Szerkesztette: GoodSpeed 2006. 11. 20. 17:39 -kor
Creative X-Fi A "Hangkártya"
Elküldve: 2006. 11. 20. 17:21
https://www.youtube.com/gsprof
Elküldve: 2006. 11. 21. 03:20
Elküldve: 2006. 11. 21. 03:55
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 17:23
Igaz. Hasznos funkció.
Itt a Wave forrást(értsd.: hangerőt
Egy dolgot azért nem jól csináltak meg a kezelőfelületen: a Game Mode-ban a magas, és basszus potmétereknek nem csináltak grafikus interfészt!! (nem az equalizer-ről beszélek)
Biztos rájöttek már páran, csak leírtam hogy a Game Mode hangzását is tovább lehet finomítani ugyanúgy mint az Entertainment Mode-ét!

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Elküldve: 2006. 11. 21. 08:17
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 4:55
Egy dolgot azért nem jól csináltak meg a kezelőfelületen: a Game Mode-ban a magas, és basszus potmétereknek nem csináltak grafikus interfészt!! (nem az equalizer-ről beszélek)
Biztos rájöttek már páran, csak leírtam hogy a Game Mode hangzását is tovább lehet finomítani ugyanúgy mint az Entertainment Mode-ét!
http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/3/e5a9ceb932.jpg
Tudod én már régóta nem keresek Creative driverekben logikát. Mióta sikerült megcsinálniuk egyszer ugyanezt a verziószámú drivert (amit most megint felraktam a vicc kedvéért) úgy, hogy BF2-ben jobb lett az EAX, csak a rádió üzenetek dadogtak. :Đ
Most hogy eltelt úgy 3 hónap a poén kedvéért lefrissítettem, és csodák csodája most jó.
De azt hiszem lassan beruházok én is egy X-Fi-be. Bár eléggé szájhúzósan fogom odaadni érte a pénzt.
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2006. 11. 21. 11:18
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 4:55

Köszi, beállítottam 85-re
Amúgy bizonyos audio alkalmazásonál, belehet állítani különböző varriációkat elére ledefiniált profilok alapján, és vagy a master szinttel variál, vagy a wave-el a legtöbb ilyen alkalmazás A Creative drivere pedig a világon első, amelyik olyan bonyolult chipet vezényel, az X-FI-t ahol a driver a különböző módóknak megfelelően az X-FI Processzor különböző részeit aktivizálja a megfelelő üzemmódnak megfelelően, biztos lesznek olyan alkalmazások is, itt pl gondolok a POwer DVD-re vagy a WinDVD-re melyeknek az updatelt verzió remélehetőleg fellesznek úgy készítve, hogy az X-FI driverénél automatikusan átkapcsoljon mondjuk DVD nézéskor entertainment mode-ba.
Elküldve: 2006. 11. 21. 11:19
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 9:17
Most hogy eltelt úgy 3 hónap a poén kedvéért lefrissítettem, és csodák csodája most jó.
De azt hiszem lassan beruházok én is egy X-Fi-be. Bár eléggé szájhúzósan fogom odaadni érte a pénzt.
Most milyened van ?
Elküldve: 2006. 11. 21. 11:19
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 8:17
A király védelmében! Azért a Battlefield-ek sem olyan tökéletesek, nemhiába jelenik meg hozzájuk annyi javítás!
Az elmaradt potik valószínűen direkt maradtak el, csak szóltam hogy van 1 kiskapu.
Még mindig ez a legjobb gamer/home-theatre kártya a piacon. És én az alaplapi hangvezérlőmmel sokkal töbet szenvedtem(anno) mint az összes Creative-os driverrel együttvéve! Bár tény, pár esetben lehetne jobb.
Milyen hangkarid van most?
Elküldve: 2006. 11. 21. 11:27
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 11:18
Amúgy bizonyos audio alkalmazásonál, belehet állítani különböző varriációkat elére ledefiniált profilok alapján, és vagy a master szinttel variál, vagy a wave-el a legtöbb ilyen alkalmazás A Creative drivere pedig a világon első, amelyik olyan bonyolult chipet vezényel, az X-FI-t ahol a driver a különböző módóknak megfelelően az X-FI Processzor különböző részeit aktivizálja a megfelelő üzemmódnak megfelelően, biztos lesznek olyan alkalmazások is, itt pl gondolok a POwer DVD-re vagy a WinDVD-re melyeknek az updatelt verzió remélehetőleg fellesznek úgy készítve, hogy az X-FI driverénél automatikusan átkapcsoljon mondjuk DVD nézéskor entertainment mode-ba.
Erre mondtam fentebb hogy 10000 MIPS az NAGYON sok audióra! A legmenőbb Denon erősítőkben sincs ilyen power APU(
Elküldve: 2006. 11. 21. 12:15
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 12:19
Az elmaradt potik valószínűen direkt maradtak el, csak szóltam hogy van 1 kiskapu.
Még mindig ez a legjobb gamer/home-theatre kártya a piacon. És én az alaplapi hangvezérlőmmel sokkal töbet szenvedtem(anno) mint az összes Creative-os driverrel együttvéve! Bár tény, pár esetben lehetne jobb.
Audigy-ra tippelek, hogy az van neki ,vagy live
Elküldve: 2006. 11. 21. 12:29
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 12:15
Jó is volt az.......annak idején :Đ
Elküldve: 2006. 11. 21. 12:34
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 12:19
Audigy Value ( Vaú :Đ ).
Nem BF-el volt a gond mert azóta is 1.12-es patch van fent hozzá.
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet
Elküldve: 2006. 11. 21. 12:42
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 13:38
Engem nem zavar, kessbő gyün.
Szerkesztette: sutyi^ 2006. 11. 21. 12:42 -kor
Twittegylet
Elküldve: 2006. 11. 21. 12:57
Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 13:38
LOL :Đ
Elküldve: 2006. 11. 21. 17:21

