Idézet
Érdekes, amikor Barichello autója rakoncátlakodik mindjárt bűnöst kiáltotok.
Ellenben amikor Fisichella autója 8 rajthozállásból 6x csont szarrámegy valami műszaki hiba miatt...
Valóban érdekes Fisichella autója... De ezt miért nekem mondod...
Fisichella autója tényleg olyan, mint RB-é... bűnöst is kiálthatnék...
Miért nekem mondod?
Idézet
Bezzeg Barics a szar kocsit kapja... a rozsdásabb csavarokkal.
Nála pedig, (Fisichella esetében majdnem) párezerszeresen nagyobb a meghibásodási arány.. ehhez kétség sem férhet.. ami elég érdekes.
Idézet
DC 182 cm - 75 kg
MS 174 cm - 75 kg
Hát ez az, majdnem tíz centi.. erre szokták mondani, hogy józsi állva tudja sz*pni...

De tökmindegy, amúgy is sisakban volt DC..
Igencsak keménynek érzi magát MS
Idézet
Na végre valamiben egyetértünk... maximálisan
Komolyan mondom, hogy nem értem, hogy ilyen riherongy nők hogy lehetnek szupermodellek. Félre ne értsetek, nem a színesbőrűekkel van bajom... mondjuk szőke és kék szemű vagyok, meg szeretem a német autókat és német söröket... de hát a legelső utcában a környéken is találok jobb nőt, mint Cambell kisasszony...
Egyrészt arcra sem tetszik, másrészt meg nincsen fogás rajta semmi az ég világon.
Meg nekem a szőkék tetszenek.
Idézet
F1: Bridgestone-ra válthat a Williams
Mindenesetre érdekes, hogy mostanában mindenki arra a NAGYON szar Bridgestonére akar váltani mindenki...
Persze ha maradunk az elméletnél, hogy a ferrari a legjobb kocsi... csak a gumi a probléma... akkor a Williams.. hát kb a minardi alá fog csúszni.. persze...
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector