HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (117 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? II.

#281 Felhasználó inaktív   ABnormal 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 06. 19:51

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 20:16

örülök,hogy tetszik :)

:offtopic: PÜ-ben írtam megrendelésről egy pár napja,nem nyugtáztad...  :offtopic:

#282 Felhasználó inaktív   kalman83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 20:22

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 16:15

Érdekelne valakit rendelés az aquacomputertől?
Csak mert rohadt jó cuccaik vannak nekik is és őket is jó áron tudnám prezentálni....

Pl. van a RAM hűtő blokkjuk ami egyszerre 2 modult is tud hűteni...Kb. 8K lenne egy ilyen szal nézzetek körbe náluk :)

báz  beleviszel a bűnbe :D lehet hogy onnan is kéne rendeljek pár cuccot :D
Gigabyte GA-965p-DS-4 , Core 2 Duo 6300 , 2x 1 GB ddr2 800Mhz , msi 7600GT, 400w NORTHQ 4775, SAMSUNG 940B , SilverStone Temjin 02 ,  Logitech Z5500digital , Logitech G-7 , SAITEK CYBORG EVO

#283 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 20:27

Idézet: kalman83 - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 21:22

báz  beleviszel a bűnbe :D lehet hogy onnan is kéne rendeljek pár cuccot :D

nem lesz egy kicsit sok?  :Đ  :D

#284 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 20:40

Idézet: ABnormal - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 19:51

:offtopic: PÜ-ben írtam megrendelésről egy pár napja,nem nyugtáztad...  :offtopic:

Ilyet nem tudok hozni azért,próbáltam nézegetni...Ezért írtam ha figyelted volna ,hogy aki nem adta le akkor a rendelését az alphától az lecsúszott arról az árakról és egy csomó termékről...

Amiket most tudnék hozni alphatól az drágábban van mint amennyiért a mostani megrendelők kapták és csak nagyobb egységeket tudok hozni (radi,pumpa,blokkok)...Ilyet pl. nem amit kértél,főképp nem azon az áron amit írtál...

Még pár nap és utána tudok nézni mennyiért tudnék esetlegesen hozatni de sok reményt ne fűzzél hozzá...

#285 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 20:43

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 20:27

nem lesz egy kicsit sok?  :Đ  :D

Hát ha azt mondom az én hűtésem 3-szor annyiban van mint az övé akkor szerintem kissé értelmetlen amit neki írtál :D

Kalman: Az a RAM blokk elég ígéretes én is olyat veszek, ha kell rá ár akkor utánanézek ,de mindenképp 10 alatt tudok szerezni:) Illetve vannak rohadt jó HDD blokkjaik amit tudok még ajánlani mert a vinyót le is hűti és a zaját is elveszi,bár kétségtelen nem olcsó de ennek is van értelme :)

#286 Felhasználó inaktív   ABnormal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 20:50

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 21:40

Ilyet nem tudok hozni azért,próbáltam nézegetni...Ezért írtam ha figyelted volna ,hogy aki nem adta le akkor a rendelését az alphától az lecsúszott arról az árakról és egy csomó termékről...

Amiket most tudnék hozni alphatól az drágábban van mint amennyiért a mostani megrendelők kapták és csak nagyobb egységeket tudok hozni (radi,pumpa,blokkok)...Ilyet pl. nem amit kértél,főképp nem azon az áron amit írtál...

Még pár nap és utána tudok nézni mennyiért tudnék esetlegesen hozatni de sok reményt ne fűzzél hozzá...

ok,értelek,ezen az oldalon még mindíg annyi az ára...igaz kis tétel,de nagyon jó áron van odakint... megemlítettem UC-nak is,neki is kellene :) ,de ha ez nem járható út akkor majd keresek valami mást...

szerk:természetesen úgy gondoltam,hogy 7euro+posta+jutalékod :D remélem a hazai ár alatt lenne még így is jóval... :)

Szerkesztette: ABnormal 2005. 08. 06. 21:17 -kor

#287 Felhasználó inaktív   ABnormal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 20:52

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 21:43

Hát ha azt mondom az én hűtésem 3-szor annyiban van mint az övé akkor szerintem kissé értelmetlen amit neki írtál :D

