HWSW Informatikai Kerekasztal: Test Drive | Unlimited - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Test Drive | Unlimited

#261 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 22. 13:07

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 13:47

Van mar pc-s demoja? Ha nincs meg, lesz-e, es mikorra teheto?  :)

nem hiszem hogy lesz pc-s demo,  januárban lesz open beta ami már ingyenes lesz :)  vmi 25000 fő kerülhet be asszem.  én tuti jelentkezni fogok :)  olvasgattam sg forumot nézegettem a képeket,   nekem nagyon tetszik a játék szép nagyon már így beta állapotban...  az is tetszik hogy online lehet eladni/venni autókat, állítólag  jobban jár az ember ha vesz használt autot mint ujat  mert sok pénzt megsporol vele :)  youtube-on vannak videok  betabo lis  x360-asbol is szal lehet nézelődni  hangok is nagyon jók,  és benne van  az egyik nagy kedvencem  még az nfs szériában szerettem meg a lotus esprit v8-at :p

Szerkesztette: Eisenhower 2006. 12. 22. 13:10 -kor

ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#262 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 18:35

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 13:01

hiányzik a gyerekkorodbol az mikor KEN-t és BARBIE-t öltöztetted. ne csüggedj akkor ez a te játékod lesz  :D  :Đ  :)  :p

Ich hasse euch, Ich hasse euch, Ich hasse euch!!!

#263 Felhasználó inaktív   kaniatika 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 26. 10:58

Sziasztok!

Nekem is megvan a TDU és nagyon bejön. De van egy kis gondom. Eljutottam a játékban 43 % - ig és elfogytak a versenyek. Vagyis nem tudom mit kellene csinálnom, hogy beadja a többi versenyt.
Valaki hozzáértő segítsen.....

Köszi!

#264 Felhasználó inaktív   BMW //M5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 23:05

Egy ideje nem tetszenek az autós játékok. Megfeledkeztek a készítők arról, amitől egy autós játék igazán élvezetes és jó lehet. Mennyiségre és a folytatásokra mennek. Persze régebben is más volt az elvárt szint egy program esetében és más ma is. Az autós játékok körében a legmeghatározóbb szerepet a Need For Speed sorozat tölti be. Az Underground 2-vel azonban minden megváltozott. Az első rész tényleg teljes egészében egy új világot hozott magával, ami még tetszett is. 1 játék erejéig nekem bejött. De! Hogy már az összes NFS rész ilyen tuningolgatós, 1 pályát 100x megcsinálós, felháborít. Nem is tudom, melyik játékban volt utoljára valami frankó kis egyenes szakasz, ahol véget lehetett menni az autókkal. Helyette van körpálya, amit 10x kell végigcsinálni oda-vissza irreális fizikával. A műszerfal kiment a divatból. Pedig az autóvezetésnél hol ül a sofőr? Melyik nézet adja vissza legjobban az autózás filingjét? És pont ezt hagyják ki. Helyette van 20 féle lökös meg 10 kipufogóvég. Szenzációs...

...Aztán megláttam a TDU beharangozóját. Teljes szabadság: hosszú egyenesek, kanyargós szakaszok. Sok sok km lemodellezett országút. Végre minden autónak igényes műszerfal. Motorok, autószalonok, reális hangok. És végre sportkocsik! Természetesen az nemrossz, hogy sokféle autó van, bár én inkább a kevesebb, de igényesebb híve vagyok. Minden, ami a mostani autós játékokból hiányzik, de nekem a legfontasabb. 3 éve nem vártam játékra úgy, mint erre. Mindenképpen nagy reményeket fűzök a dologhoz, bár amiket Turbo leírt kissé aggasztóak. A törésmodellt tényleg necces lenne megcsinálni, de én úgy tudom a beharangozóban ígérték. A fizika meglátjuk milyen lesz. A véleményem erről csak annyi, lehet nem is az lenne a legjobb játékos szempontból, ha teljesen realisztikus lenne a fizika. Bár fene se tudja...

