Idézet: Charles - Dátum: 2005. máj. 18., szerda - 15:14
Nem találtam ilyen topicot, legfeljebb olyat, amiben arról van szó, hogy a telefont magában ki lehet hangosítani, de az más téma.
Szóval tapasztalatokat várnék...
1. BT headsetek: mennyire kényelmesek, melyek a jók, és itt a vezetés közbeni használat, tölthetőség, mennyire "kényelmetlen" a fülnek stb. a kérdés (hosszabb utak alatt!)
2. BT-os hangszórós kihangosítók (szivargyújtóra köthetők, stb.)
3. Beépíthető univerzális és gyári kihangosítók
4. Egyedi cucc: egy kiállításon láttam, egy olyan rádió jelet sugárzó bigyó, amit rácsíptetsz a telefonra, befogod a rádión az "adását" és így beszélsz...
Üdv!
Anno csináltam neki én is topikot, de nem sok visszajelzés jött. Akkor lett egy Motorola BT. Valami ilyesmi:
http://www.speedshop.hu/termeknew.php?term...eraz=9999&lang=
T68al, 6310el is megy a D500al még nem próbáltam. Egyszer kell összepárosítani és utána semmit nem kell csinálni, (nyilván a telefon BT-je bekapcsolt állapotban) csak elindítani a kocsit és menni.
Bizonyos belső zajszint után elég nehez érthető a beszéd, de ez nyilván az autó hibája

Van benne hangtárcsázás is, úgyhogy elég a gombot megbökni és kinyögni az áldozat nevét.
Ez egyébként a full beszerelős fajta, tehát a mikrofon látszik meg a kis kezelőmütyürje. Külön hangszórója is van, bár nyilván lehet a rádióra is kötni.