Stacker STC-T01-UWK, ViewSonic VX2025WM, Klipsch Pro Ultra 5.1

#412 Felhasználó inaktív   Boris the Blade 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 15:23

Idézet: Kenobi - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 6:12

Lehet, hogy most hulyeseget kerdezek, de van valami lenyeges tudas beli kulonbseg az Xtremmusic es Platinum kozott? Ahogy en neztem csak a Platinum panelje es a taviranyito a tobblet.
Azert kerdezem, mert most ujitom a gepet es gondoltam akkor mar a hangkarit is lecserelem.
Jelenleg egy Audigy ZS2-m van. Ja, es MSI K8N NEO4 Platinumba lesz(Nforce-os chipset).
Szoval erdemes lecserelni es ha igen megeri-e a Platinumra kiadott tobblet?

ezt nézd meg Creative – Sound Blaster X-Fi – mire képes az új család

#413 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 19:08

Idézet: alvaro - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 21:03

Hat ocsem, en is igy vagyok vele. Az "istencsaszarforeva" GUS PnP-m ma is muzsikal a kisgepben, de miert nem lehetett 1 qrva ISA slotot tenni a faxomkotsog CMR helyere, mert akkor most az Audigy mellett hajtanam!!!!  :reklamacio:

Az X-Fi-rol meg annyit h ne nagyon varjatok a PCI-E verzat mert az egesz vas PCIra van tervezve es ezen a sinen franko, a tech department mondta h sok technikai gond lesz mig kiizzadjak a PCI-E-t es lehet hogy latunk majd nV HSI fele bridge megoldast!!!! Yeah!  :Đ

X-Fi ide v oda ez a legjobb es az is lesz egy darabig....4-5 ev?....Nekem is kell egy, mar gondolkodom rajt`, kicsit draga meg....es asszem az is marad.....
AMD Athlon 1,33 GHz, MSI K7T266Pro RAID, 1 GB RAM (2PQI+1Kingston), Maxtor DiamondMax10 250 Gb/16Mb/PATA HDD, VGA Albatron 6600GT 128Mb (AGP), NEC ND-3520A DVD-RW, Audigy 1@4, 3com PCI NIC, IIYAMA VM Pro 452 19'' CRT, 2Mbit/Cable

Proud 3Dfx Voodoo Graphics owner - "Áj láv háromdéefiksz"

PCMCIA Audigy 2 ZS Notebook es Squeezebox v3 juzer

#414 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 22. 23:48

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 19:08

X-Fi ide v oda ez a legjobb es az is lesz egy darabig....4-5 ev?

A legjobb, de mire? Zenélésre, zeneszerkesztésre biztosan nem. Mondd azt, hogy egy tökéletes átlagos felhasználású hangkártya otthoni használatra.

Szerkesztette: Orgi 2006. 05. 22. 23:48 -kor

#415 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 05:57

Még némelyik PCI-ban is recseg, kérdem én, milyen lesz akkor PCIEX-ben? :Đ

...de a legnagyobb kérdésem, vajh meddig lesz PCI, nem akarok ezzel is úgy járni, mint a fentebb idézett GUS PnP-vel :reklamacio:

Szerkesztette: alvaro 2006. 05. 23. 05:57 -kor

#416 Felhasználó inaktív   Boris the Blade 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 06:04

Idézet: alvaro - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 5:57

Még némelyik PCI-ban is recseg, kérdem én, milyen lesz akkor PCIEX-ben? :Đ

...de a legnagyobb kérdésem, vajh meddig lesz PCI, nem akarok ezzel is úgy járni, mint a fentebb idézett GUS PnP-vel :reklamacio:

