HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi A "Hangkártya"

#1121 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:17

Amíg ez a két "O-tolyás" osztja itt az észt asszem elkerülhetjük a topikot!
Kép

#1122 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:19

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:15

Te meg már csak tudod..... Én meg hallom!
Nekem Fatal1ty ed.-em van apa. EZ full-os.

Láthattuk a mérési eredményeit. Legalább analóg kimeneten használod, a minőség fokozása érdekében? :)
Egyébként jópár éve, őszintén bevallom én is úgy gondoltam, hogy az eq szanaszétállítása és a loudness efektek bekapcsolása fokozza a minőséget. De akkoriban azért  még ez nem volt gyakori a készülékeken. :) Én ezt nem szégyellem a mai napig sem.
Mondjuk én nálam audióban jártasabb embereket nem próbáltam kioktatni belőle.
-ElvisTheKing: A DSP a Creative EMU8000-nél kezdődik (anno AWE32)- LOL
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#1123 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:20

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:15

Te meg már csak tudod..... Én meg hallom!

Nekem Fatal1ty ed.-em van apa. EZ full-os.

figy. nem a fatal1ty a leg fullosabb rádásul, hanem az, amit tom tesztelt, az elite pro, az audió konzollal, amiben 5 pólusú tuchelek is vannak RIAA korrektorral dinamikus hangszedőjű LP lejátszókhoz. a nyócvanezres. te pár oldallal ezelőtt írtad, hogy van 300ks hangtechnikád. tedd már meg, hogy genius kihúz, 300ks hangtechnikába cucc bedug. ha a kristályosító még mindig tecceni fog, akkor télleg benned van a hiba :D

Szerkesztette: SFIJ 2006. 12. 31. 13:24 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1124 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:17

Én azthiszem megpróbáltam veled mindvégig kulturált stílusban kommunikálni. Sajnos ehhez két fél kell. Sajnálom, hogy nem vagy benne a dologban.
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#1125 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:15

Ha állítod, akkor hazudsz, vagy azonnali tudományos fokozatot érdemelsz.
Hullámtan a dolog tárgya, erősítés, gyengítés, állóhullámok létrejötte... stb.

Mert neked gondolom a BME-ről jöttek kimérni a hullámokat hogy mi merre. Ők talán értenek hozzá.
Vagy ha ennyire jó fületek van, akkor mit szenvedtek itt velünk? Ránk kell hagyni és kész. :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1126 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:23

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:14

:offtopic: Hát kollega úr erre nemtok mást mondani, minthog hogy maga túl hülye ahhoz, hogy számítógépe/hangtechnikája legyen...

Gyorsan beidézem :D

Remélem gyorsan eltakarítanak erről a fórumról.  :down:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1127 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:24

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:20

Mert neked gondolom a BME-ről jöttek kimérni a hullámokat hogy mi merre. Ők talán értenek hozzá.
Vagy ha ennyire jó fületek van, akkor mit szenvedtek itt velünk? Ránk kell hagyni és kész. :)

Nem, normális beállításban, sztereóban halgatjuk a sztereó műsort.
Ez a titok nyitja.

Amúgy hol írtam egy percig is, hogy ne úgy hallgasd tovább a dolgot? :) Komolyan. Én rátok hagytam. Csak leírtam a véleményemet. :)

#1128 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:26

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:17

Laci, továbbra is várom tőled az idézeteket hogy hol írtam mindenféle dolgot az azalia kapcsán. Kérlek ne kerüld ki a választ.

#1129 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:26

Kettészakadt az ország. X-Fi szeretők és X-Fi gyűlölők. Be kéne temetni az árkokat uraim.  :Đ
Egyszer bementem a hiradástechnikai üzletbe. Kérdeztem az eladót, mi a véleménye egy Technics erősítőről. Leugatta. Kérdeztem egy másikról. Leugatta. A végén elmondta, hogy szerinte 2 millió forint alatt nem lehet hallgatható zenét csinálni a nappaliba. Mesélt nekem 500K-s cd lejátszóról, meg arany szálas RCA kábelről, de valahogy nem tudott meggyőzni róla, hogy adjam el a lakásomat, hogy szégyenkezés nélkül vehessek egy erősítőt meg egy cd lejátszót.  :Đ  Vannak végletek, de el kéne fogadni a nagy tudású audió guruknak, hogy van aki meló után bedob egy pár mp3-at, vagy nyom egy pár kört a cs-vel és arra jó neki egy ilyen szar x-fi is, főleg a 3000Ft-os genius hangfalakkal. Ettől ők még nem hülyék, csak másképp értelmezik a "jól szól" fogalmát.  :omg:
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#1130 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:29

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 12:26

Mitöl SMP az X-fi? Hol olvastál erről?

Itt van vazze...."ovasgassa" haver...  ;)

Quartet DSP

Szerkesztette: ElvisTheKing 2006. 12. 31. 13:30 -kor

AMD Athlon 1,33 GHz, MSI K7T266Pro RAID, 1 GB RAM (2PQI+1Kingston), Maxtor DiamondMax10 250 Gb/16Mb/PATA HDD, VGA Albatron 6600GT 128Mb (AGP), NEC ND-3520A DVD-RW, Audigy 1@4, 3com PCI NIC, IIYAMA VM Pro 452 19'' CRT, 2Mbit/Cable

Proud 3Dfx Voodoo Graphics owner - "Áj láv háromdéefiksz"

PCMCIA Audigy 2 ZS Notebook es Squeezebox v3 juzer

#1131 Felhasználó inaktív   ElvisTheKing 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:32

