HWSW Informatikai Kerekasztal: Test Drive | Unlimited - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Test Drive | Unlimited

#1661 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 04. 00:42

Nekem most szállt el elöször. Pedig már pro vagyok  :p

Egy verseny helyszínére mentem, nyomtam egy entert és fekete képernyő...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1662 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 00:44

Egyszerűen ötletem sincs mi lehet a gond. Mindig, amikor bejön, hogy saving game, akkor száll el. CPU 50% terhelésen jár és nem történik semmi. Néha tudok alt-tabolni és taskmanagerből ki lehet lőni, de néha az alt-tabot sem engedi és akkor csak resettel lehet kiszállni belőle. És ezt minden 2. saving-nál előadja kb.

#1663 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 01:08

Kocsit hogy lehet eladni?
Trade/sell alatt gyakorlatilag semmit se tudok csinálni  :confused:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1664 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 01:34

Az online megy.

Áh elegem van, hihetetlen, hogy nem tudok játszani. Érzem, hogy elpattannak a hajszálerek a fejemben.

#1665 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 01:39

Pff, tehát ha betellik a parkolóm, akkor nincs más választásom mint új házat venni?  :omg:

#1666 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 03:48

hát nemtudom.. elég vegyes érzelmekkel tölt el a játék.. az még ok, hogy valszeg a kedves programfejlesztők skoda fabiánál komolyabb autót életükben nem vezethettek, meg az is ok, hogy 300-nál a sebességérzet kb olyan, mint 100-nál a valóságban, de hogy az utak úgy csúsznak még 30-nál is, mintha jég lenne rajtuk, hogy minden rohadt kereszteződésben van egy fa, és minden háznak kőből van a kerítése, mely kikerülhetetlen.. ez már egy kicsit too much.. nem beszélve arról, hogy ehun is szar a helyzet, kátyusak az utak, meg minden.. de nem hiszem el, hogy hawaii-on, 2 méterenként van egy törés az útban, és az autó csak úgy pattog, mintha valami terepverseny lenne.. szóval ennél még a nagykörút is jobb..

persze csilivili autók, kutyafasza az van.. fizika, sebességérzet, realitás == 0
Per Aspera Ad Astra

#1667 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 07:23

Fagyás nálam sem volt még 1x sem, ellenben a textúra hiba minden 3-dik indításnál jelentkezik.
Szeretettel és türelmetlenül várom az első 500mb-s patchet  :rolleyes:  :D

#1668 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 08:12

Visszaolvastam pár oldalt, ez se az én játékom lesz - nem rontom vele az arányom...  :p  :D  :Đ

#1669 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 08:20

Akkor erről azt hiszem ennyit... :)

#1670 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 08:22

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 8:20

Akkor erről azt hiszem ennyit... :)

Ha atós kell, még mindig az As NFS:U 1-2-t veszem elő :) De most nem kell, megyek vissza SC-zni (max: :p:D

#1671 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 08:33

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 8:22

Ha atós kell, még mindig az As NFS:U 1-2-t veszem elő :) De most nem kell, megyek vissza SC-zni (max: :p:D

Khm.. ez a játék még autók nélkül is verné az összes UG/MW/Carbont .
JóSebesség

#1672 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 08:45

Idézet: Sumi - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 3:48

hát nemtudom.. elég vegyes érzelmekkel tölt el a játék.. az még ok, hogy valszeg a kedves programfejlesztők skoda fabiánál komolyabb autót életükben nem vezethettek, meg az is ok, hogy 300-nál a sebességérzet kb olyan, mint 100-nál a valóságban, de hogy az utak úgy csúsznak még 30-nál is, mintha jég lenne rajtuk, hogy minden rohadt kereszteződésben van egy fa, és minden háznak kőből van a kerítése, mely kikerülhetetlen.. ez már egy kicsit too much.. nem beszélve arról, hogy ehun is szar a helyzet, kátyusak az utak, meg minden.. de nem hiszem el, hogy hawaii-on, 2 méterenként van egy törés az útban, és az autó csak úgy pattog, mintha valami terepverseny lenne.. szóval ennél még a nagykörút is jobb..