Kalman: Az a RAM blokk elég ígéretes én is olyat veszek, ha kell rá ár akkor utánanézek ,de mindenképp 10 alatt tudok szerezni:) Illetve vannak rohadt jó HDD blokkjaik amit tudok még ajánlani mert a vinyót le is hűti és a zaját is elveszi,bár kétségtelen nem olcsó de ennek is van értelme :)

aquadrive Dual blau -nekem ilyen van :D állat :D

#288 Felhasználó inaktív   kalman83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 21:05

elkapott ujra a hév nagyon meg fogom gondolni :D mert lehet hogy rendeéek passsszííííííív alpha radikat :D  de a msotani cuccos is elég ütős
Gigabyte GA-965p-DS-4 , Core 2 Duo 6300 , 2x 1 GB ddr2 800Mhz , msi 7600GT, 400w NORTHQ 4775, SAMSUNG 940B , SilverStone Temjin 02 ,  Logitech Z5500digital , Logitech G-7 , SAITEK CYBORG EVO

#289 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 22:10

Idézet: kalman83 - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 21:05

elkapott ujra a hév nagyon meg fogom gondolni :D mert lehet hogy rendeéek passsszííííííív alpha radikat :D  de a msotani cuccos is elég ütős

Tudunk beszélni valamikor telón? van egy ajánlatom! :)

#290 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 22:24

Idézet: ABnormal - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 20:50

ok,értelek,ezen az oldalon még mindíg annyi az ára...igaz kis tétel,de nagyon jó áron van odakint... megemlítettem UC-nak is,neki is kellene :) ,de ha ez nem járható út akkor majd keresek valami mást...

szerk:természetesen úgy gondoltam,hogy 7euro+posta+jutalékod :D remélem a hazai ár alatt lenne még így is jóval... :)

utánanézek...Ha kettő kellene az lényegesen javítana a helyzeten ismerve a külföldi emberkék hozzáállását a dolgokhoz...
Más nem kell valami az alphacooltól ami értékesebb darab?

#291 Felhasználó inaktív   kalman83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 22:49

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 23:10

Tudunk beszélni valamikor telón? van egy ajánlatom! :)

naná szerintme holnap majd rádcsörgök

#292 Felhasználó inaktív   Repiv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 09:20

Na szombat délre nekem is sikerült összeraknom a vízhűtést. Elképesztő a hűtési teljesítménye :)

egy p4-es 3ghz procit (asus lap szerint) terhelés nélkül 28-29 fokon tartja.
jáccottam 1-2 óra bf2-t ami szerintem eléggé leterheli bár lehet hogy nem 100%-ra, de utánna visszanéztem az értékeket és stabilan 31-32 fok volt  :D

Ami a lényeg hogy nem fagy a gépem, iszonyat stabil lett. pl sosem sikerült egyfolytában ennyit bf-ezni mert 20 perc mulva restartolt...

a dualradi felfüggesztéshez kellett egy kicsit barkácsolnom :)

majd linkelek énis képeket.

más: ez a ramhűtő ez csak olyan ramra jó amin nincs gyárilag hűtés ugye?

ezúton is köszi Zollka mindent főleg a szereléshez nyújtott segítséget.

#293 Felhasználó inaktív   croland 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 11:03

Linkeljetek már képeket gyerekek...képeket akarok mér látni!  :cool:

#294 Felhasználó inaktív   Repiv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 12:15

Idézet: croland - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 12:03

Linkeljetek már képeket gyerekek...képeket akarok mér látni!  :cool:

délután rakok be.

most hogy nincs levegő kavargás a proci környékén az északi híd bordája olyan forró hogy nemtudom rajtatartani 3 másodpercnél tovább az kezem. szerintetek ebből nem lesz probléma?

#295 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 12:57

Idézet: Repiv - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 9:20

Na szombat délre nekem is sikerült összeraknom a vízhűtést. Elképesztő a hűtési teljesítménye :)

egy p4-es 3ghz procit (asus lap szerint) terhelés nélkül 28-29 fokon tartja.
jáccottam 1-2 óra bf2-t ami szerintem eléggé leterheli bár lehet hogy nem 100%-ra, de utánna visszanéztem az értékeket és stabilan 31-32 fok volt  :D

Ami a lényeg hogy nem fagy a gépem, iszonyat stabil lett. pl sosem sikerült egyfolytában ennyit bf-ezni mert 20 perc mulva restartolt...

a dualradi felfüggesztéshez kellett egy kicsit barkácsolnom :)

majd linkelek énis képeket.

más: ez a ramhűtő ez csak olyan ramra jó amin nincs gyárilag hűtés ugye?

ezúton is köszi Zollka mindent főleg a szereléshez nyújtott segítséget.