Turbo! Ha valamit még érdemesnek találsz elmondani a gaméről, kérlek írd meg, szívesen fogadjuk. Lenne 1-2 kérdésem. Lehetséges leállítani, beindítani az autót? Az időjárás megváltozhat egyik pillanatról a másikra? Hó esik? Az üzemanyagot belevitték a gaméba? Ergo kell tankolni, fogy a benzin?
Ezek lennének. :) Bocs, ha fárasztottam valakit...

Szerkesztette: BMW //M5 2007. 01. 01. 23:08 -kor

Úgy állok a munkához, hogy más is hozzáférjen.

#265 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 23:11

öö.. alapból neked kell beindítani a kocsit, de ez annyiból áll,hogy hosszan nyomod a gázgombot. viszont leállítani szvsz nem lehet.

időjárás nem változik, max felhősebb lesz az ég...hó hawaiion amúyg érdekes lenne :D
tankolni se kell...

nem mondom hogy rossz játék, de szvsz ez nem az az autósjáték amire mindenki várt.
JóSebesség

#266 Felhasználó inaktív   BMW //M5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 23:53

Köszi a gyors választ. Télen azért csak esik hawaii-on is hó... vagy nem? :D A jég csak a móka miatt lett volna jó, de a tankolás beillett volna. Ettől eltekintve várom. :)

Szerkesztette: BMW //M5 2007. 01. 01. 23:54 -kor

#267 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 02. 17:39

Kép
'The Mauna Kea observatories in Hawaii, in the snow.'

#268 Felhasználó inaktív   bucsher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 18:56

Idézet: BMW //M5 - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 23:05

Egy ideje nem tetszenek az autós játékok.

És ebben sincs B betűs autómárka :(
ALWAYS COCA COLE

#269 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 01:01

Idézet: BMW //M5 - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 23:05

Egy ideje nem tetszenek az autós játékok. Megfeledkeztek a készítők arról, amitől egy autós játék igazán élvezetes és jó lehet. Mennyiségre és a folytatásokra mennek. Persze régebben is más volt az elvárt szint egy program esetében és más ma is. Az autós játékok körében a legmeghatározóbb szerepet a Need For Speed sorozat tölti be. Az Underground 2-vel azonban minden megváltozott. Az első rész tényleg teljes egészében egy új világot hozott magával, ami még tetszett is. 1 játék erejéig nekem bejött. De! Hogy már az összes NFS rész ilyen tuningolgatós, 1 pályát 100x megcsinálós, felháborít. Nem is tudom, melyik játékban volt utoljára valami frankó kis egyenes szakasz, ahol véget lehetett menni az autókkal. Helyette van körpálya, amit 10x kell végigcsinálni oda-vissza irreális fizikával. A műszerfal kiment a divatból. Pedig az autóvezetésnél hol ül a sofőr? Melyik nézet adja vissza legjobban az autózás filingjét? És pont ezt hagyják ki. Helyette van 20 féle lökös meg 10 kipufogóvég. Szenzációs...

...Aztán megláttam a TDU beharangozóját. Teljes szabadság: hosszú egyenesek, kanyargós szakaszok. Sok sok km lemodellezett országút. Végre minden autónak igényes műszerfal. Motorok, autószalonok, reális hangok. És végre sportkocsik! Természetesen az nemrossz, hogy sokféle autó van, bár én inkább a kevesebb, de igényesebb híve vagyok. Minden, ami a mostani autós játékokból hiányzik, de nekem a legfontasabb. 3 éve nem vártam játékra úgy, mint erre. Mindenképpen nagy reményeket fűzök a dologhoz, bár amiket Turbo leírt kissé aggasztóak. A törésmodellt tényleg necces lenne megcsinálni, de én úgy tudom a beharangozóban ígérték. A fizika meglátjuk milyen lesz. A véleményem erről csak annyi, lehet nem is az lenne a legjobb játékos szempontból, ha teljesen realisztikus lenne a fizika. Bár fene se tudja...

