Na én is összefoglalom kicsit 5 nap játék után.
Pozitív, hogy:
-csak nappal kell menni. irl is utálok éjszaka vezetni, ezzel meg játszani akarok, nem szopni

-sokszor vigyázni kell az autóra. utoljára TD2ben volt meg ez az érzés, hogy nem szabad koccanni, vagy lemenni az útról, nem mindig csak a padlógáz. van értelme besorolni a többiek közé, és onnan nézni, hogy jönnek-e szemből, lehet-e előzni. jópofa.
-az autók fizikája is korrekt, lehet csúsztatni, kell fékezni, tényleg kellemes, viszont nem kötelező kormány sem
-hangok is rendben vannak, minden verdának rá jellemző hangja van, amikor nyomul mögötted meg tudod mondani ki nyomakszik

a menetteljesítmények is jól váltakoznak autóról autóra
-madarak, levelek, repülők, szánsájn

-ahogy feltámad a szél, beborul, lengenek a villanydrótok, élmény
-ahogy mész, változik a táj, lent mész a parti sétányon, befordulsz a szárazföld felé, és már jön is a sivatag, hegy, erdő, nagyon fíling az egész. a fák és az épületek is változatosak, nem érzed úgy, hogy egy helyben tekersz. sivatagban is érezni, ahogy közelednek pl. a hegyek
-műszerfal, külső nézet, motorháztető nézet, teljesen rendben van mind
-gépigénye magas, de legalább már van olyan gép, amin jól fut full grafikával is
-igazából csak a 'single kampányt' nyomom, de online vagyok, és a helyszínek között így is össze lehet futni véletlenszerűen sportkocsis arcokkal. fíling ez is
Ami miatt várom a második részt :Đ
-gyalogosok feldobnák a hangulatot
-bmw, porsche mindenképpen hiányzik. biztos tudnátok folytatni a sort
-remélhetőleg európába is áthelyezik majd, jöhet eső, hó, ablaktörlő, ködlámpa

igazi időjárás és napszakok, évszakok
én mindenképpen megveszem ha kijön, ha megunom addig akkor is, mert azt akarom, hogy lássák a fejlesztők és a kiadók, hogy ilyesmikre van igény. pályaversenyekkel már dunát lehet rekeszteni, de az nfs porsche óta nem volt egy normális országúti autós game