HWSW Informatikai Kerekasztal: Test Drive | Unlimited - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Test Drive | Unlimited

#1341 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 07. 13:02

Üdv!

Nem tudjátok, hogy demo van/lesz belőle, amit majd ki lehet próbálni?!  :confused:  Mert nekem van most is offline kulcsom, de az sajna már nem megy!  :(  Jó lenne kiprószálni 1giga rammal. Hátha úgy már - nálam is - jobban muzsikálna! Vagy ha tudtok valami alternatív lehetőséget, akkor osszátok meg velem is!  :D  (Jöhet PÜ-ben is!)

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#1342 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 13:07

Idézet: Filiic - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 17:07

X1100 kevés neki sajna, én már próbáltam. 640*480ban lowon, fű nélkül.

Szóval fűvel elviselhető?  :Đ

#1343 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 17:13

Idézet: Omega - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 13:07

Szóval fűvel elviselhető?  :Đ

azzal már a menünek is van egy motion-blur effektje...  :Đ
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#1344 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 18:16

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 17:13

azzal már a menünek is van egy motion-blur effektje...  :Đ

:smoker: :pokeas:
Faster! Harder! Cadaver!

#1345 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 18:26

Idézet: shadowman - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 0:02

Nos,neked legyen igazad.De nekem nagyon dejavu erzesem van ezzel kapcsolatban.Sullyedtek mar el hasonlo projektek korabban.Itt konkretan a MCO-ra gondolok.Mennyien jatszanak most azzal?Pedig annakidejen az is milyen jo gammanak indult hasonlo szonyegen ahogy az most is lathato.

Motorcity -nek két hatlamas baja volt, egy, hogy havidíjas volt, akkor amikor ez még nem volt elfogadott a játékosok körében. Kettő, hogy földrajzilag is be volt határolva honnan lehet játszani.Tudtommal nálunk pl sosem volt elérhető.

#1346 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 18:30

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 6:26

Street legal mekkora egy kaki bughalmaz már...

Az lehet, de attól még volt benne jó ötlet. Pl a tuning rész nagyon jó volt benne, az, hogy a játék 1 bit egyszerű volt mellé az egy dolog. De annak volt igazi feelingje, nem az ug féle idekattintok és kész az überfaszatuningtucatverda. Ott te válogattad össze az alkatrészeket, igaz sokan nem is tudtak vele mit kezdeni, egy motor alapvető alkotóeleminek ismerettsége nélkül :D

#1347 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 18:44

előrendelem asszem' TDU-t! :)
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#1348 Felhasználó inaktív   BIGfoot 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 19:35

Én még gondolkozom ezen a TDU-n. Nem az ára miatt, bár az sem tűnik így barátságosnak. De egy valami nem tetszik benne. Hogy helyhez van kötve. Úgyértem Hawaii egy sziget, ok de az egy idő után uncsi lesz. SP-t végigviszed teleleszel lóvéval, idekatt-odakatt fulltuning Enzo vagy Saleen... Kicsit versenyzel MPben és... vége... Vannak ezek a klubbok, de nem hinném hogy nagy verseny lesz közöttük bár lehet hogy valakinek eszébejut egy olyan verseny amire csapatok neveznek és küzdenek a helyezésekért ( álá TMN vagy TMU klánharcok stb stb. ). De ez a helyhezkötött dolog engem nem fog megfogni. Bár lehet hogy addigra majd megszokom. Mindegy, én először SPben fogom kipróbálni utánna ha teccik és extra dolgok vannak benne a Betához képest, akkor megveszem. Pl autóvásárlásnál lehetett ( volna ) felnit választani az autóhoz, de sehol nem engedte. :(  :)
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback

#1349 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 19:43

Ezt nem igazán értem, mi az, hogy helyhezkötött dolog? Az egész föld legyen benne, vagy mit vársz? Így is sokszorosa a bejárható terület mint bármely más ilyen vagy akár más jellegű játékban. Ráadásul mindezt úgy tudja a program, hogy 512 mb memóriában elfér.

