Üdv!
Leszedtem én is a gamez-t. Sajnos elég rosszak a tapasztalataim.
Még 800×600-ban is meg-megakad. Amit nem úgy kell érteni, hogy diavetítés az egész játék, hanem menet közben megmerevedik a kép, majd 1-2sec múlva folytatódik. De akkor már késő, csak konstatálhatod, hogy prímán feltekeredtél egy fára. Gondolom ez ram hiány miatt (512MB) van, ill. szerepet játszhat az is, hogy folyton save-el, ha olyan környékre tévedsz, ahol előtte nem jártál.

Sajnos ez eléggé elveszi a kedvemet az egésztől! Nem igaz, hogy miért nem lehet egy k. játékot optimalizálni?!

Főleg, hogy nincs is eszeveszetten szép grafikája, sőőt! Érdekes, hogy a 7-8 éves PS2-n ugyanilyen játékok rezzenéstelenül futnak!

Kicsit se gyanús...
A másik problémám pedig az, hogy fagyi van!

Amikor végigtolsz egy küldetést és bejönne a menü, hogy "NEXT", akkor fogja magát és befagy. De elég trükkösen! A kép beakad, a hang megy tovább! Természetesen a billentyűzetre sem válaszol (Num Lock sem alszik el)! Ilyenkor csak a reset segít. Szórul-szóra ugyanezt tapasztalom a Rayman Raving Rabbids-nél is. Nem tudom, hogy az én gépem-e a ludas, vagy csak szoftverhiba?!

Frissítettem drivereket, de a problémám továbbra is fennáll! 1 dologra merek gondolni, hogy nem tetszik neki a Barton 2500+ @ 3200+, vagy valamilyen win-es bogárka (.NET Framework, DirectX, tudomisén, stb.) okozhatja ezt?!

De érdekes a MW, Carbon-nál soha nem tapasztaltam fagyást! Ha esetleg tudtok vmi tanácsot adni, akkor fülelek!
Üdv: Klown
Szerkesztette: Klown 2007. 01. 29. 11:04 -kor