Default értékek, bár kicsit eltér egymástól a két game settings paraméterezése.

A jelenség a következő. Game módban nagyon szép a hangzás, hallom tisztán a lépteket is, viszont a kézi fegyverek bömbölnek, minden hang tökéletes, csak kicsit hangos a kézifegyverek hangja, és mivel társasházban vagyok, így tekintettel kell lennem másokra is. Jazz J9902-es 5.1-es Hangfalrendszerem van, most ezen szól, mert a Zalman 5.1-es fejhallgató javításon/cserén van. Most azt csináltam, hogy a wave-t lentebb húztam, de akkor meg a többi hang hallatszik alig, és a lépések sem hallatszanak, ha Jazz-en a Main aktív hanegrőszabályzót használom, akkor meg a Basszus is legyengül. Szóval a kézifegyverek hangjával mit lehetne kezdeni, hogy kissé halkabban szóljon, de a többi ne változzon?
Elküldve: 2006. 11. 21. 17:31
Twittegylet
Elküldve: 2006. 11. 21. 18:18

Az alapból bevan
Elküldve: 2006. 11. 21. 19:19
Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. nov. 21., kedd - 17:21
A jelenség a következő. Game módban nagyon szép a hangzás, hallom tisztán a lépteket is, viszont a kézi fegyverek bömbölnek, minden hang tökéletes, csak kicsit hangos a kézifegyverek hangja, és mivel társasházban vagyok, így tekintettel kell lennem másokra is. Jazz J9902-es 5.1-es Hangfalrendszerem van, most ezen szól, mert a Zalman 5.1-es fejhallgató javításon/cserén van. Most azt csináltam, hogy a wave-t lentebb húztam, de akkor meg a többi hang hallatszik alig, és a lépések sem hallatszanak, ha Jazz-en a Main aktív hanegrőszabályzót használom, akkor meg a Basszus is legyengül. Szóval a kézifegyverek hangjával mit lehetne kezdeni, hogy kissé halkabban szóljon, de a többi ne változzon?
Hát ez copás mert a hangszerelés az játékfüggő! Az egyetlen dolog hogy ha pl.: 5.1 ben játszol akkor a fegyverhangok a center-en szoktak megjelenni, és némi reflexhang a frontokon. Annyit tudsz csinálni hogy manuálisan halkabbra veszed a centert. Vagy a THX konzolon állítod a centert szoftveresen.
Elküldve: 2006. 11. 24. 11:21
Ui az Ent. mód alatti hangzás módosító effektek nálam alig eredményeznek valami hangzás változást.
Elküldve: 2006. 11. 29. 11:33
erre csak Extreme Audio volt márcsak felsorolva az X-Fi-k között Gamer-en stb-n kívül, XtremeMusic sehol...
Most én vagyok a vak, vagy tényleg nincs hozzá driver már

Súgó
A téma zárva.