Majd meglátod meddig lesz még PCI :) Ki kell várni, előre nem lehet jósolni. Szerintem még egy jópár évig minimum egy PCI slot lesz az alaplapokon. (Asszem az az Ageia PhysX is PCI slotba megy?) Addig meg úgyis lecseréled a hangkártyád ha most veszel egy PCI-ost? Én 3-4 évente szoktam hangkártyát cserélni, szerintem addig az X-Fi-m bőven kihúzza. (Ja, amúgy legkésőbb péntekig a gépemben lesz már az az Xtreme Music :) Nem tudom mit tökölt  :confused:  a bolt - már jó 2 hete megrendeltem :D  -, de csak addigra hozzák meg a nagykerből :( :)) (remélem nem fog recsegni, mert  :box2: a Creative-ot  :jump:

Szerkesztette: Boris the Blade 2006. 05. 23. 06:09 -kor

#417 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 06:52

Nemtom, én nem vágytam arra, hogy lecseréljem, ha egyszer jól szól :D

A live-om helyett is csak ugyanemiatt akarok x-fit, mert az meg azért nem az igazi :) De még így is ott ül vagy 5 éve, ez a harmadik komplett gép körülötte. Nem kapkodom el :D
De ha lenne isa, a gus még mindig benne lehetne a gépemben :D
Én már csak ilyen maradi vagyok.
Hangkátyát, monitort, objektívet nem két évre veszek.

Szerkesztette: alvaro 2006. 05. 23. 06:54 -kor

#418 Felhasználó inaktív   Boris the Blade 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 07:03

Idézet: alvaro - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 6:52

Nemtom, én nem vágytam arra, hogy lecseréljem, ha egyszer jól szól :D

A live-om helyett is csak ugyanemiatt akarok x-fit, mert az meg azért nem az igazi :) De még így is ott ül vagy 5 éve, ez a harmadik komplett gép körülötte. Nem kapkodom el :D
De ha lenne isa, a gus még mindig benne lehetne a gépemben :D
Én már csak ilyen maradi vagyok.
Hangkátyát, monitort, objektívet nem két évre veszek.

Én se akartam még lecserélni az audigy2-őm...de mikor megláttam az X-Fi-t...megszólalt bennem a kisördög :evil2: , és azt mondta nekem, hogy ez KELL nekem :) És lőn  :omg: (Amúgy árérzékeny lelkem megnyugtatásául beszámíttatom az audigy2-őm, meg még egy - két dolgot, és máris a nálam hangkártya lélektani 20K-s határ alá  megyek - ez is sokat nyomott a latban a cserénél) Hameg majd esetleg nem is érzékelek 100%-al jobb teljesítményt a kiszolgált audigy2-esemnél, legalább jobban néz ki a drágaszág azokkal az aranyozott csatijaival :)

Szerkesztette: Boris the Blade 2006. 05. 23. 07:09 -kor

#419 Felhasználó inaktív   Boris the Blade 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 24. 11:01

Nyah, befigyelt ma nemrég az Xtreme Music a gépembe. Eddig csak mp3-akkal teszteltem, meg filmekkel, játékot még nem néztem. A botfülemmel is hallgatva mintha jóval dinamikusabban szólna az Audigy2-eshez képest. A CMSS-3D Virtual se rossz, de főleg a 24-bit Crystalizert találtam eddig a legjobb újdonságnak. Tök jól feljavítja, dinamizálja a rosszabb minőségű mp3-akat is. Zsír, hogy ha fülest csatlakoztatok, akkor egyből detektálja, aztán kapásból némítja a hangfalakat :) Szal összességében eddig nekem bejött első blikkre :) De szerintem aki eddig elvolt Audigy2/4-el, annak felesleges a váltás. Bár persze ahogy esik majd még jobban az X-Fi-k ára, mégiscsak érdemesebb az újabb  technológiát megvenni. (Recsegés az szerencsére nincs, se a cd-n lévő driverrel, se amikor update-eltem a creative honlapon lévő legújabbal.)

Szerkesztette: Boris the Blade 2006. 05. 24. 11:05 -kor

#420 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 31. 00:15

megjelent az új X-fi driver, cirka 7 hónap után.....jópár hibát kijavítottak bénne, örüljünk neki nagyon :D

http://hu.europe.creative.com/support/down...Name=Windows+XP
Kép

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »