HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (117 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? II.

#651 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 29. 23:48

Idézet: Dada. - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 19:51

Asetek ből EZT néztem én ki:

Kép

Alphacool ból EZZEL van kb egy szinten...

Kép

Namármost, ha jól értem, az astek féle pumpa messze jobb... A blokkok kb ugyanúgy teljesítenek, mondom én ezt ERRE a tesztre alapozva...

Az asetek egy picit drágább, ellenben lehet itthon kapni... (nakker áron nem is drágább :) )

Valaki mondja már meg nekem, mért ne vegyek ilyet!? :)

Hát tudod ha így nézzük ahogy mondod lehet igazad van de az én szemszögemből távolról sincs :)

Namost egy Asetek pumpa árában én Laing DDC-t mondok akkor máris más a felállás mert a Laing a földbe döngöli az Asetek BÁRMELYIK pumpáját főleg ha azt is nézzük ,hogy kb. 3-mad akkora a Laing méretre...

Az Asetek VGA és NB blokkja =  :nevet:

Az Asetek radija és CPU blokkja korrekt...De a radinál és a blokknál is van jobb más gyártó palettáján...És még kevesebb pénzért is...

Szal ezért mondják sokan ,hogy az Asestek-et ne vedd...

#652 Felhasználó inaktív   Dada. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 08:28

Na erre vártam! :) Végre vm alternatíva! :)

És ilyen Laing cumót hol lehet kapni? :) Esetleg tudsz vm jó tesztet róla?

Egyáltalán... miből mit ajánlanál akkor pontosan? És ezeket kitől tudnám beszerezni? :)

Ui.: Írtam neked mailt is, mert privi re azt mondja, hogy megtelt a ládád!

Szerkesztette: Dada. 2005. 12. 30. 08:29 -kor

#653 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 31. 16:14

Én is figyelek ám!  :D

Egyébként mindenkinek BUÉK!!!
Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

#654 Felhasználó inaktív   mikil 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 01. 14:37

BÚÉK!  :)

Kérdés: ki mivel vezérli a Laing DDC pumpát? Jelenleg ez a pumpa a leghangosabb alkatrész a gépemben, s  kisebb fordulaton is bőven elég lenne.
-= Miki =-

#655 Felhasználó inaktív   Mekré 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 01. 15:45

Olvass kicsit feljebb :) Zollka írta hogy újított a rendszerén, ott írja is hogy -Pumpákhoz külön táp amiről szabályozhatóak omg :> Kivi vagyok milyen lesz a kész rendszer! :D

Apropó Zollka, majd hívlak telcsin  ;)

#656 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 01. 20:54

Idézet: Mekré - Dátum: 2006. jan. 1., vasárnap - 16:45

Olvass kicsit feljebb :) Zollka írta hogy újított a rendszerén, ott írja is hogy -Pumpákhoz külön táp amiről szabályozhatóak omg :> Kivi vagyok milyen lesz a kész rendszer! :D

Apropó Zollka, majd hívlak telcsin  ;)

Kulon tapegyseg? Nem tulzas ez egy kicsit..?

#657 Felhasználó inaktív   Dada. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 01. 23:18

Hali

Megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha passzív hűtést csinálnék, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem...

A Cape CORA 642 Convect Maxi  és  Midi között mekkora teljesítménybeli különbség van? Ugyebár 2500+barton + chipset + 9800pro t szeretném hűteni némi tuninggal. Elég lenne vajon ehhez a Midi ?

És erről mi a vélemény:
RAD Watercool MO-RA 2
Kép

#658 Felhasználó inaktív   Dada. 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 02. 11:42

És az mennyire lenne hülyeség ha:

Az asetek/laing (még nemtom) pumpa + blokkok mellé vennék egy:

Alphacool NexXxoS Micro 80  as radit (azért kéne 80 as mert a házam hátuljában két 80 as venti hely van)

ÉS

egy Cape CORA 442 Concekt Midi Silver -t ?!?

Tehát mivel úgyis járatni kéne egy pár lassú 80 as ventit a házamban a tök passzív cucc mellett is, vennék inkább egy 80as radit a házon belülre, és felraknám a midi passziv radit kívül...

