HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (115 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft III.

#21 Felhasználó inaktív   Devon Mjsz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 01. 10:16

N-gabber: privi ment vissza. :D
Wow:
Bloodscalp -> Famouslea -> Gnome Warlock lvl 70 <Dark Wind>

The history of the "F" word

#22 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 10:25

Etele, én az ilyen licitálással úgy vagyok, hogy előre eldöntöm, hogy max mennyit fogok érte adni. Ha arra is felül licitálnak, akkor hagyom a fenébe. Legyen boldog vele. Én a magam részéről egyébként alapból nem szeretem, ha nincs buyout (vagy iszonyat magas). Eddig minden eladandó cuccomat úgy pakoltam be, hogy buyout-olható. Úgy szoktam gondolkodni, hogy az induló ár duplája legyen a buyout, kivéve néhány esetet (amikor nyilvánvaló, hogy nem viszik el annyiért, illetve amikor nyilvánvaló, hogy többért el lehet adni).
No, meg gyakran szoktam olyat, hogy megnézem, van-e hasonló/ugyanolyan, és picit alámegyek árban. Pl: Green Iron Hauberk-et rendszeresen 2 G induló árra, és 4 G buyout-ra pakolják fel. Én 1.90, illetve 3.90-re pakolom fel, el is viszik...még egy sem maradt a nyakamon...
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#23 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 10:29

Megosztott WoW: ha két ember ugyanazon accounttal játszik, akkor egyszerre csak egyikük lehet fenn. Ha a másik fellép, a bent levőt kidobja. Onnan tudom, mert én is így nyomom Hegylako-val. Csak mi rendszeresen egyeztetünk, előre megbeszéljük, ki mikor van fenn (természetesen csak az accountunk egy, a karik mindenkinek saját). Ez azért is jó, mert Hegylako sokkal többet tud játszani, én kevesebbszer érek rá. A havidíjat meg felezzük.
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor

#24 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 10:37

Idézet: TCs da LaMa - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 20:53

flinta: elvileg ha szakosodtal korabban valamire, es leadod az egesz professiont, akkor hiaba veszed fel ujra ugyanazt a professiont, nem fogsz tudni masra szakosodni, csak arra, ami akkor voltal mikor leadtad.

köszi, közben megírta a GM is, h nem megy. baromság

#25 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 10:40

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 31., kedd - 21:03

Cseppet se bánd, ahogy nézegettem, ha én most szakosodnék, akkor vagy axe-, vagy macesmith lennék (vagyis először weaponsmith :D ).

ha ez a tiéd lehetne akkor is? :D
http://wow.allakhaza...tml?witem=12720
(MC-ben esett)

#26 Felhasználó inaktív   happy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 11:19

Idézet: flinta - Dátum: 2005. Jun. 1., Wednesday - 9:40

Stronghold Gauntlets
(MC-ben esett)

uuu, nem rossz kis kesztyu :)
de nem semmi ennyi anyagot osszeszedni hozza.
Happy

#27 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 11:22

Idézet: Etele - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 9:52

Igen, többször is nekiveselkedtem, hogy "na most teszek bányászkörutat", először Searing Gorge-ban, majd Burning Steppes-en, de mivel én nem tudok extrém időpontokban játszani (hajnali kettőkor, mondjuk), meglehetősen eredménytelen volt ez az akcióm, sőt, kudarcba fulladt.

Akkor döntöttem úgy, hogy nem fogok ráfeküdni a farmolásra, azt meghagypm azoknak, akiknek semmi dolguk a WoWozáson kívül, inkább questelés közben ami bányába akadok, azt kinyerem, ennyi. Siránkozásról pedig szó sincsen (ezt direkt hangsúlyoztam is, többször), azt hittem, beszélgetünk itt, és azon morfondírozunk, hogyan lehetne jobb a játék... :think:

Nem tudom olvasod-e a topikot, de számtalanszor leírtam (még ezen az oldalon is :) ) hogy armorsmith vagyok. :p  :D

Milyen, olyan slotokba illeszthető dolgolra gondolsz, amiket csak armorsmith-ek tudnak elkészíteni? Én nézegettem elég sokat az interneten, és nem találkoztam effélékkel... :think: 

Azért ne félts, ami eddig nagyon kellett, azt meg tudtam csinálni magamnak, de nem egyszer kellett AHból anyagot vennem, ami elég gáz, hiszen nem dísznek lett a másik szakmám bányász, ugye. :(

Semmi extrem idopont nem kell 8 orakor este ugyan ugy lehet szedni mint hajnal 3 kor elhiheted(igaz azert van olyan, hogy tenyleg tumultus van olyankor le kell lepni, de ez vonatkozik a hajnal 3 orara is, ezt szinten hidd el).

