Idézet: kalapur - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 9:33
a letöltött file először bezárta a játékot, de átneveztem és a végéről eltüntettem a txt kiterjesztést...így jó
valamit még nem értek, a motorfék értéke mindig visszaugrik 2-re, hiába mentem el 0-ra
remélem segítettem
üdv
k
ha megmondod, hogy pontosan melyik setupot szedted le, az segítene.
már pár oldal óta írom, hogy egyszerűen nem tudok semmilyen innen leszedett setupot betölteni (na jó, az túlzás, hogy semmilyet, de összesen vagy 6-7darabot már próbáltam barcelonában, monacoban és itt is. egy se ment)
az ánevezés nem lehet gond, mert eleve letöltésnél átnevezem mindig az idióta hosszú filenevet. txt kiterjesztést is javítom persze. ez alap.
szóval ha megmondanád melyik setup, amit te be tudtál tölteni, akkor megnézém azt is, hátha mindig vmi hibása nyúlok bele letöltéskor
Idézet: pitius - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 9:51
Például a Stability Assistance és a Steering Assist. eléggé sokat dob a sebességen...ill. plusz tapadást is ad.
Jah és az okosok szerint az 1.04-1.05-ös verziók kb. 1seccel gyorsabbak, mint az 1.02. Szal éppen nekünk kéne jobbaknak lennünk(spanyol pályán nekem sikerült is kihozni a maxot)
stability nagyoon érezhető. legalábbis a f1 2k2-ről és challangere váltásnál az volt a legfeltűnőbb, szóval a bekapcsolása biztos sokat segíthet.
steering pedig valóban ad cornering plusszt is, de pl vhogy a fékutáak is lerövidülnek. tegnap próbáltam és rendre jópár méterrel a megszokott pont előtt lassult le a kocsi megfelelő sebességre
pitius, Brave! ti mennyinél jártok?
ha lesz vmi jó setupotok, vevő vagyok rá
Szerkesztette: vipisrac 2005. 06. 03. 09:39 -kor