Ez így 70+25=95 euro lenne...

Vagy baromág és akkor már jobb hatásfokú lenne a maxi passzív radi 100 euroért? :)

jajjj de nehéz...:)

(egyébként egy full asetek cucc radik meg ventik nélkül + a nagyobb passziv radi kb 5ezer Ft el lenne drágább a dual radis full aseteknél )

#659 Felhasználó inaktív   Dada. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 11:43

Hehe jól elvagyok én itt magamban!  :D  :D

#660 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 14:30

Idézet: Dada. - Dátum: 2006. jan. 1., vasárnap - 23:18

Hali

Megfordult a fejemben, hogy mi lenne, ha passzív hűtést csinálnék, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem...

A Cape CORA 642 Convect Maxi  és  Midi között mekkora teljesítménybeli különbség van? Ugyebár 2500+barton + chipset + 9800pro t szeretném hűteni némi tuninggal. Elég lenne vajon ehhez a Midi ?

És erről mi a vélemény:
RAD Watercool MO-RA 2
Kép

Irtam privátot 1 hete kb...Nem olvastad?

#661 Felhasználó inaktív   mikil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 23:11

Idézet: csosz - Dátum: 2006. jan. 1., vasárnap - 19:54

Kulon tapegyseg? Nem tulzas ez egy kicsit..?

Én is azon gondolkozom, hogy külön tápegységről hajtsam-e meg a pumpát, vagy a gép tápjáról.
Szerintetek megéri ezért külső tápot venni?

Mennyit hogyaszthat egy ilyen Laing pumpa?

Zollka, te boltban vetted a külső tápot vagy építettél egyet?
-= Miki =-

#662 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 17:35

Idézet: mikil - Dátum: 2006. jan. 1., vasárnap - 14:37

BÚÉK!  :)

Kérdés: ki mivel vezérli a Laing DDC pumpát? Jelenleg ez a pumpa a leghangosabb alkatrész a gépemben, s  kisebb fordulaton is bőven elég lenne.

Várd meg nemsokára nyílik a boltom ott kapni fogsz ilyen cuccot (is) :)

#663 Felhasználó inaktív   mikil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 19:41

Idézet: Zollka - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 16:35

:respect:

Már nagyon várom! Várhatóan mikor indul be az üzleted?
(bocs az off-ért)
-= Miki =-

#664 Felhasználó inaktív   Sándor -P20- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 08:38

Idézet: Zollka - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 18:35

Mikor nyílik a bóót??
Hogyan, miből lehet rendelni???
Lesznek fenn árak is???
És mikor nyílik a bóóóót?? :D

Szerk:
Nekem valami vidzsuga hűtés kellene ami hűti az egész cuccost, (Ati 9600 256 ram) de valami olyan cuccos kellne amit rá lehet majd aplikálni egy modernebb darabra is.... :cool:
Esetleg tusz valamit ajánlani???
Nem kell világszépének lennie, inkább praktikus és jó legyen... :D  :D

Szerkesztette: Sándor -P20- 2006. 01. 04. 08:43 -kor

#665 Felhasználó inaktív   zolli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 18:18

Engem is éredekel mikor nyílik??
Hol??
És az hogy, webáruház lesz?? vagy legalább weblap (Be tudok segíteni ha kell [Weblap])
Akkor szólj ;)
Zolli

#666 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 19:37

Idézet: zolli - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 18:18

Engem is éredekel mikor nyílik??
Hol??
És az hogy, webáruház lesz?? vagy legalább weblap (Be tudok segíteni ha kell [Weblap])
Akkor szólj ;)

Január vége-február eleje a nyitás időpontja ,de ez csak a honlap miatt...Már a hónap közepén lesz egy kisebb árukészletem amiből eléggé sok mindenkit ki tudok majd szolgálni...Január végére pedig már teljes árukészlettel fog üzemelni a dolog remélhetőleg...

Webshop lesz csak kezdetben de lehet ,hogy hamarosan a nyitás után üzlethelyiség is lesz hozzá Pesten...Ez még a jövő zenéje...