Ez a wowozason kivul duma meg egyenesen duhito mert attol, hogy sokat jatsozm fogalmad sincs rola mi mindent csinalok, csinalhatok meg(csak azert vettem magamra merrt ram is vonatkoznak az alltalad leirtak). Masreszrol ha valoban errol beszelgetunk akkor azon morfondirozunk, hogyan lehetne szamdra jobb a jatek. Amihez azt hiszem mindent megprobaltam ha kell koordinatakat is adok Burning osszes Rich banyajahoz(Sajnos azt mar nem tudom garantalni, hogy ott is lesz epp).
Tudom hogy armorsmith vagy mivel szoktam olvasni a forumot.(de valami mondatod remlik amikor emlitettel valami mast, mind1)
Banyaszat te magad is azt mondod ez a masik szakmad akkor csinald!! Nem fognak az egbol potyogni a thorium orek. Ha meg nem szeretned epp arra irtam azt, hogy akkor valts! Vannak sokkal kevesebb mozgast igenylo szakmak. Es azt is segito szandekkal irtam megpedig arra, hogyna tehetnenk jobba, egyszerubbe Etele szamara a wow -ot.
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#28 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 11:50

Most olvasom wow europon, hogy csináltak nyelvi packkokat a wow-hoz, nagy reménykedve megnézem az oldalt, van angol (amilyen eddig is volt :D), francia, meg német. :)

De a többiekkel mi lesz?  :(

#29 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 12:02

Idézet: flinta - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 11:40

http://wow.allakhaza...tml?witem=12720
(MC-ben esett)

Már postázhatod is. :D  :D

#30 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 12:14

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 12:22

Semmi extrem idopont nem kell 8 orakor este ugyan ugy lehet szedni mint hajnal 3 kor elhiheted(igaz azert van olyan, hogy tenyleg tumultus van olyankor le kell lepni, de ez vonatkozik a hajnal 3 orara is, ezt szinten hidd el).

Ez a wowozason kivul duma meg egyenesen duhito mert attol, hogy sokat jatsozm fogalmad sincs rola mi mindent csinalok, csinalhatok meg(csak azert vettem magamra merrt ram is vonatkoznak az alltalad leirtak).

Hm, igazából nem értem, miért fortyantál fel :think: és dühösködsz.

Nem rólad beszéltem, hanem általában a farmolókról, mert valljuk be, munka és egyéb elfoglaltságok mellett nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy hajnali órákban farmolgassanak. Ennyi.
És ezt sem azért írtam, hogy cseszegessek valakit is, hanem egyszerűen "ténymegállapítottam". Pont. Szóval kár olyanokat írni, hogy dühítő. (Mondjuk ha magadra vetted, akkor lehet is benne valami. :p )

Idézet

Masreszrol ha valoban errol beszelgetunk akkor azon morfondirozunk, hogyan lehetne szamdra jobb a jatek. Amihez azt hiszem mindent megprobaltam ha kell koordinatakat is adok Burning osszes Rich banyajahoz(Sajnos azt mar nem tudom garantalni, hogy ott is lesz epp).
Tudom hogy armorsmith vagy mivel szoktam olvasni a forumot.(de valami mondatod remlik amikor emlitettel valami mast, mind1)

Köszi :respect: , koordináták nem kellenek, van gatherer az UUI-ban, azzal azért boldogulok. :)
Ja, nem az a lényeg, hogy pont nekem legyen jobb a játék, hanem a "funplayereknek".

Világ életemben armorsmith akartam lenni, és az is lettem (bár már lecserélném :) ) szóval nehezen említhettem mást. :) De ez lényegtelen igazából.

Idézet

Banyaszat te magad is azt mondod ez a masik szakmad akkor csinald!! Nem fognak az egbol potyogni a thorium orek.

Hm, már leírtam többször is, neked is: csinálom, de arra semmi késztetésem, hogy csak farmoljak.
Ennyi.

Idézet

Ha meg nem szeretned epp arra irtam azt, hogy akkor valts! Vannak sokkal kevesebb mozgast igenylo szakmak. Es azt is segito szandekkal irtam megpedig arra, hogyna tehetnenk jobba, egyszerubbe Etele szamara a wow -ot.

Köszi, értem én, hogy segítőkészség is volt a hozzászólásodban, de szakmát váltani nem akarok. A kiskarim herbalista, azzal majd kitapasztalom a másik gatherer szakma átkait. :D

Egyébként - újra - nem az a lényeg, hogy Etelének legyen egyszerűbb, mert (ezt is leírtam számtalanszor) ez van, ezt kell szeretni. Hanem hogy eldiskuráljunk a játék gyengeségeiről. 

