HWSW Informatikai Kerekasztal: Test Drive | Unlimited - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Test Drive | Unlimited

#1321 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 06. 07:03

mindenki azért ne írja már be hogy hogyan fogja lewarezolni a játékot.
amúyg  doxam megnézném hogy te hány bugreportot küldtél...

(és kb az újonnan megjelenő játékok 80%-a 10e)
JóSebesség

#1322 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 07:22

Akárhogy nézzük, szemétség volt felemelni az árát, már mindenki rá volt izgulva az olcsóbb árra. :(
A 10k-s játékok úgy is fogynak, ahogy..
Megnézném szívesen, hogy a FO2-őt hányan vették meg, és hányan fogják a TDU-t megvenni...
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1323 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 07:22

A FO2 csak itthon volt olyan olcsó amilyen. Előrendelni nem lehetett a játékot itthon, szóval igazából nem is volt emelés..

Szerkesztette: -Turbo- 2007. 02. 06. 07:23 -kor

JóSebesség

#1324 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 07:26

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 7:22

Megnézném szívesen, hogy a FO2-őt hányan vették meg...

Több mint 1 millióan világszerte :)

#1325 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 06. 11:01

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 7:03

mindenki azért ne írja már be hogy hogyan fogja lewarezolni a játékot.
amúyg  doxam megnézném hogy te hány bugreportot küldtél...

(és kb az újonnan megjelenő játékok 80%-a 10e)

Gondolom nem rajtam múlt, h ez alatt az 1 hét alatt ( amit "tesztnek" neveztek méghozzá béta tesztnek ), egy rakat bug maradt még benne...Inkább tényleg arról volt szó amit már vki írt korábban, h leteszteljék mit tud a szerverük.Én ugy gondolom, h 1 hét kicsit nevetséges open béta tesztnek, nem de?Olyan mint bugriportot pl. assetom milyen cimre kellett volna küldeni....de mindentől függetlenül még küldhetek :) mert benne van a fejemben az a pár dolog  :cool:
Egyként tegnap már csak kb 200 ember játszott a gammel, amikor felléptem...mult héten még 1500an voltak...Pedig gondolom már van ahol meg lehet vásárolni.
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#1326 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 12:39

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 11:01

Gondolom nem rajtam múlt, h ez alatt az 1 hét alatt ( amit "tesztnek" neveztek méghozzá béta tesztnek ), egy rakat bug maradt még benne...Inkább tényleg arról volt szó amit már vki írt korábban, h leteszteljék mit tud a szerverük.Én ugy gondolom, h 1 hét kicsit nevetséges open béta tesztnek, nem de?Olyan mint bugriportot pl. assetom milyen cimre kellett volna küldeni....de mindentől függetlenül még küldhetek :) mert benne van a fejemben az a pár dolog  :cool:
Egyként tegnap már csak kb 200 ember játszott a gammel, amikor felléptem...mult héten még 1500an voltak...Pedig gondolom már van ahol meg lehet vásárolni.

PC-re olyan játékot, amit még ki sem adtak arra a platformra? Az azért bonyolult lesz. :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1327 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 12:56

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 0:19

10 rudi sok érte...nálam is marad az offline mode  :o
Annyit nem ér meg a multi, és elég sok idegesitő bug van még benne...majd ha 5 rongyé dobálják talán.

Ha mar ezt 5 gurigaert dobaljak,akkor mar visszatekintve erre a gammara mar csak jokat fogsz nevetni rajta,es nem hinnem hogy megvenned,akkor mar kevesen fogjak online tolni.

#1328 Felhasználó inaktív   neoguy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 13:17

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 0:40

640x480-ban futtatva, egy 32 megás vga is elbír bármit.

Ez egy kicsit durva kijelentés
Mi a helyzet egy játékban a megatextúrákkal? :confused:

#1329 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 16:20

Idézet: neoguy - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 13:17

Azt nem mondta, hogy jól is  :D
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1330 Felhasználó inaktív   Filiic 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 06. 17:07

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. febr. 5., hétfő - 21:52

AMD Turion 2GHz + 512 MB DDR2 RAM + ATi Radeon Xpress 1100 256MB VRAM hatha a 256 mega vramot viszont kihasznalja, es segt abban, hogy legalabb 640x480-ban vagy 800x600 lowban elfutkorasszon rajta

X1100 kevés neki sajna, én már próbáltam. 640*480ban lowon, fű nélkül.

#1331 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 18:45

Idézet: Filiic - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 17:07

X1100 kevés neki sajna, én már próbáltam. 640*480ban lowon, fű nélkül.

Hello! Meselj errol lecci-lecci picit tobbet! 640x480-ban fu nelkul korrektul fut rajta? Vagy ugy is megakad neha? Mindent lebutitottal, es a vsync is ki volt kapcsolva? Milyen gepen probaltad, amiben az x1100 chipsetes igp volt?

Szerkesztette: bepe_79 2007. 02. 06. 18:46 -kor

#1332 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 18:49

Idézet: neoguy - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 13:17

speciel ebben a játékban nincsenek megatextúrák, olyan közepes / kis felbontásúak benne inkább. De 640x480-ban úgysem látnád a különbséget, ha nagyobb úgyhogy nyugodtan le lehet venni azt is, amiben le kell.

#1333 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 06. 23:53

Idézet: shadowman - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 12:56

Ha mar ezt 5 gurigaert dobaljak,akkor mar visszatekintve erre a gammara mar csak jokat fogsz nevetni rajta,es nem hinnem hogy megvenned,akkor mar kevesen fogjak online tolni.