Ami lesz:

-Kb. 10 vízhűtéseket gyártó cég válogatott termékpalettája ,csakis a legjobb cuccokkal
-A legerősebb léghűtések (no passiv, ahhoz a lég kevés mindenféle venti nélkül :) )
-kompresszoros hűtések
-tápok (víz és passzív hűtéses)
-venti szabályzók
-ventik

Ez lesz a fő paletta...Mást nem akarok árulni mert úgy érzem egy ilyen bolt hiányzik az ország palettájáról és legfőképp a hozzáértő support a vízhűtéses/egyedi rendszerekhez...

#667 Felhasználó inaktív   reandre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 20:01

Idézet: Zollka - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 19:37

Január vége-február eleje a nyitás időpontja ,de ez csak a honlap miatt...Már a hónap közepén lesz egy kisebb árukészletem amiből eléggé sok mindenkit ki tudok majd szolgálni...Január végére pedig már teljes árukészlettel fog üzemelni a dolog remélhetőleg...

Webshop lesz csak kezdetben de lehet ,hogy hamarosan a nyitás után üzlethelyiség is lesz hozzá Pesten...Ez még a jövő zenéje...

Ami lesz:

-Kb. 10 vízhűtéseket gyártó cég válogatott termékpalettája ,csakis a legjobb cuccokkal
-A legerősebb léghűtések (no passiv, ahhoz a lég kevés mindenféle venti nélkül :) )
-kompresszoros hűtések
-tápok (víz és passzív hűtéses)
-venti szabályzók
-ventik

Ez lesz a fő paletta...Mást nem akarok árulni mert úgy érzem egy ilyen bolt hiányzik az ország palettájáról és legfőképp a hozzáértő support a vízhűtéses/egyedi rendszerekhez...

nem rossz dolog... :) kár hogy nem pesti vagyok, meg nincs zsebben egy százasom amit hírtelen nem tudok mire költeni... :D
árak terén előreláthatólag hogyan leszel? merthát az Innova meg Nexus féle 20ks minimum ár háááát eléggé borsos... :(

#668 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 23:21

off: zollka: privire kérnék választ

on: grat a bolthoz
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#669 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 23:23

off: zollka: privire kérnék választ

on: grat a bolthoz
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#670 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 01:08

Idézet: reandre - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 20:01

nem rossz dolog... :) kár hogy nem pesti vagyok, meg nincs zsebben egy százasom amit hírtelen nem tudok mire költeni... :D
árak terén előreláthatólag hogyan leszel? merthát az Innova meg Nexus féle 20ks minimum ár háááát eléggé borsos... :(

Tudod igazából léghűtésből csakis a legjobbat akarom tartani, abból 1-2 fajtát VGA-ra, chipset-re, vinyó-ra CPU-ra...Légből ezt érdemes csak mert a passzív lég nem képes elvinni még egy közepes procit sem...Ez alatt azt értem ,hogy sokan mondják,hogy passzív léghűtéses a gépük aztán ott pörög a 12 centis venti a tápban a prociborda fölött...Na ez minden csak nem passzív hűtés...Arról nem is beszélve ,hogy ha passzív rendszert akar az ember akkor az működjön erősebb rendszerrel is...

Most állítgatok össze kombinációkat és pl. 66000Ft bruttóból ki fog jönni mindennel egy passzív vízhűtés ami CPU-t,VGA-t, chipsetet tud hűteni teljesen venti mentesen...Ebben minden benne van ami a rendszer komplett működéséhez kell (12 voltos erős pumpa,csatik,csövek stb...)...Ez képes lesz megbirkózni kb. 220-230 watt hővel amibe belefér egy erősebb videókártya , mellé dual core AMD proci, és egy SLI-s chipkészlet...Azt hiszem ebből az árból manapság nálunk közel sem kapsz ilyen tudású rendszert...Ami a hab a tortán ,hogy a egyénire szabott rendszerek összeállítását és beszerelését is vállalni fogjuk legyen az bármilyen extrém...

Az Innovatek termékeivel nem áll szándékomban versenyezni mert nem versenytárs ha megnézed az áraikat a kis ízelítőm után :)

A többi még titok :) De amint a honlap beindul mindenki megláthatja ,hogy számos dologban áttörést szeretnék a vízhűtések és kompletten összerakott rendszerek terén...

Téma megosztása:

• (117 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.