1 hét játék alatt amíg ment a beta a  bejárható utak 50%-át sem derítettem fel. ÉS elvileg lesznek később netről letölthető autók hozzá. Bár én örülnék neki, ha nem csak autók lennének hanem mondjuk új megvehető házak, boltok, stb stb. Sőt új sp challange-ek is lehetnének hozzá folyamatosan. Ha ügyesen csinálnák szerintem elég sikeres lehetne ez a program. Akár még havidíjasan is. A bejövő pénzből tudnák finanszírozni a folyamatos addon utánpótlást. Ultimate goalként az is lehetne, hogy 2 év múlva annyi autó legyen benne mint a gt4-ben  :D És nem feltétel, hogy szuperautók legyenek, mert szerintem sokkal élvezetesebb egy G vagy F autót vezetni benne, mint a B meg A kategóriásakat. Az csak idegbaj.

Szerkesztette: Mumia 2007. 02. 07. 19:45 -kor

#1350 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 20:10

Ha most mindenki azt mondja, hogy 512 mega memoriaba belefer, akkor mi volt az elozo oldalakon az a sok 1 giga igy nem eleg, meg 2 giga ram kell neki?  :confused: Most akkor mi az igazsag? Tell me the true mate, please!  :D

#1351 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 20:15

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 20:10

Ha most mindenki azt mondja, hogy 512 mega memoriaba belefer, akkor mi volt az elozo oldalakon az a sok 1 giga igy nem eleg, meg 2 giga ram kell neki?  :confused: Most akkor mi az igazsag? Tell me the true mate, please!  :D

Vettél volna ilyet, nem lenne gondod :nevet2::respect:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Core2, stb stb :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1352 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 20:16

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 19:43

Ráadásul mindezt úgy tudja a program, hogy 512 mb memóriában elfér.

:nevet2:

Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan! Próbálj már meg kérlek 512MB RAM-mal játszani! Jelzem: én próbáltam...  :(  512MB RAM + 9700PRO + 640×480 full minimumon + kereszteződés a városban => PowerPoint prezentáció 2-3mp-enként nyomogatott space-szel!  :omg: 

<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#1353 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 20:17

Az utóbbi idők egyik legkevesebb memóriát igénylő játéka ez, amit láttam. Ez tény. Akinek nem ment ott valami más hiba volt. Az összes háttérben futó memóriazabáló taskot kilőve szerintem még 512-vel is vígan játszható lenne. De 768 100%, hogy elég.

#1354 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 20:20

Idézet: Klown - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 20:16

:nevet2:

Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan! Próbálj már meg kérlek 512MB RAM-mal játszani! Jelzem: én próbáltam...  :(  512MB RAM + 9700PRO + 640×480 full minimumon + kereszteződés a városban => PowerPoint prezentáció 2-3mp-enként nyomogatott space-szel!  :omg: 

Figy, nem azt írtam, hogy 512mb memória kell a gépbe, hanem azt, hogy 512mb memória kell a programnak. Ha neked 512 van a gépbe a háttérben futó taskok meg windows szépen elfoglal belőle vagy 200-at, a maradék már csak 300 körül lesz.

Először meg kéne érteni amit írok, mielőtt ilyen kirohanásokat elkövetsz.

Nem próbáltam 512-vel ez igaz, de próbáltam 1024-mellett úgy, hogy a háttérben 500 megát zabáló videótömörítés ment. Városokon kívül tökéletesen ment, ha beértem valami városba ott már tényleg gáz volt, de lehet az is bejátszott, hogy a vinyót is lefoglalta a háttérben a task.

#1355 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 21:53

Mondjuk a SL-t ne hasonlitgassuk mar, ide jo.Annak ellenere hogy milyen volt a progi le a kalappal a fejlesztok elott hogy ennyi javitast csinatak a progihoz.Ez is azt mutatja hogy van ra igeny,sokan nyomnak meg vele.Mas progikhoz,amik nem mennek annyira mennyi javitas is jon ki? :reklamacio:

Azert bizom benne,hogy ha meglatja a fejleszto benne a lehetoseget,akkor talan kiadnak valami fejlesztoeszkozt vagy valami hasonlot,hogy mondjuk a user-ek csinalhassanak mod-ot,kocsit,esetleg szigetet meg bele.
Anno ha visszaemlekeztunk mibol lett a BF2?Csak nem a DC-bol?
En bizok benne azert hogy lesz ennek meg valami folytatasa. :confused:

