HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi A "Hangkártya"

#2101 Felhasználó inaktív   Ati_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 24. 18:27

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 13:56

Ennyi erővel kalapácsal is rávághattál volna... :omg:
Telepítés után mindig a mikrofon bemenet az alapértelmett felvételi forrás, úgy hogy nincs lenémítva(X-Fi-nél).

Ha kalapáccsal rávágok, akkor nem működne, amugy meg az volt a gond, hogy ha a felvételi forrást átállítom másra, akkor is belehallatszik a mikrofon...
azért kössz az okítást, legközelebb kipróbálom a "kalapácsosat" is
:respect:

#2102 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 20:33

Idézet: Ati_ - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 18:27

Ha kalapáccsal rávágok, akkor nem működne, amugy meg az volt a gond, hogy ha a felvételi forrást átállítom másra, akkor is belehallatszik a mikrofon...
azért kössz az okítást, legközelebb kipróbálom a "kalapácsosat" is
:respect:

Elsősorban "mute"-olni kell a mikit, ha ezt el akarod kerülni. :cool: Persze ha az Xtreme audio-nak nincs tisztességes konzolja (de úgy tudom van) akkor kicsit túrkálni kell a beállítások között.

Amúgy meg ne vedd fel nagyon, csak lemaradt 1 szmájli. Béke van.  :cool:

Szerkesztette: Lacee78 2007. 07. 24. 20:34 -kor

Kép

#2103 Felhasználó inaktív   Ati_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 23:09

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 21:33

Elsősorban "mute"-olni kell a mikit, ha ezt el akarod kerülni. :cool: Persze ha az Xtreme audio-nak nincs tisztességes konzolja (de úgy tudom van) akkor kicsit túrkálni kell a beállítások között.

Amúgy meg ne vedd fel nagyon, csak lemaradt 1 szmájli. Béke van.  :cool:

Nem is vettem komolyan :)

Amugy megvan, hogy mit csináltam:

ha lemutelom a mikrofont a mixerben, attól még ki lehet választani a REC-nél, vagyis felvételi forrásként ;)
Köszi mindenkitől a segítséget :respect:
Peace :up:

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  xfi.JPG (0byte)
    Letöltések:: 0

#2104 Felhasználó inaktív   Lumpy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 12:30

HI All

Az Lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes lecserélni (megri lecserélni) az X-fi Xtreme Gamer hangkártyámat egy X-treme music-ra????

most szóltak 4HÉT után, hgy megérkezett........ USA-bóóó Hp-nál volt raktáron ott és onnan kaptam.
közben meg vettem egy X-treme Gamert ami amúgy nagyon szépen muzsikál döbbenet tényleg....

ha cserélni eklarok akkor Gamert el kell majd adnom miuán a másik megvan 5 K az árkülönbség a két kártya között, és elvileg nem tudtöbbet egyik sem a másiknál....

Ennek ellenére vannak a kezelőfelületen bállítási többlet funkciók a Music javára! :( faking dilemma :D )

Köszönöm a gyors segítséget.

#2105 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 07. 25. 16:28

XtremeMusic ;)

#2106 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 16:44

Idézet: Lumpy - Dátum: 2007. júl. 25., szerda - 12:30

HI All

Az Lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes lecserélni (megri lecserélni) az X-fi Xtreme Gamer hangkártyámat egy X-treme music-ra????

most szóltak 4HÉT után, hgy megérkezett........ USA-bóóó Hp-nál volt raktáron ott és onnan kaptam.
közben meg vettem egy X-treme Gamert ami amúgy nagyon szépen muzsikál döbbenet tényleg....

ha cserélni eklarok akkor Gamert el kell majd adnom miuán a másik megvan 5 K az árkülönbség a két kártya között, és elvileg nem tudtöbbet egyik sem a másiknál....

Ennek ellenére vannak a kezelőfelületen bállítási többlet funkciók a Music javára! :( faking dilemma :D )

Köszönöm a gyors segítséget.

Végül is ez vállalható difi, szerintem lépd meg. Majd azt figyeljétek én mennyit fogok bukni a Fatal1ty fps verziómon mikor váltok Auzentech X-Fi-re... :think:  :confused:  :confused:
Dehát nekem KELL az digitális 5.1 játékok alatt!!! :cool:

Szerkesztette: Lacee78 2007. 07. 25. 16:44 -kor

Kép

#2107 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 18:27

Akkor amúgy is minden pénzt megér, ha "KELL". ;)
"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..."  -Airplane I.-ből szabadon...-
Juan Manuel Fangio&  the Maserati 250F
Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-

#2108 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 26. 12:37

Mondjuk ha van egy Audigy 1-em, ami az Audigy 2 ZS drivereivel megy, akkor 2.1 rendszer esetén egy EAX-okat támogató játékban hol vagy milyen különbséget tudnék tapasztalni pl. egy XFi-vel?  :confused:

Az Audigy-kről 1-4 ig kb. ugyan azt a bőrt lehúzták, persze jobb volt papíron és pár dologban is, de mégis. 

