HWSW Informatikai Kerekasztal: Test Drive | Unlimited - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Test Drive | Unlimited

#1381 Felhasználó inaktív   InfiniteReality 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 13. 10:32

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 13:19

Editor módot valaki használta? Most jöttem rá, hogy van külön pause menü is, benne editor, csináltam jópénzes versenyt, elvileg valid, világít a zöld lámpa, elmentem, kilépek, és nem látom a térképen. Mit rontok el?

Megnéztem ezt az editor dolgot. Abban ugye elvileg custom versenyt lehet létrehozni. Namost a custom versenyeket az úgynevezett drive-inn-ekben lehet megnézni és benevezni rá. Ez persze CSAK online működik!!! Bemész egy ilyen drive-inn-be és ott lehet a mások által postolt custom versenyeket megnézni. Van nevezési díj. Ha megnyered a versenyt, akkor a győzelmi pénz 90%-a a Tiéd, 10%-a azé aki a versenyt csinálta.

Gyerekek ezt a játékot online-nak tervezték!!!! 1 raklap dolog szerintem offline nem is lesz elérhető (pl a drive-inn-ekbe nem lehet benneni).

#1382 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 11:11

Idézet: InfiniteReality - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 10:32

Megnéztem ezt az editor dolgot. Abban ugye elvileg custom versenyt lehet létrehozni. Namost a custom versenyeket az úgynevezett drive-inn-ekben lehet megnézni és benevezni rá. Ez persze CSAK online működik!!! Bemész egy ilyen drive-inn-be és ott lehet a mások által postolt custom versenyeket megnézni. Van nevezési díj. Ha megnyered a versenyt, akkor a győzelmi pénz 90%-a a Tiéd, 10%-a azé aki a versenyt csinálta.

Gyerekek ezt a játékot online-nak tervezték!!!! 1 raklap dolog szerintem offline nem is lesz elérhető (pl a drive-inn-ekbe nem lehet benneni).

és akkor?
az on-line része a lényeg, mellette meg csinálgatod küldiket és kész!
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#1383 Felhasználó inaktív   InfiniteReality 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 14:40

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 12:11

és akkor?
az on-line része a lényeg, mellette meg csinálgatod küldiket és kész!

Én tudom, hogy online. Azért írtam. Csak esetleg annak hívtam fel a figyelmét erre, aki mást gondolna :D Megjegyzem online eleve jobban megy a játék, kevesebbszer akad meg játék közben (tuti nem töltögetés, mert folyamatosan töltöget amikor kell, de attól nem szokott megakadni). Meg eleve nagyobb feeling online menni (bár még eddig nem sok emberkével találkoztam sajna). Milyen jó is lehet amikor tényleg több 100-an, esetleg 1000-en vagyunk, és a "normál forgalom" is a küldetések között "rohangászó" játékosokból tevődik össze. TDU RLZ  :respect:

#1384 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 15:13

Idézet: InfiniteReality - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 14:40

Én tudom, hogy online. Azért írtam. Csak esetleg annak hívtam fel a figyelmét erre, aki mást gondolna :D Megjegyzem online eleve jobban megy a játék, kevesebbszer akad meg játék közben (tuti nem töltögetés, mert folyamatosan töltöget amikor kell, de attól nem szokott megakadni). Meg eleve nagyobb feeling online menni (bár még eddig nem sok emberkével találkoztam sajna). Milyen jó is lehet amikor tényleg több 100-an, esetleg 1000-en vagyunk, és a "normál forgalom" is a küldetések között "rohangászó" játékosokból tevődik össze. TDU RLZ  :respect:

Soha nem lesz egyszerre ekkora számú játékos. Egyszerűen nem lehetne rendesen közlekedni, sok lenne a száguldozó, mindig beléd mennének, stb stb.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1385 Felhasználó inaktív   InfiniteReality 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 16:52

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 16:13

Soha nem lesz egyszerre ekkora számú játékos. Egyszerűen nem lehetne rendesen közlekedni, sok lenne a száguldozó, mindig beléd mennének, stb stb.

Eddig legtöbb amit láttam az 20 online játékos volt, de ott talán többen is elférnénk. Nemtudom, amikor még open volt a beta, akkor mennyien voltak, illetve mennyire bírták a serverek. Mindenesetre jónak igérkezik. Nem is tudom egykönnyen abbahagyni :D

#1386 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 17:39

Idézet: InfiniteReality - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 16:52

Eddig legtöbb amit láttam az 20 online játékos volt, de ott talán többen is elférnénk. Nemtudom, amikor még open volt a beta, akkor mennyien voltak, illetve mennyire bírták a serverek. Mindenesetre jónak igérkezik. Nem is tudom egykönnyen abbahagyni :D

Vidáman 4 számjegyű volt. :)
Faster! Harder! Cadaver!

