HWSW Informatikai Kerekasztal: Test Drive | Unlimited - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Test Drive | Unlimited

#981 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 31. 06:09

Idézet: RevengeR - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 6:34

csak az zavar, hogy atlag 10 fpsem van, ha gyorsabban megyek 1-5(!) fps-ig mozog a skala, soxor masodpercekre megall a jatek, 640*480-ban minimumon. nem ertem mi a baja, mas hasonlo konfigokon jobban megy (2.7ghz A64, 1gb 600mhz ram, x800gto@600/1200) vicces..

Hát valami nagyon nem jó nálad. Nekem 2500+ Bartonnal, 2x256MB 333MHz DDR-el, és R9600XT 256MB kártyával 1024x768 felbontáson high detail-on 17 FPS. 4xAA-val 9 FPS.

(alaplapi chipset drivert feltetted ?)
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#982 Felhasználó inaktív   RevengeR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 06:24

Idézet: Chabi - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 7:09

Hát valami nagyon nem jó nálad. Nekem 2500+ Bartonnal, 2x256MB 333MHz DDR-el, és R9600XT 256MB kártyával 1024x768 felbontáson high detail-on 17 FPS. 4xAA-val 9 FPS.

(alaplapi chipset drivert feltetted ?)

na ne mond  :D  minden mas jatek megy gond nelkul, ezert nem ertem. most pl vittem a pinat egy helyre, es ahogy elertem a varos 5 fps fole nem ment a fraps, es kanyarokban volt h megallt 5 secre..

szerk: jah, minden driver fent van, tegnap frissitettem minden hardverem driveret, es semmi javulas..

Szerkesztette: RevengeR 2007. 01. 31. 06:26 -kor

#983 Felhasználó inaktív   RevengeR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 06:32

csak hogy aterezzetek a helyzetemet, itt egy screenshot  :p 640*480-ban meg a chatet sem tudom elolvasni, es kb fel napba telt mire rajottem h a friend listara hozzadaskor az 2 szar nyil akar lenni mint valasztasi lehetoseg :D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1170221522.jpg

Szerkesztette: RevengeR 2007. 01. 31. 06:32 -kor

#984 Felhasználó inaktív   W4r3z 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 31. 08:00

Fúú, ez az 1.000.000 dolláros körverseny nem gyengén idegesítő.Már tisztára beőrült az AI hogy keresztbetegyen nekem. :) Mikor kívülről előztem őket inkább lerohantak az útról, csak nekem tudjanak jönni, minden rohadt bukkanó mögött tuti ott várt egy kocsi, ehh.Végén autópálya kicsit jobb volt, de ott is néha nem bírt 3 autó elférni a 6 sávban, mire utolértem őket vagy 2X sávot váltott mindegyik.Kicsit túlvariálták ezt a dolgot, kezd idegesítő lenni.Már jobb autóim vannak, de lassan nem találok utat ahol ki tudnám használni, csak repkedek meg pattogok az Enzo-val állandóan. :)

Szerkesztette: W4r3z 2007. 01. 31. 08:09 -kor

#985 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 08:19

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 30., kedd - 23:30

ha domb van, akkor olyan a domb teteje mintha baltával faragták volna és pattog rajta össze vissza a kocsi és irányíthatatlan már 150-nél is

Ez tény hogy a szerpentin visszafordítóiban nagyon rossz az úttartás emiatt :( Viszont én nem fogom fel tragikusan, élőben is vannak ilyen utak, pl. a BAH csomóponton a felüljáró szinte pontosan ilyen, ha zúzol rajta lefelé :)
ALWAYS COCA COLE

#986 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 08:22

Idézet: bucsher - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 8:19

Ez tény hogy a szerpentin visszafordítóiban nagyon rossz az úttartás emiatt :( Viszont én nem fogom fel tragikusan, élőben is vannak ilyen utak, pl. a BAH csomóponton a felüljáró szinte pontosan ilyen, ha zúzol rajta lefelé :)

ismerős, azt a részt forgalomban is 70-80-al kell bevenni! :D
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#987 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 08:38

