HWSW Informatikai Kerekasztal: Test Drive | Unlimited - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Test Drive | Unlimited

#241 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 14. 15:57

Kár érte :(
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#242 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 15:58

Ehh, pedig bíztam benne, hogy ez a játék kirángatja az arcade-autós játékokat a mocsárból... :(
Faster! Harder! Cadaver!

#243 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 16:40

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 15:39

Na bazd meg. Mi ez a....

Szóval, hát ez a játék nem rossz, de a sok hype, ígérgetés, megjelenési időpont tologatás után.... kimondhatatlan nagy csalódás.

Kezdjük a grafikával. Hát ez mi? Néz úgy ki mint a képeken: viszont ott csak a 'szép' részeket mutatják.

A karakterek. A házak. A növények. A víz. Ultramegagigagáz.
Ez nem next gen. Ez ps2 szint.

Karakterek: 30 poligon kb. Szájuk se úgy mozog ahogy beszélnek. Rosszabb mint a GTA-ban.
Házak: Kocka, téglalap, tetradéder, kocka, téglalap...
Növények: Úgy fordulnak ahogy mi. Ráadásul a városban tükörsima zöld fika van mindenütt. 'Pázsit' elvileg de az se ilyen tükörsima. Komolyan mintha SNES-el játszanék.
Víz: Na... ez... LOL. Ezt látni kell. Mozgó/fénylő kék maszat. SEmmi több.

De ez még mind semmi: a hátterek, a felhők szinte pixelesek. Ráadáasul(és ez már nem feltétlen a grafika része) az egész sziget kopár. Tudtomal Hawaii-on élnek emberek.. utcákon sehol senki. Nem elütni akarom őket, de könyörgöm.. ez így nevetséges. Zsaruk persze vannak: de minek? Csak azért jönnek utánunk, ha nekimegyünk egy autónak. Nyugodtan mehetünk 250-el az ellenkező sávban, lesz@rják. Ráadásul zsaru elől nem lehet meglógni: lehet kergetőzni, de csak egyféleképpen lehet vége: fizetsz.

Az autó nem törik, de könyörgöm, legalább a balesetek lettek volna jobban szimulálva. Nekimegyek egy fának 300-al, legyen valami látványos esés, vagy valami. Nincs. Az autó kipördül, azt kész. A civil autók amúgy törnek rendesen, nincs is jobb annál amikor egy luxussportautó felborít egy kamiont... :(

Apropó fizika: hát az van benne. Bár nem sok. Az irányítás vegyes: egyrészt jó, mert kell fékezni, ésszel kell vezetni. Másrészt rossz, mert néha mintha fűnyírót vezetnénk: himbálódzik az autó, bénán fordul, a legkisebb buckáktól is 500 métert repül.

A belső nézet viszont iszonyat finom lett, élvezet használni.

A küldetések közt... hát nem sok féle van. Van hogy időre el kell vinni valakit valahova(pl szupermodelleket(ugyanolyan karakter mind, csak más hajszín és ruha) vagy versenyezni kell. Lol.

Ráadásul versenynél az van, hogy elmész a pontra ahonnan indul, és hopp, a semmiből megjelennek az autók.

Oké, fikázni még sokmindent lehetne. De azért maga a játék nem rossz. Rengeteg fasza kocsi, hatalmas bejárható terület.... és azért élvezetes vezetés. De valljuk be, ennyi ígérgetés után, ez így, egy nagy nulla.

5.5/10

Mindezt miből szűrted le?
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#244 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 16:41

Idézet

Nos, megvan a játék X360ra. Tapasztalatok hamarosan.

Esetleg?  :think:

#245 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 16:42

Megvan neki XBOX360-on ;)
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#246 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 16:45

Oké oké azt nemláttam :D

A pc-s jobb lesz, jobb lesz, jobb lesz... :)
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#247 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 23:04

majd még holnap írok, jó sokat játszottam. vannak benne érdekes dolgok, amik jók, és nagyon szarok is. :D
JóSebesség

#248 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 23:07

Ha a furikázás elég élvezetes az már elég. Engem úgyis csak az érdekel belőle, meg az a poén, hogy lehet a sofőrt öltöztetgetni. Remélem azt nem vették ki belőle  :think: Ja és ugye van benne free ride?

#249 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 23:09

Azon kívűl más nincs is. Vagy start game vagy quit. Össze vissza vannak versenyek/time trialek/küldetések szétszórva a térképen, aztán kész.
Öltöztetni lehet, sőt...
JóSebesség

#250 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 15:51

Oké, mindent visszaszívok.

Ilyen nincs. Szóval, ritka az olyan játék, ami ha 2 óra játék után nem győz meg, 4 óra után meg fog.

Alig tudom letenni most már ugyanis. Nehezen érez rá az ember, de ha egyszer sikerül... :)
ráadásul a grafika is drámaian javult monitorra kötés után. (Gondolom nem komálja a TV-m a vga kábelt, PGR3 is hülyén néz ki, bár a többi játék rendben van).

Ami viszont tényleg üt, az maga a szabadság. Eljutn ia sziget egyik oldaláról a másikra legalább 20 perc. Ráadáasul, lehet 'szabályosan' is vezetni - és bizony, élvezet így vezetni. Hangulatos, na.

Bár sok dologtól többet vártam - ez a hangulat kárpótol mindenért.

Ja, és... csak belsőnézetben vezetek. Ilyen jól még semmilyen játékban nem volt megcsinálva SZVSZ. Zenék is jók, olyan mint a GTA-ban, vannak rádióállomások, de természetesen a saját MP3maidat is lehet hallgatni vezetés közben. :)

1 szó mint 100, érdemes várni rá, remélem pc-n kijavítanak 1-2 bugot.

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 12. 16. 15:52 -kor

JóSebesség

#251 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 16:06

Idézet

Oké, mindent visszaszívok.

Ilyen nincs. Szóval, ritka az olyan játék, ami ha 2 óra játék után nem győz meg, 4 óra után meg fog.

Kalgon szindróma? :D

#252 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 16:09

Nem, az 4 óra után ugyanis véget ért. :D
JóSebesség

#253 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 16:13

Én is sok game-el vagyok így hogy először baromira nemtetszik, aztán mikor jobban belemerülök a témába rájövök h ez rohadt jó vazze :D

#254 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 17:36

Kalgont már ki se próbáltam :Đ Na de majd ezt!!! :drive:
ALWAYS COCA COLE

#255 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 13:47

Van mar pc-s demoja? Ha nincs meg, lesz-e, es mikorra teheto?  :)

#256 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 22:59

Gondolom a kiadók jó szokásához híven, a teljes megjelnése után 2 hónappal  :reklamacio:

#257 Felhasználó inaktív   Crys 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 07:48

Sziasztok!

Már épp kérdezni akartam Turbo-t, hogy biztos a TDU-ról beszél-e?  :)
Nekem is megvan a játék 360-on most már 3 hónapja, a géppel együtt vettem, ez volt az első játékom hozzá.
Szerintem fergeteges! Az utóbbi idők egyik legjobb autós játéka szerintem, legalábbis ebben a stílusban.
Grafikával szerintem nincsen gond. 3 hónapja még SD TV-n (82cm 16:9) játszottam, már akkor is nagyon tetszett, de azóta (3 hete) vettem egy Pana 42"-os HD plazmát, na akkor néztem igazán! :)
A kocsik nagyon szépen ki vannak dolgozva, kívül-belül. És szerintem a tájjal sincs gond. Nekem például nagyon bejött mikor a hegyoldalon a szerpentinen kanyarogsz lefelé, látod magad alatt az utat kanyarogni, a hegyoldalt és a tengert...
A szigetről csak annyit, hogy azért 20 perc alatt nem szeled át szerintem...iszonyat nagy! Ha jól emlékszem (ez van amúgy a dobozon is) 1600km út van lemodllezve benne! Van például olyan verseny, hogy körbe kell autózni az egész szigetet a partszakasz mentén (200km-es verseny, Millioner Chalenge a neve, mert 1 millio jár érte ha megnyered).
A kocsi vieslkedése meg szerintem nagyon jó. Fényévekre van az utóbbi NFS szériáktól, ha az NFS árkád akkor ez szimulátor. :)
Van verseny, checkpoint, trafipaxos verseny, autót kell A-ból B-be vinni lehetőleg "sérülés" nélkül, csomagot A-ból B-be időre és persze a modell csajokat az áruházaktól a lakásukig időre :-)
Meg persze rengeteg online lehetőség, de én nem igazán Live-ozom, szóval erről nem tudok véleményt mondani.