Memo temara meg,most kell venni, ev elejen olcso. :up:

#1356 Felhasználó inaktív   Filiic 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 07. 22:48

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 19:45

Hello! Meselj errol lecci-lecci picit tobbet! 640x480-ban fu nelkul korrektul fut rajta? Vagy ugy is megakad neha? Mindent lebutitottal, es a vsync is ki volt kapcsolva? Milyen gepen probaltad, amiben az x1100 chipsetes igp volt?

Egy Fs amilo pa1510esen próbáltam (Turion x2 1,6ghz, 1g ram, x1100) Rögtön leggyengébben próbáltam, mert a menü sem volt vmi gyors. 640*480, low, füvet nem kapcsoltam ki teljesen, csak levettem vmi alacsony értékre, de nem is számított volna,  mert annyira lassú volt. Folyamatos, de lassú, max. 5fps (ez úgy hasraütésre, én 15 fpssel is jól el szoktam játszadozni, tehát bőven az alatt) szal esélytelen. Vsync nem tom hogy volt.
Az egészet azért próbáltam ki, mert vmiért megette a rendes gépen a memóriát, és magának se hagyott, csak a gép újraindítása hozta vissza. Notin végülis nem a memóriával volt gond, meg sztem nem is a proci lassúságával.

#1357 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:00

Idézet: shadowman - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 21:53

Hát akkor más elképzeléseink vannak arról, hogy mi az olcsó.  Én már ideét sem tudom mióta tervezek ramot venni, de egyszerűen qrva sok pénz. Fél havi fizetést mégsem akarok ramra költeni. Márpedig most annyi az ára  :omg:

#1358 Felhasználó inaktív   BIGfoot 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:30

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 19:43

Ezt nem igazán értem, mi az, hogy helyhezkötött dolog? Az egész föld legyen benne, vagy mit vársz? Így is sokszorosa a bejárható terület mint bármely más ilyen vagy akár más jellegű játékban. Ráadásul mindezt úgy tudja a program, hogy 512 mb memóriában elfér.

1 hét játék alatt amíg ment a beta a  bejárható utak 50%-át sem derítettem fel. ÉS elvileg lesznek később netről letölthető autók hozzá. Bár én örülnék neki, ha nem csak autók lennének hanem mondjuk új megvehető házak, boltok, stb stb. Sőt új sp challange-ek is lehetnének hozzá folyamatosan. Ha ügyesen csinálnák szerintem elég sikeres lehetne ez a program. Akár még havidíjasan is. A bejövő pénzből tudnák finanszírozni a folyamatos addon utánpótlást. Ultimate goalként az is lehetne, hogy 2 év múlva annyi autó legyen benne mint a gt4-ben  :D És nem feltétel, hogy szuperautók legyenek, mert szerintem sokkal élvezetesebb egy G vagy F autót vezetni benne, mint a B meg A kategóriásakat. Az csak idegbaj.

TM sorozatban lehet pályákat csinálni. Úgy értettem a helyhezkötött dolgot hogy egy sziget és kész. Ott vannak lehetőségek a versenyzésre de sajnos véges. :(
Ha bővíteni lehet majd SP és MP challengekkel akkor jó lesz mert folyamatosan változik majd, de ha nem akkor egy idő után uncsi lesz szvsz.
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback

#1359 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 18:30

Idézet: shadowman - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 21:53

Majd ha 20%-al lemegy az ára...
Faster! Harder! Cadaver!

#1360 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 19:19

Idézet: BIGfoot - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 18:30

TM sorozatban lehet pályákat csinálni. Úgy értettem a helyhezkötött dolgot hogy egy sziget és kész. Ott vannak lehetőségek a versenyzésre de sajnos véges. :(
Ha bővíteni lehet majd SP és MP challengekkel akkor jó lesz mert folyamatosan változik majd, de ha nem akkor egy idő után uncsi lesz szvsz.

Kajáldákban már most van egy csomó custom challenge, valamint te is csinálhatsz. :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »