Idézet: Martinka - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 20:57
Én már sarkaztam le chipsetet, és tudom hogy nem egyszerű. Brutál dolgokat műveltünk rajta, és még azt is majdnem túlélte. Da sajna csak majdnem, szal azé vigyázni kell rá, de sokat kibír. :Đ
hát én ugy beparáztam, mikor megláttam, hogy az is megfordult a fejemben, hogy eladom az egész vackot mindenestől, cserélem valami jó levegőhűtésre, és nyugtom lesz

én ugy itélem meg, hogy kifejezetten sok hiányzik a chipsetről, persze nagyon sok nem lehet, mert akkor most nem irogatnék

mindenesetre az egyik sarka (nem az amelyik két saroknál a csavar helye van, hanem a másik átló végén levő egyik sarok) picit hiányos.
rátett a lapátra, hogy egyből ugy akartam összeszerelni a rendszert, hogy még win sem volt telepitve, szóval az alaplap az out-of-box volt, nulla perces. és mikor megláttam, hogy hiányzik valami - leszedtem a chipsethűtőt, mert nem jónak itéltem meg a rögzitést, volt itt egy kis buli a csavarokkal

- nos miután leszedtem és konstatáltam a "hibát" visszaraktam a gyári hűtőt, összeraktam a gépet, és meg se nyikkant.... persze egy baj volt: az alaplapra nem dugtam rá a 4 pines tápcsatit a proci mellé

de éjszaka volt már, szóval abbahagytam a szerelést, mondván majd holnap gariztatom, és kész. azt hittem ugyanis, hogy a chipsetet öltem meg. volt egy álmatlan éjszakám.

magasságot igyekszem majd jól belőni, de az is lehet, hogy a chipsethűtő aljáról leszedem a szivacsot, ami rajta van gyárilag, az is jó lesz, bár az szvsz nem elég erős.... de magassága jó

amugy megérdemli: Mc Pite adta az ötletet, és igen, figyelmeztetett a megfelelő magasságra
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP
Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2