Már 4 autót le lehet hozzá ingyen tölteni és lesznek még.

Összességében szerintem egy nagyon jó kis játékot hozott össze az Atari.

Üdv,
crys

Szerkesztette: Crys 2006. 12. 22. 07:52 -kor

#258 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 08:00

Még jó, hogy nem az atari fejlesztette( :D ), hanem az Eden studios, aki az NFS Porsche-t is. Tőlük én többet vártam.
Amúgy PGR3 megvan már? :) Na, az se szimulátor, de abban tényleg jól viselkednek a kocsik.
Ebben se rossz; de fizika, hát az nincs sok benne. Főleg miután nekimész egy teherautónak. Szerencsétlen elszáll, te meg mész tovább  150km/h-val.
De az ugratók a legjobbak. Mintha a holdon vezetnék. Gravitáció alig van.

A grafika nem rossz, elöszőr hdtv-n próbáltam vga kábellel, és úgy nem volt túl szép, túl fakó volt a kép, monitoron már jó, de technikailag még mindig elég középszerű: 2d-s növényzet, kevés AF, helyenként nagyon alacsony felbontású textúrák. A kocsik viszont tényleg szépek főleg belűlről. Talán még a PGR-t is übereli.

a 20 perces dologot úgy értettem, hogy eljutni az egyik végből a másikba. Ferrari 550 maranellóval, a szabályokat nem betartva. :) A visszaút nyilván még 20 perc, és ha pedig körbe akarok menni, hát az még sokszor 20 perc.

A versenytípusok amiket felsoroltál tényleg bent vannak, de ezek többsége time trial.

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 12. 22. 08:00 -kor

JóSebesség

#259 Felhasználó inaktív   Crys 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 08:40

Jólvanmár :) Az Atari adta ki, na :)
Igen, azt aláírom hogy ha ütközöl mondjuk egy oszlopnak akkor nem viselkedik "sehogy" :)
De ez azt hiszem betudható annak, hogy ugye nem törnek a licenszelt csodaszép autok sem amiket vezethetsz (gondolom nem mentek bele az autógyárak, vagy túl sokat kértek ezért a ficsörért :) ).
Ha meg nem törhetnek az általunk vezethető autók akkor meg nincs értelme borultatni, levegőbe repíteni sem szerintem egy-egy ilyen combosabb találkozásnál valami tereptárgyal. :)
PGR3-at nem vettem meg, sokat vaciláltam rajta, de azt hiszem már megvárom a készülő 4. epizódot.

De azt azért el kell ismerned, hogy pl. az NFS Carbon-hoz képest (az is megvan azért :) ) a kocsik irányítása, viselkedése sokkal közelebb áll a valósághoz. :)

Szerkesztette: Crys 2006. 12. 22. 08:41 -kor

#260 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 13:01

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 23:07

meg az a poén, hogy lehet a sofőrt öltöztetgetni.

hiányzik a gyerekkorodbol az mikor KEN-t és BARBIE-t öltöztetted. ne csüggedj akkor ez a te játékod lesz  :D  :Đ  :)  :p
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.