Turbo! Ha valamit még érdemesnek találsz elmondani a gaméről, kérlek írd meg, szívesen fogadjuk. Lenne 1-2 kérdésem. Lehetséges leállítani, beindítani az autót? Az időjárás megváltozhat egyik pillanatról a másikra? Hó esik? Az üzemanyagot belevitték a gaméba? Ergo kell tankolni, fogy a benzin?
Ezek lennének. :) Bocs, ha fárasztottam valakit...

Én inkább úgy mondanám, ma csak autós játékok vannak, azok amik meg jók voltak, azokat még autó-szimulátoroknak hívták. Én még mindig az öreg Test Drive 3 -as stílust sírom vissza, ahol végig kellett menni a-ból B-be, és te választhattad meg az útvonalat, volt forgalom. És mindezt 1990-ben tudta egy 286-oson.  Vagy ott volt a Vette, az is fenetudja már hányszáz éves, mégis olyat tudott, amit azóta se sok program talán a Midtown Madness-t leszámítva. A mai technikával meg csak ilyen szén nevű fosokra tellik. Az utolsó jó PC-s utcai autó-szimulátor a Mercedes World Racing volt. Az előtt meg az NFSV, Midtown Madness, az NFS1, és már vissza is értem a TD3-hoz, 1 kezemen meg tudom számolni, hány jó utcai autós program volt. Ha nagyon engedékeny vagyok akkor az NFS2-t és az NFS3/4-et még hozzávehetem, de azok már nem igazi utcai programok, mert mindben körpálya van. Nagyon kéne már valami megváltó, de Turbó leírása alapján a TDU sem lesz az. Az az egy dolog nyugtat meg, hogy konzolra sincs ilyen játék. Pedig nem kéne messzire menni, licenszelni az LFS fizikáját, és arra építeni egy programot.

Teljesen realisztikus fizika nem feltétele a jó játéknak, de a valósággal 100%-ban szembemenő sem jó. Nekem a World Racing-ben levő (Nice2-ből részben örökölt) fizika tetszik a legjobban, az ilyen árkád szerű játékok közül. Amit a World Racing 2-re sikeresen elszúrtak.

#270 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 01:15

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 1:01

Én inkább úgy mondanám, ma csak autós játékok vannak, azok amik meg jók voltak, azokat még autó-szimulátoroknak hívták. Én még mindig az öreg Test Drive 3 -as stílust sírom vissza, ahol végig kellett menni a-ból B-be, és te választhattad meg az útvonalat, volt forgalom. És mindezt 1990-ben tudta egy 286-oson.  Vagy ott volt a Vette, az is fenetudja már hányszáz éves, mégis olyat tudott, amit azóta se sok program talán a Midtown Madness-t leszámítva. A mai technikával meg csak ilyen szén nevű fosokra tellik. Az utolsó jó PC-s utcai autó-szimulátor a Mercedes World Racing volt. Az előtt meg az NFSV, Midtown Madness, az NFS1, és már vissza is értem a TD3-hoz, 1 kezemen meg tudom számolni, hány jó utcai autós program volt. Ha nagyon engedékeny vagyok akkor az NFS2-t és az NFS3/4-et még hozzávehetem, de azok már nem igazi utcai programok, mert mindben körpálya van. Nagyon kéne már valami megváltó, de Turbó leírása alapján a TDU sem lesz az. Az az egy dolog nyugtat meg, hogy konzolra sincs ilyen játék. Pedig nem kéne messzire menni, licenszelni az LFS fizikáját, és arra építeni egy programot.

Teljesen realisztikus fizika nem feltétele a jó játéknak, de a valósággal 100%-ban szembemenő sem jó. Nekem a World Racing-ben levő (Nice2-ből részben örökölt) fizika tetszik a legjobban, az ilyen árkád szerű játékok közül. Amit a World Racing 2-re sikeresen elszúrtak.

SLRR, Lada, 18WoS:AA/PttM/Convoy/Haulin?