BUEK a tarsasagnak, en mar ma nem jovok.....viszlat jovore
AMD Athlon 1,33 GHz, MSI K7T266Pro RAID, 1 GB RAM (2PQI+1Kingston), Maxtor DiamondMax10 250 Gb/16Mb/PATA HDD, VGA Albatron 6600GT 128Mb (AGP), NEC ND-3520A DVD-RW, Audigy 1@4, 3com PCI NIC, IIYAMA VM Pro 452 19'' CRT, 2Mbit/Cable

Proud 3Dfx Voodoo Graphics owner - "Áj láv háromdéefiksz"

PCMCIA Audigy 2 ZS Notebook es Squeezebox v3 juzer

#1132 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:33

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:26

hogy van aki meló után bedob egy pár mp3-at, vagy nyom egy pár kört a cs-vel és arra jó neki egy ilyen szar x-fi is, főleg a 3000Ft-os genius hangfalakkal. Ettől ők még nem hülyék, csak másképp értelmezik a "jól szól" fogalmát.  :omg:

BlueDeath az a baj, hogy a dolog nem két fillér. xfi+genius akár 50-80 ezer forintokba rúg, így a júzernek joggal alakul ki az a kényszerképzete, hogy minőségi cucca van - merhát mégsem alaplapi ríltek. a szomorú a dologban az, hogy a hangmonősége sajnos pont olyan mint az alaplapi rilteké. (itt most a nem a bekapcsolható dsp effektekre tessünk gondolni). Ésha megnézed az itt megsértődöttek azért vannak legalábbis besértődve, mert komolyan minőséginek hiszik a cuccukat.

Szerkesztette: SFIJ 2006. 12. 31. 13:36 -kor

#1133 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:34

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:26

Kettészakadt az ország. X-Fi szeretők és X-Fi gyűlölők. Be kéne temetni az árkokat uraim.  :Đ
Egyszer bementem a hiradástechnikai üzletbe. Kérdeztem az eladót, mi a véleménye egy Technics erősítőről. Leugatta. Kérdeztem egy másikról. Leugatta. A végén elmondta, hogy szerinte 2 millió forint alatt nem lehet hallgatható zenét csinálni a nappaliba. Mesélt nekem 500K-s cd lejátszóról, meg arany szálas RCA kábelről, de valahogy nem tudott meggyőzni róla, hogy adjam el a lakásomat, hogy szégyenkezés nélkül vehessek egy erősítőt meg egy cd lejátszót.  :Đ  Vannak végletek, de el kéne fogadni a nagy tudású audió guruknak, hogy van aki meló után bedob egy pár mp3-at, vagy nyom egy pár kört a cs-vel és arra jó neki egy ilyen szar x-fi is, főleg a 3000Ft-os genius hangfalakkal. Ettől ők még nem hülyék, csak másképp értelmezik a "jól szól" fogalmát.  :omg:

Na erről beszéltem fentebb.
Kép

#1134 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:35

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:29

Quartet DSP

elvis. ezt a szakma CMP-nek SMT-nek esetleg hyper-threadingnak hííja, de semmiképp sem SMP-nek. nem kéne belekontárkodni a szakmába és akkor nem lenne pofára való eseés...

Szerkesztette: SFIJ 2006. 12. 31. 13:37 -kor

#1135 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:36

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:26

Laci, továbbra is várom tőled az idézeteket hogy hol írtam mindenféle dolgot az azalia kapcsán. Kérlek ne kerüld ki a választ.

Megkövetlek.SFIJ volt aki kardoskodott az AZALIA mellett.
Kép

#1136 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:36

Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:29

Quartet DSP

Kár, hogy átszerkesztetted. Wikipedian írnak talán még magyarul is, hogy mi az SMP.

#1137 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:51

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 14:26

az egészből  megint az derült ki, h az audiofilek szokás szerint hozzák a szektás barom hozzáállásukat. ezért van minden középszerű kis átlagjúzernek már hányingere tőlük. nekem már akkor elegem lett, mikor elkezdődött a lesajnáló, tudálékos kis szításuk, bár elsősorban akkar akadtam ki, mikor valamelyikük kioktatott, h nem úgy van ám az óccsó árral kapcsoatosan. kb. ennyire lehet velük vitatkozni.
a nagy arcuk eltakarja a kilátást, így ezt valahogy nem veszik észre, h gyakorlatilag mindenki a pokolba kívánja őket szakmai hozzáértük ide, igényességuk oda.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1138 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 13:59

Egyetértek :up:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1139 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:02

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:36

Megkövetlek.SFIJ volt aki kardoskodott az AZALIA mellett.

Én nem értem, hogy mi volt a problémád SFIJ-el, amikor az Azalia-ról írt. Komolyan. Nem láttam, hogy azt írta volna, hogy az azalia a legjobb dolog a világon.

#1140 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:05

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:51

az egészből  megint az derült ki, h az audiofilek szokás szerint hozzák a szektás barom hozzáállásukat. ezért van minden középszerű kis átlagjúzernek már hányingere tőlük.

Namost.. a középszerű kis átlaguser kategória nemtom nálad mit és kiket takar. De szerintem ők sem X-fit, sem high-end cuccokat nem használnak.
Kár lenne beállítani magatokat középszerű usernek, mikoris nem vagytok azok. Ez ilyen egyszerű.
Fogalmam sincs, hogy hogy viszonyulnak az átlaguserek az audiofilekhez és arról sincs fogalmam hogy viszonyulnak a ct "buzikhoz", már elnézést a kifejezésért.
De hogy nekem hányingerem van a ct "buzik"-tól, az hótziher. :)

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.