Gondolod?

Azért ha azt nézzük a diablonak is meg a half life ( CS ) nak/nek is lement az ára és mégis mennyien nyomják még....bár mondjuk azok klasszikusok.
De miért ne lehetne a tdu is klasszikus?Újabb peccsekkel, van belsőnézet okosan megcsinált hatalmas bejárható terület , saját magad indithatsz versenyeket, nagyon szép gfx, stb stb...Az ilyen nfsek mellett ez már klasszikus gyanus :D

#1334 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 00:02

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 22:53

Gondolod?

Azért ha azt nézzük a diablonak is meg a half life ( CS ) nak/nek is lement az ára és mégis mennyien nyomják még....bár mondjuk azok klasszikusok.
De miért ne lehetne a tdu is klasszikus?Újabb peccsekkel, van belsőnézet okosan megcsinált hatalmas bejárható terület , saját magad indithatsz versenyeket, nagyon szép gfx, stb stb...Az ilyen nfsek mellett ez már klasszikus gyanus :D

Nos,neked legyen igazad.De nekem nagyon dejavu erzesem van ezzel kapcsolatban.Sullyedtek mar el hasonlo projektek korabban.Itt konkretan a MCO-ra gondolok.Mennyien jatszanak most azzal?Pedig annakidejen az is milyen jo gammanak indult hasonlo szonyegen ahogy az most is lathato.

#1335 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 07. 00:13

Idézet: shadowman - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 0:02

Nos,neked legyen igazad.De nekem nagyon dejavu erzesem van ezzel kapcsolatban.Sullyedtek mar el hasonlo projektek korabban.Itt konkretan a MCO-ra gondolok.Mennyien jatszanak most azzal?Pedig annakidejen az is milyen jo gammanak indult hasonlo szonyegen ahogy az most is lathato.

Talán most ez azért jobb mint az volt anno, és az internet is jobban elterjedt azóta..én ugy gondolom :) és egyre több ember megy inkább a multira mint az effektive uncsi agyon scriptelt singlre.Persze kutatásokat nem végeztem ezügyben (mennyivel lett több internettel rendelkező Júzer,mennyi júzernek jön már be inkább a multi mint a single stb stb).Szóval az én szubjektiv véleményem az, h most más a helyzet :) És ha valaki nem csinál ennél jobbat akkor valószinű, h ha kb 1 év mulva 5-6 rongy lesz akkor meg fogom venni...
Az eát nem tom mit fog lépni, mert igy nálam szóba se jöhetett ótós játék, h egyáltalán veszek...a tdu-n azért a későbbiekben elgondolkozok..

Talán az lenne még jó ha olyan lenne mint a street legal  :Đ ezernyi mütyür.bütykölni lehessen és ne legyen csak annyi a tuning, hogy megveszem a level hármat oszt' jóva'.A béta végére már az ismerősek közöl 5/4-nek enzo lvl3a volt...mondanom sem kell  , h nekem volt először közülök  :Đ de ha mindenkinek ugyanaz van az is uncsi...

#1336 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 00:25

+latjuk mi sul ki belole.

#1337 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 06:26

Street legal mekkora egy kaki bughalmaz már...

#1338 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 06:33

Idézet: shadowman - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 0:02

MCO 2003-ban leállt mert túl drága volt a havidíj, a szerverekkel is sok gond volt. Tipikus EA.
De azon kívűl... nem hiszem hogy túl sok példát tudsz mondani online-centered-racing-game-re ami megbukott VAGY egyáltalán létezett. Volt az MCO, Auto Assault, és most ez.
JóSebesség

#1339 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 09:25

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 0:13

Talán most ez azért jobb mint az volt anno, és az internet is jobban elterjedt azóta..én ugy gondolom :) és egyre több ember megy inkább a multira mint az effektive uncsi agyon scriptelt singlre.Persze kutatásokat nem végeztem ezügyben (mennyivel lett több internettel rendelkező Júzer,mennyi júzernek jön már be inkább a multi mint a single stb stb).Szóval az én szubjektiv véleményem az, h most más a helyzet :) És ha valaki nem csinál ennél jobbat akkor valószinű, h ha kb 1 év mulva 5-6 rongy lesz akkor meg fogom venni...
Az eát nem tom mit fog lépni, mert igy nálam szóba se jöhetett ótós játék, h egyáltalán veszek...a tdu-n azért a későbbiekben elgondolkozok..

Talán az lenne még jó ha olyan lenne mint a street legal  :Đ ezernyi mütyür.bütykölni lehessen és ne legyen csak annyi a tuning, hogy megveszem a level hármat oszt' jóva'.A béta végére már az ismerősek közöl 5/4-nek enzo lvl3a volt...mondanom sem kell  , h nekem volt először közülök  :Đ de ha mindenkinek ugyanaz van az is uncsi...

Én kikérem magamnak, nekem is van Enzo a garázsban a sok egyenes pályákra. Egyébként meg Caterham powah. :o :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1340 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 09:35

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 5:33

MCO 2003-ban leállt mert túl drága volt a havidíj, a szerverekkel is sok gond volt. Tipikus EA.
De azon kívűl... nem hiszem hogy túl sok példát tudsz mondani online-centered-racing-game-re ami megbukott VAGY egyáltalán létezett. Volt az MCO, Auto Assault, és most ez.

Valo igaz,hogy nem tul sok pelda van ilyen kategoriaban,de ez annak tudhato be hogy egyaltalan nem sok ilyen progi van ebben a mufajban.Remeljuk,hogy azert most kivetel lesz.

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.