#31 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 12:39

TCs:respect: Felvilágosítottál, hogy ki is Celebrimor :D A Lista megint frissítve lett...

Ma már tudok is játszani (majdnem egy hét után :) )... leszek :joy:... bányászok :help: ... hentelek :banana: ... postázok :bunny: ... lovaglok :paci: ... (asszem nem látszik, hogy ENYHE elvonási tüneteim vannak  :rolleyes: )

BaluC :cool2:
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#32 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 12:41

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 13:39

....(asszem nem látszik, hogy ENYHE elvonási tüneteim vannak  :rolleyes: )
...

Nem, nem látszik semmi különös rajtad. :D

#33 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 13:22

Jujj, Error.Fsi, erre a kérdésemre nem is válaszoltál, pedig ez érdekelt volna a leginkább :) :

Idézet

Milyen, olyan slotokba illeszthető dolgolra gondolsz, amiket csak armorsmith-ek tudnak elkészíteni? Én nézegettem elég sokat az interneten, és nem találkoztam effélékkel...  :think:

#34 Felhasználó inaktív   rvs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 13:53

Idézet: Sirgorash - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 12:50

Most olvasom wow europon, hogy csináltak nyelvi packkokat a wow-hoz, nagy reménykedve megnézem az oldalt, van angol (amilyen eddig is volt :D), francia, meg német. :)

De a többiekkel mi lesz?  :(

európában csak angol, német, francia, és pekingi mandarin nyelven kommunikáló játékosok vannak, nem tudtad? ;)
viccet félretéve, minden skandináv, holland, belga panaszkodott már erre, akivel eddig találkoztam. nehéz a játék angolul, annak aki nem beszél;
de én spec nem szeretném, ha A Nagy Kivégző Baltája nevű cuccok lennének. persze ez az én véleményem. (anno én is egy játék miatt feküdtem rá az angolra. pool of radiance, de rég volt már..) a magyar fordítások hírhedten érdekes szoktak lenni, akár dvd játékosról, akár kenyérpirítóról van szó. :D
:: antracit of arathor :: rise legacy ::
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.

#35 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 14:03

Idézet: rvs - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 14:53

európában csak angol, német, francia, és pekingi mandarin nyelven kommunikáló játékosok vannak, nem tudtad? ;)
viccet félretéve, minden skandináv, holland, belga panaszkodott már erre, akivel eddig találkoztam. nehéz a játék angolul, annak aki nem beszél;
de én spec nem szeretném, ha A Nagy Kivégző Baltája nevű cuccok lennének. persze ez az én véleményem. (anno én is egy játék miatt feküdtem rá az angolra. pool of radiance, de rég volt már..) a magyar fordítások hírhedten érdekes szoktak lenni, akár dvd játékosról, akár kenyérpirítóról van szó. :D

Így van. Itt a gs cikke róla: katt

#36 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 14:13

Idézet: rvs - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 14:53

Csatlakozom. A Diablo magyarításnál a Szélerőnél sokalltam be, a Morrowind magyarítási kísérletnél meg a rengeteg, értelemzavaró félrefordításon. Mióta a Diablo magyarítás használatba került, olykor percekig próbáltam itemek nevét "visszafordítani", hoyg miről is beszélünk. És volt, hoyg nem sikerült  ;)

Szerkesztette: Galadriel 2005. 06. 01. 14:15 -kor

Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#37 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 14:20

Idézet: rvs - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 12:53

Nekem sincs gondom az angollal :D, csak azért nem ez a 3 nyelv van európában :).

A diablo is jobban bejött magyarul.

#38 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 14:20

Sztem az igazi magyarítás olyan lenne, hogy tulajdonneveket nem fordítana le. Igazából WoW-ban én csak a Questek magyarázó szövegeit fordítanám le. Bőven elég lenne.

#39 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 14:33

Ha valaki lootolna ilyen megvenném :

Shortsword of Vengeance

#40 Felhasználó inaktív   Sirgorash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 01. 14:46

Idézet: Archon - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 13:20

Sztem az igazi magyarítás olyan lenne, hogy tulajdonneveket nem fordítana le. Igazából WoW-ban én csak a Questek magyarázó szövegeit fordítanám le. Bőven elég lenne.

Teljes mértékben egyet értek veled. Mondjuk thottbot, és goblinworkshop sokat segít :D

Téma megosztása:

• (115 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó