Idézet: special - Dátum: 2005. dec. 15., csütörtök - 18:08
En se nagyon ertem. Cadaver idezte a hardwired hiret az X360 topicban:
Idézet
Ebben nekem csak az a furcsa, hogy az ebayen 4x-es aron mennek a konzolok... elkepzelhetetlennek tartom, hogy ez igy lenne, ha meg a konzolok fele a boltokban lenne (akarmilyen egyenetlen eloszlasban is legyen ez).
Az jo hir a microsoftnak (szinten a fent idezett hir szerint) hogy a szoftverek - amin a hasznot realizalni lehet - viszont szepen fogynak... csak spekulalni tudok: a microsoft szerintem arra jatszik, hogy a PS3 sokat fog kesni (ha mashol nem akkor az amcsiknal/europaban)... ok gondolom jobban tudjak (ipari kemkedes inclouded) hogy mikor jon a konkurencia mint mi.
Egyedul a japan rajtot nem ertem: ennyire elhulyetettek volna a japanokat a PS3 hype-al? Technofil banda, es nem mozdul ra az uj cuccra... annyira nem rosszak a nyitocimek, es nem kellene ennyire burokban elni, van vilag japaon kivul is, ideje lenne megismerni. (GT szeria oriasi siker ott is gondolom - miert nem jo nekik a PGR3 vagy az NFS:MW?)...
A masik csalodas a multimedias kepessegek windowshoz kapcsolasa... remelem ha a PS3 elindul (es remelem nekik is lesz hasonlo - bar a PS2 kapcsan egyszer mar csunyan atb@sztak a vilagot - hiszen a most igert szolgaltatasokat mar annak is tudnia kellett volna - legalabbis a Sony akkori igeretei szerint) szoval remelem akkor a microsoft is lazit ezen... hiszen a doboz kepes lehet mindenre PC nelkul is.
Samott

Súgó
A téma zárva.