#1387 Felhasználó inaktív   InfiniteReality 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 07:49

Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 18:39

Vidáman 4 számjegyű volt. :)

Kár hogy akkor nem voltam még bent! Franc! Most viszont azt írja, hogy új update elérhető a játékhoz. De hol? Mert így viszont nem lehet csatlakozni. A 3.65-ös patchet valahogy felhenteltem rá és tegnap reggel azzal még ment. Este már ezt írta ki, hogy új verzió elérhető.

#1388 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 19:46

Nekiálltam begyűjteni egy nagyobb készlet autót, házakat, egyebeket, és feltűnt hogy expert szinten már többféle tuninglehetőséget is ad. A Ford Mustangomból lehetett Saleen féle verziót csinálni, amivel 2 kategóriát ugrott felfelé, és lehet vele indulni a Saleen-t követelő versenyeken is (igaz, innentől nem számít Fordnak többé). Szeressük.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#1389 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 20:24

Single Playerben miből lehet amúgy nagy dohányt akasztani?
(leszámítva, hogy az ember elindul 20x a millionaire versenyen)

Vannak olyan versenyek amik gyorsan hoznak (viszonylag) nagy pénzt, vagy igazán nagy összeget csak multiplayerben lehet leakasztani?
mgf

#1390 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 22:05

Szerintem a car delivery missionok éppen elég nagy pénzt hoznak. Ha sokkal több pénzt hozna valami már nem lenne kihívás.

#1391 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 22:23

Egen, nagy általánosságban a delivery küldetések, ha viszont kevésbé érdekesen kell gyorsan sok pénz, van a 170mph in a heavy traffic speed misszió, semmi más feladat nincs, mint elérni a 264km/h sebességet, 15000 pénz... Ezt egy tetszőleges A kategóriás kocsival percenként legalább 3x megcsinálod, azaz óránként 3 milliót összekaparhatsz, amíg meg nem unod. Vagy ha eléred a champion szintet, akkor ugyanez 180mph-val, 70ezerért.
...

#1392 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 22:30

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2007. febr. 18., vasárnap - 22:23

Egen, nagy általánosságban a delivery küldetések, ha viszont kevésbé érdekesen kell gyorsan sok pénz, van a 170mph in a heavy traffic speed misszió, semmi más feladat nincs, mint elérni a 264km/h sebességet, 15000 pénz... Ezt egy tetszőleges A kategóriás kocsival percenként legalább 3x megcsinálod, azaz óránként 3 milliót összekaparhatsz, amíg meg nem unod. Vagy ha eléred a champion szintet, akkor ugyanez 180mph-val, 70ezerért.

Aha, ezzel szórakozgattam én is, csak nem voltam champion. Saleen-nal kb. úgy bő 10 másodperc alatt lehetett keresni így 15 ezret. Természetesen nekem sem az a cél, hogy fél perc alatt keressek egy milliót, csak érdeklődtem, hogy van e valami lehetőség, amit esetleg én nem fedeztem fel.
mgf

#1393 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 22:52

Saleennel túl könnyűvé vált a játék, miután a legutóbbi patchet feltettem, és az elrontotta a mentésemet, csak érdekességeket, ritkaságokat és régi autókat veszek. A leggyorsabb cuccom egy Jaguar XJR, az általános top gear a Ford GT, emellett a Lotus teljes palettája a garázsban áll, és most már 4 db Mustang is összegyűlt, 2 normál 2 kabrió. A fele Ford, a másik fele Saleen tuningot kap, folyamatban. Ford irányból még a Shelby féle összes fellelhető módosítást is levadászom, drága móka lesz.
Kép

Kép

Szerkesztette: -NoVa- 2007. 02. 18. 22:57 -kor

...

#1394 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 12:54

Mikor jön már ki PC-re? Már szeretnék venni egy példányt!
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1395 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 12:57

kb egy hónap  :think:  :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1396 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 13:17

Hjajaj, az még sok idő :) Nem tudtok valamiféle előrendelésről esetleg magyar oldalon?
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1397 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 13:19

My Webpage pl  :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1398 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 13:23

Vagy konkrétan a hazai forgalmazónál, KATT! :) Gondolkodtam rajta én is, de inkább ezt fogom előrendelni! :D

Szerkesztette: Csokis 2007. 02. 19. 13:24 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1399 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 13:34

Megjegyzem az utóbbin én is gondolkodok.. De előbb kipróbálom a ....... verziót, és ha jó csak akkor veszem meg :)

#1400 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 13:43

:respect:

Szerkesztette: dani83 2007. 02. 19. 13:43 -kor

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.