Idézet: RevengeR - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 5:34

miaz h nincs verseny? :D csinaltam egy multi gamet, es 2 perc mulva telthaz volt, jottek motorosok, enzosok, saturnosok, mindenki akinek minimum 2 kereke van. engem csak az zavar, hogy atlag 10 fpsem van, ha gyorsabban megyek 1-5(!) fps-ig mozog a skala, soxor masodpercekre megall a jatek, 640*480-ban minimumon. nem ertem mi a baja, mas hasonlo konfigokon jobban megy (2.7ghz A64, 1gb 600mhz ram, x800gto@600/1200) vicces.. mondjuk mar nem is tudok mit csinalni, van 16 autom, mclaren, saleen, koenigsegg stb, max a kezdofekamat tudnam oltoztetni :D

Huzd ki a kormányt.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#988 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 08:48

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 8:38

Huzd ki a kormányt.

lol 10-15 fps-el elszenvedted idáig...? :eek: nem iriggyelek.
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#989 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 09:33

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 8:48

lol 10-15 fps-el elszenvedted idáig...? :eek: nem iriggyelek.

Oszt ehez miért engem idézel?  :think:  :D
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#990 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 09:45

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 8:38

Huzd ki a kormányt.

Pontosan.

De itt kapott el az ideg. Tegnap este faxán bő 2 óra alatt lecsorgott fileplanetről, aztán mondom akkor install. Install elszáll, valami hiba van a legnagyobb 2 gigás fájlban. Mondom faxa  :mad: Azért még1x nekiálltam az installnak, de úgy, hogy közben nem csináltam mást, csak az install futott. Így felment  :confused:

Ok, kezdjük a gámát. Kicsit feltoltam a grafot max közelébe, mondom nézzük mit bír. Már a repteres bevezetővideó is kb. 1fps-sel ment. Mondom miafax, ennyire béta lenne, hogy a gépemen is így döcög? :confused: Jó, kb 10 perc után ki is tudtam lépni (annyira lassú volt a menü is), hátha segít. Gáma újraindul, faxa gyors a menü, ohh mondom zsír, akkor kezdjük. De a videó megint az elöbb említett sebességgel kezdett el dolgozni, és a menü is visszalassult. Ekkor lebutítottam minimumra, 800x600, minden szűrés, minden lófax kikapcs, így is szétszaggatott mindent. 3mp-ig jól megy a gáma, utána beszaggat, de durván.

Aztán megpróbáltam kormány nélkül (miután a pedálokat rá se tudtam konfigolni, mert nyivákolt valami hülyeséggel a gáma, hogy egyszerre csak egy dolgot mozgassak a kormánnyal, mert különben nem tudja melyiket tegye rá - miközben csak a gázpedált nyomtam... combined axis ki-be, semmit nem segített, így a gázt és a féket a kormány gombjaira tettem, faxa volt így vezetni, miközben szétszaggatott a játék).  És csodák csodájára megszűnt a szaggatás, mehetett a max graf, hdr, minden nyalánkság, simán gurult a játék (mondjuk a hdr szintén bugos, egy idő után sötét képernyő fogadott, csak a műszerek és a menük látszódtak, miután kikapcsoltam, visszajött minden).

Valakinek megy kormánnyal? vagy mindenki billentyűzik ezerrel?

Engem picit NFS undergroundra emlékeztet a játékmenet...

Szerkesztette: Rudi 2007. 01. 31. 09:46 -kor

#991 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:00

Tegnap én is kipróbáltam kb. 1 óra erejéig a játékot (bár kicsit lázas-betegen) :)

Billentyűzettel tolom. A grafika 1024-ben 2x AA-val élvezhető szerintem megfelelően, vagy 1280-ban, de itt már nálam szaggat AA-val, AA nélkül meg rosszabbul néz ki mint 1024-ben azzal. (Geforce 7300 GT, 3100+ Sempron, 1 giga ram).

Nálam többször is bugos a megjelenítés, van amikor villognak a textúrák (főleg ha menübe belépek, vagy vissza a játékba). Néha a játék nálam is megakad kb. fél másodpercre (de a játékmenet "megy" alatta), ez elég idegesítő.

Csináltam egy on-lány profilt, de egyelőre még nem próbáltam ki, majd este...tegnap csak off toltam.

Szerkesztette: Kory 2007. 01. 31. 10:01 -kor

#992 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:00

Idézet: Rudi - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 9:45

Pontosan.

De itt kapott el az ideg. Tegnap este faxán bő 2 óra alatt lecsorgott fileplanetről, aztán mondom akkor install. Install elszáll, valami hiba van a legnagyobb 2 gigás fájlban. Mondom faxa  :mad: Azért még1x nekiálltam az installnak, de úgy, hogy közben nem csináltam mást, csak az install futott. Így felment  :confused:

Ok, kezdjük a gámát. Kicsit feltoltam a grafot max közelébe, mondom nézzük mit bír. Már a repteres bevezetővideó is kb. 1fps-sel ment. Mondom miafax, ennyire béta lenne, hogy a gépemen is így döcög? :confused: Jó, kb 10 perc után ki is tudtam lépni (annyira lassú volt a menü is), hátha segít. Gáma újraindul, faxa gyors a menü, ohh mondom zsír, akkor kezdjük. De a videó megint az elöbb említett sebességgel kezdett el dolgozni, és a menü is visszalassult. Ekkor lebutítottam minimumra, 800x600, minden szűrés, minden lófax kikapcs, így is szétszaggatott mindent. 3mp-ig jól megy a gáma, utána beszaggat, de durván.

Aztán megpróbáltam kormány nélkül (miután a pedálokat rá se tudtam konfigolni, mert nyivákolt valami hülyeséggel a gáma, hogy egyszerre csak egy dolgot mozgassak a kormánnyal, mert különben nem tudja melyiket tegye rá - miközben csak a gázpedált nyomtam... combined axis ki-be, semmit nem segített, így a gázt és a féket a kormány gombjaira tettem, faxa volt így vezetni, miközben szétszaggatott a játék).  És csodák csodájára megszűnt a szaggatás, mehetett a max graf, hdr, minden nyalánkság, simán gurult a játék (mondjuk a hdr szintén bugos, egy idő után sötét képernyő fogadott, csak a műszerek és a menük látszódtak, miután kikapcsoltam, visszajött minden).

Én kormánnyal megyek. :D

Csak azért mondtam, mert egyik ismérősnél is ez volt, hogy minden ok nélkül lassu volt, és miután kihúzta a kormányt megszűnt a szaggatás.  :omg:  :Đ
Twittegylet

#993 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:06

Nah suti.Tegnap mentem egy corvette versenyt.Valaki emlitette ezt a szelarnyek dolgot.Amig nem lattam el sem hittem.Cammogok 300-al a sztradan,erre beerek valakinek a szelarnyekaba.Hat nem semmi volt az tuti kb. olyan volt,mint amikor az anyahajokon a repcsiket lovik ki katapulttal.Azt hittem elszallok.A z6 olyan 350-ig olyat gyorsult,mintha alltam volna.A vegen mar levettem a gazrol a labam,hogy ne legyen nagyobb baj.
Kormany tema:
valahogyan nemszeretem ezt a binaris iranyitast,igy anno vettem egy gamepad-ot ami szerencsere analog.Eleg kicsi-fo a lustasag az Act-Labs mar vagy 2 eve pihen a sarokba-nem kell neki 10 perc mire osszeszerelem es kigyurt felsotest sem kell hozza.Szoval elvagyok vele.
Bilivel autoverseny ajjjaj :confused:

#994 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:11

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 10:00

Én kormánnyal megyek. :D

Csak azért mondtam, mert egyik ismérősnél is ez volt, hogy minden ok nélkül lassu volt, és miután kihúzta a kormányt megszűnt a szaggatás.  :omg:  :Đ

kb 10 éve nem játszok semmilyen autós gámát kormány nélkül, nehogymá' most álljak neki megint :Đ :Đ GP2 után TDU lesz a következő? :Đ

milyen kormány, milyen beállításokkal? miért nem szaggat nálad is? :D

#995 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:17

Idézet: Rudi - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 9:45

Pontosan.