persze csilivili autók, kutyafasza az van.. fizika, sebességérzet, realitás == 0

Szerintem más programot nézel. Amit leírtál abból egyedül az útban való törések igazak. Éppenhogy ebben a játékban van sebességérzet, már 100-nál is érezni, nemhogy 300-nál. Fizika igaz, hogy nem egy HC szimulátor, de az árkád játékok között kimagasodik. A csúszás is hülyeség, olyan szépen betapad a kocsi, hogy csak na. Ja és akkor hadd kérdezzem  meg, ha ebben 0 a realitás meg a fizika, akkor miben van, NFSUG-ban?  :Đ

Szerkesztette: Mumia 2007. 03. 04. 08:46 -kor

#1673 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 09:05

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 8:45

Szerintem más programot nézel. Amit leírtál abból egyedül az útban való törések igazak. Éppenhogy ebben a játékban van sebességérzet, már 100-nál is érezni, nemhogy 300-nál. Fizika igaz, hogy nem egy HC szimulátor, de az árkád játékok között kimagasodik. A csúszás is hülyeség, olyan szépen betapad a kocsi, hogy csak na. Ja és akkor hadd kérdezzem  meg, ha ebben 0 a realitás meg a fizika, akkor miben van, NFSUG-ban?  :Đ

hát nemtudom.. azért nem kell úgy isteníteni ezt a játékot szvsz. pl hawaii-on mindig csúcsforgalom van? vagy hogy-hogy nem lehet megtenni fél km-t úgy, hogy ne találjam szembe magam 50 autóval.. nem lehet a trafic density-t valahogy lejjebb venni?

szerk: amúgy nfsben nekem jobban lobog a hajam, és azt legalább lehet élvezni,mert nem pattog el az autó minden kanyarban, meg ilyesmi..

Szerkesztette: Sumi 2007. 03. 04. 09:08 -kor

Per Aspera Ad Astra

#1674 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 09:28

Vazze, befonom a hajam, ilyen nincs. Betöltődik a játék, menü OK-s. Mondom új játék, aztán amikor a repülőteres jelenet elkezdődik, durván belassul az egész. Onnantól lassú a menü is, amíg újra nem indítom a játékot. Most a legújabb WHQL NV driver van fent, próbáltam régebbivel is. 3D beállításoknál próbáltam az alkalmazás által meghatározottat, de egyénit is. A manualban olvasható az a két magos procis történet, megcsináltam Alt-Tabbal az affinitás beállítást, hogy csak a 0. CPU magot  használja. Lelőttem a víruspajzsot, kiengedtem NET-re a tűzfalon a progit... lelőttem Fraps-et is... semmi nem használ. Mi a f@rkam lehet ez szerintetek?

#1675 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 09:31

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 9:28

Vazze, befonom a hajam, ilyen nincs. Betöltődik a játék, menü OK-s. Mondom új játék, aztán amikor a repülőteres jelenet elkezdődik, durván belassul az egész. Onnantól lassú a menü is, amíg újra nem indítom a játékot. Most a legújabb WHQL NV driver van fent, próbáltam régebbivel is. 3D beállításoknál próbáltam az alkalmazás által meghatározottat, de egyénit is. A manualban olvasható az a két magos procis történet, megcsináltam Alt-Tabbal az affinitás beállítást, hogy csak a 0. CPU magot  használja. Lelőttem a víruspajzsot, kiengedtem NET-re a tűzfalon a progit... lelőttem Fraps-et is... semmi nem használ. Mi a f@rkam lehet ez szerintetek?

lehet kevés hozzá a configod :D

oprendszer xp?
Per Aspera Ad Astra

#1676 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 09:32

Az, hogy valamit nagyon elqrtak. Nekem fagy, neked lassú, másnál meg nincs fizika meg sebességérzet :D

#1677 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 09:45

Idézet: Sumi - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 9:31

lehet kevés hozzá a configod :D

oprendszer xp?

XP, jaja...
Mumia, lehet. :)

#1678 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 10:22

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 9:28

Húzd ki a kormányt.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1679 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 10:25

Megpróbáltam én is kikapcsolni az egyik magot, de azon kívül, hogy jó lassú lett semmit sem értem el.

#1680 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 10:40

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 7:23

Fagyás nálam sem volt még 1x sem, ellenben a textúra hiba minden 3-dik indításnál jelentkezik.

Kapcsold ki a HDR-t és tegyél rá 4xAA-t! Meg fog szünni a textúrahiba! :D Legalábbis nálam megszünt. :) Nameg így nekem szebb, mert már utálom a recéket! :omg:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.