Az X-Fi állítólag más. Miben? Hogy adagolja be a Creative marketingje nekem, hogy váltsak Audigy-ről X-Fi-re?

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#2109 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 11:39

Nekem is ilyen kérdésem lenne igazábol... Megérné leváltani az Audigy 2 ZS-emet egy X-Fi-re? Hozzáteszem Vistát használok...
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#2110 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 13:36

Idézet: Charles - Dátum: 2007. júl. 26., csütörtök - 12:37

Mondjuk ha van egy Audigy 1-em, ami az Audigy 2 ZS drivereivel megy, akkor 2.1 rendszer esetén egy EAX-okat támogató játékban hol vagy milyen különbséget tudnék tapasztalni pl. egy XFi-vel?  :confused:

Az Audigy-kről 1-4 ig kb. ugyan azt a bőrt lehúzták, persze jobb volt papíron és pár dologban is, de mégis. 

Az X-Fi állítólag más. Miben? Hogy adagolja be a Creative marketingje nekem, hogy váltsak Audigy-ről X-Fi-re?

Üdv!

Hát igazából a legtöbb játék az Audigy-k tudásáig használja az EAX-okat, és van pár ami Az OpenAl alapú EAX 5.0-t is támogatja. 2X annyi hangcsatornát kapsz, újabb CMSS eljárásokat (ezek lényegesen jobbak szvsz), és 1 feljavító effektust. Van 3 mód,(entertainment, game, music creation) ezeknek eltérő a hangzásuk. A crystalizer meg jó hogy van, de nem fog cd minőséget varázsolni a rossz minőségű mp3-akból.
Ellenben a szoftveres körítés teljesen más, szerintem jobban eltalált mint az A szériánál. Itt rengeteg lehetőség található, lényegesen több. Alapvetően ezen dolgok összessége miatt éri meg váltani.

Játékok alatt égbekiáltó különbséged nem lesz, csak valamivel szebben fog szólni, bár szerintem picit keményebb a hangja mint az Audigy-szériának. Nagy különbség (játékokban) azokban a programokban lesz, amik igazán kihasználják a kártyát: Quake, Bf2,Bf2142, Colin Mcrae:Dirt, Graw 1-2.

Vista alatt már gyakorlatilag teljes a kompatibilitás, az Audigy-knek azt hiszem necces (sajnos).
Kép

#2111 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 10:56

Hali!

Talalkoztatok mar olyannal hogy vistaban x-fivel a messenger audiokezelo bizb@sza a hangszoro hangrejet leveszi? Majd a beallitasoknal felnyomom, es rogotn visszahuzza, allandoan mint egy rossz gyerek...

Driver reinstall megvolt, alaplapi hangkartyaval is visszahuzza, de arra nem vonatkozik az a controll igy ott hallom amit a tuloldalon beszelnek...

Nem ertem...

#2112 Felhasználó inaktív   godside 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 07. 12:33

udv!

ez a Creative_X-fi_for_Vista-ISO-CRM-2007 cimu dolog erdekelne, de torrent oldalakon nincs senki akitol tudnam szedni viszont szuksegem lenne ra ha valaki tudna esetleg rapidos vagy mas egyeb elerhetoseget az jelezze pls mert megorulok :( amugy ha a creative penzert arulja tenyleg azt hogy mukodjon a szar cucca akkor dogoljon meg :p

#2113 Felhasználó inaktív   Ummon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 07:12

Nem tudom, hogy ugyanaz-e, de lehetséges:
http://files.filefront.com/SBXF+SIVIS+W2+L...;/fileinfo.html

#2114 Felhasználó inaktív   godside 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 14:10

koszi de mar lecsorgott torrentrol :p es mukodik minden faszan, sot meg jobb a kezelofelulet mint XP-n.

#2115 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 19:43

Idézet: Ummon - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 8:12

Nem tudom, hogy ugyanaz-e, de lehetséges:
http://files.filefront.com/SBXF+SIVIS+W2+L...;/fileinfo.html

Nem tudjátok erről a linkelt driver pack-ról, hogy ez a legutolsó (latest) kiadás?
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2116 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 22:09

Kép

ez a legfrisebb driver ?  :think:

#2117 Felhasználó inaktív   Belph 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 23:05

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék.
X-fi XtremeGamer kártyához honnan tudnék letölteni full telepítőt (driver+progik), 64 bit-es XP-hez?

Köszi

#2118 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 23:10

http://hu.europe.cre...port/downloads/

#2119 Felhasználó inaktív   johndoo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 03:53

Sziasztok!

Honnan tudom letölteni a fullos driver packot X-fi-hez és Xp-re????

#2120 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 04:01

Torrent oldalról.

Szerkesztette: Lacee78 2007. 09. 09. 04:01 -kor

Kép

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első