állítólag G25-el, meg más kormánnyal is ilyen. billentyűzetről kell tolni.

#996 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:20

Na én is összefoglalom kicsit 5 nap játék után.

Pozitív, hogy:
-csak nappal kell menni. irl is utálok éjszaka vezetni, ezzel meg játszani akarok, nem szopni :)
-sokszor vigyázni kell az autóra. utoljára TD2ben volt meg ez az érzés, hogy nem szabad koccanni, vagy lemenni az útról, nem mindig csak a padlógáz. van értelme besorolni a többiek közé, és onnan nézni, hogy jönnek-e szemből, lehet-e előzni. jópofa.
-az autók fizikája is korrekt, lehet csúsztatni, kell fékezni, tényleg kellemes, viszont nem kötelező kormány sem
-hangok is rendben vannak, minden verdának rá jellemző hangja van, amikor nyomul mögötted meg tudod mondani ki nyomakszik :) a menetteljesítmények is jól váltakoznak autóról autóra
-madarak, levelek, repülők, szánsájn :cool:
-ahogy feltámad a szél, beborul, lengenek a villanydrótok, élmény
-ahogy mész, változik a táj, lent mész a parti sétányon, befordulsz a szárazföld felé, és már jön is a sivatag, hegy, erdő, nagyon fíling az egész. a fák és az épületek is változatosak, nem érzed úgy, hogy egy helyben tekersz. sivatagban is érezni, ahogy közelednek pl. a hegyek
-műszerfal, külső nézet, motorháztető nézet, teljesen rendben van mind
-gépigénye magas, de legalább már van olyan gép, amin jól fut full grafikával is
-igazából csak a 'single kampányt' nyomom, de online vagyok, és a helyszínek között így is össze lehet futni véletlenszerűen sportkocsis arcokkal. fíling ez is

Ami miatt várom a második részt :Đ
-gyalogosok feldobnák a hangulatot
-bmw, porsche mindenképpen hiányzik. biztos tudnátok folytatni a sort
-remélhetőleg európába is áthelyezik majd, jöhet eső, hó, ablaktörlő, ködlámpa :) igazi időjárás és napszakok, évszakok

én mindenképpen megveszem ha kijön, ha megunom addig akkor is, mert azt akarom, hogy lássák a fejlesztők és a kiadók, hogy ilyesmikre van igény. pályaversenyekkel már dunát lehet rekeszteni, de az nfs porsche óta nem volt egy normális országúti autós game
:drive:
ALWAYS COCA COLE

#997 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:32

Idézet: Rudi - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 10:11

kb 10 éve nem játszok semmilyen autós gámát kormány nélkül, nehogymá' most álljak neki megint :Đ :Đ GP2 után TDU lesz a következő? :Đ

milyen kormány, milyen beállításokkal? miért nem szaggat nálad is? :D

Logi Formula Force EX.

Próbáljatok meg drivát frissíteni, vagy nemtom.  :D
Twittegylet

#998 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:37

Idézet: bucsher - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 10:20

Na én is összefoglalom kicsit 5 nap játék után.

na ez felkeltette az érdeklődésem :)
lehet még regelni? :think:
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#999 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:50

Azert a gyalogosokkal kicsit ovatosan.Mi kellene ahhoz,hogy elbirja azt a terhelest?
A tobbivel viszont total 1etertek. :up:

#1000 Felhasználó inaktív   alltech 66 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 10:55

240.000 volt nekem a max bírságom :Đ 25perc menekvése alatt jött össze
TVR Sagaris kur va jól megy max tuningal,én sokat mentem vele és simán kordába tartható ha van egy kis érzéked hozzá  :smoker:
Conroe 3,8ghz + R2900XT + 4giga ram + 22" Tft + Watercooling

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.