Nagyon szívesen  :respect:  Örülök ,hogy hozzá tudtalak juttatni egy olyan rendszerhez ami túlzás nélkül mondva ami a világ egyik legjobb gyártójától származik :) Azt hiszem a hőmérséklet értékek magukért beszélnek :) Próbálja meg ezt valaki egy másik vízhűtő blokkal és mondjuk innovatek dual radival....

Milyen lapod van amúgy ,hogy az északi híd így melegszik? Ha fagy egyébként akkor van csak baj...Ezeknek a chipeknek a max üzemi hőmérséklete elérheti a 110-120 fokot is...Az ,hogy a bordán nem tudod sokat tartani a kezed az nem vészes ,ha megégetné fogásra az lenne a gáz :) Nézz meg egy GPU-t pl. ami nekem van 140 foknál van a lassulási küszöb és én még 47 foknál többet nem tudtam sehogy sem kicsikarni belőle :) Hát igen ezt tudja egy komoly gyári vízhűtés és tudjátok az a vicces ,hogy a nálunk ilyet nem kapni....

Egyébként az a szép még egy ilyen rendszerben ,hogy most megveszed annyiét mint egy high-end léghűtés 3-szorosa....Aztán mikor a jövőben 2-szer gépet cserélsz már vissza is hozta az árát mert a léghűtőket dobhatod ki itt pedig max lefogatást cserélsz...Aróól nem is beszélve zajban és teljesítményben ég és föld a különbség köztük...

#296 Felhasználó inaktív   kalman83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 14:12

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. aug. 7., vasárnap - 13:57

Nagyon szívesen  :respect:  Örülök ,hogy hozzá tudtalak juttatni egy olyan rendszerhez ami túlzás nélkül mondva ami a világ egyik legjobb gyártójától származik :) Azt hiszem a hőmérséklet értékek magukért beszélnek :) Próbálja meg ezt valaki egy másik vízhűtő blokkal és mondjuk innovatek dual radival....

Milyen lapod van amúgy ,hogy az északi híd így melegszik? Ha fagy egyébként akkor van csak baj...Ezeknek a chipeknek a max üzemi hőmérséklete elérheti a 110-120 fokot is...Az ,hogy a bordán nem tudod sokat tartani a kezed az nem vészes ,ha megégetné fogásra az lenne a gáz :) Nézz meg egy GPU-t pl. ami nekem van 140 foknál van a lassulási küszöb és én még 47 foknál többet nem tudtam sehogy sem kicsikarni belőle :) Hát igen ezt tudja egy komoly gyári vízhűtés és tudjátok az a vicces ,hogy a nálunk ilyet nem kapni....

Egyébként az a szép még egy ilyen rendszerben ,hogy most megveszed annyiét mint egy high-end léghűtés 3-szorosa....Aztán mikor a jövőben 2-szer gépet cserélsz már vissza is hozta az árát mert a léghűtőket dobhatod ki itt pedig max lefogatást cserélsz...Aróól nem is beszélve zajban és teljesítményben ég és föld a különbség köztük...

pontosssan ahogy írtad és az sem ucsó hogy én csak kíváncsiságbol megkérdeztem orbanot és az ár amit ő mondott nem is sokkal volt olcsóbb és abban a radi is  ............. meg a blokk is...................

én is meg vagyok elégedve a cuccosal és tuti hogy ezután már csak vizzzel fogok hütteni gépet!

#297 Felhasználó inaktív   Repiv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 16:39

néhány kép:
(majd csinálok jobbakat)

vizhutes1.jpg
vizhutes2.jpg
vizhutes3.jpg
teszt.jpg

#298 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 04:43

A vinyókat mi hűti?
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#299 Felhasználó inaktív   Repiv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 06:14

a vinyókat jelenleg még egy 12cm-es venti.

majd egyszer kibővítem a vizthűtésem a vinyókra is

#300 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 21:27

Nyugi, ismerjük egymást  :)

Téma megosztása:

• (117 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.