#271 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 01:20

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 1:15

SLRR, Lada, 18WoS:AA/PttM/Convoy/Haulin?

SLRR, LADA: ROTFLMAO, ugye nem gondolod komolyan? Az SLRR még techdemonak is kevés, annyira egyszerű a játék, egyedül a fizika meg a tuningolós rész jó benne, bár utóbbi is szarul van benne megcsinálva, amikor fél óráig kell keresni az alkatrész klikkelhető pontját.  A lada meg meg sem jelent csak oroszul.

18wos sorozat meg nem autó és nem verseny. Arról nem is beszélve, hogy rókabőrök egytől egyig, az AA-óta semmi újat nem mutat, ugyanaz a program picit javított grafikával, de valamirevaló fizikát még a legújabb rész sem ismer hírből sem.

#272 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 01:22

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 1:20

SLRR, LADA: ROTFLMAO, ugye nem gondolod komolyan? Az SLRR még techdemonak is kevés, annyira egyszerű a játék, egyedül a fizika meg a tuningolós rész jó benne, bár utóbbi is szarul van benne megcsinálva, amikor fél óráig kell keresni az alkatrész klikkelhető pontját.  A lada meg meg sem jelent csak oroszul.

18wos sorozat meg nem autó és nem verseny. Arról nem is beszélve, hogy rókabőrök egytől egyig, az AA-óta semmi újat nem mutat, ugyanaz a program picit javított grafikával, de valamirevaló fizikát még a legújabb rész sem ismer hírből sem.

Apropo, AA full megvan neked? Akar install, akar felinstallalva? Mert ha igen, akkor PU megy.  :)

#273 Felhasználó inaktív   BMW //M5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 19:56

A BMW tényleg megérdemelte volna a szereplést. Ha nem is a mostani sportautók (M3, M5, M6) de egy örök legenda NAZCA C2, M1 simán belefért volna. Ahogy láttam, a Subaru is kimaradt és a Hondától is lettek volna szép számmal kemény autók. Nembaj, talán majd a később kiadásra kerülő autók között lesz valami jó is...

Szerkesztette: BMW //M5 2007. 01. 03. 19:58 -kor

#274 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 14:38

Pontosan mikor jelenik meg a cucc?
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#275 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 14:45

Idézet: Gaspy - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 14:38

Pontosan mikor jelenik meg a cucc?

Én leragadtam a január vége február elejénél.
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#276 Felhasználó inaktív   BMW //M5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 16:41

Nem szeretném a frászt hozni senkire, de majdnem biztos, hogy nem fogják tudni tartani a februári megjelenést. Rettentő bugos a játék és nem szeretnék azt a hibát elkövetni, amit a Gothic III-mal a JoWood! Majd kiderül.  :smoker:

Szerkesztette: BMW //M5 2007. 01. 07. 16:42 -kor

#277 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 20:01

Idézet: BMW //M5 - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 16:41

Nem szeretném a frászt hozni senkire, de majdnem biztos, hogy nem fogják tudni tartani a februári megjelenést. Rettentő bugos a játék és nem szeretnék azt a hibát elkövetni, amit a Gothic III-mal a JoWood! Majd kiderül.  :smoker:

X-re már kint van régóta. Elvileg már csak a PC sokszínű varázslatos világa miatt sz*phatnak a fejlesztők.
Faster! Harder! Cadaver!

#278 Felhasználó inaktív   alltech 66 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 21:37

Ma fizettem be az open beta-ra pcre
91% nál tart a download majd írok ha jaccottam vele alapból felrakom a kormányt is  :up:
Conroe 3,8ghz + R2900XT + 4giga ram + 22" Tft + Watercooling

#279 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 21:40

playware cikk

#280 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 22:01

Idézet: alltech 66 - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 21:37

Ma fizettem be az open beta-ra pcre
91% nál tart a download majd írok ha jaccottam vele alapból felrakom a kormányt is  :up:

Mi arra csak úgy be lehet fizetni? Hát a franc fizessen azért hogy 1 hétig bétázhasson.

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.