Idézet: kalapur - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 12:28
pontosan nem tudom megmondani, mert nem otthon vagyok, meg már át is neveztem, de én a Ferrari színeiben nyomom, az a setup nem lesz jó neked
mindenesetre nekem az átnevezés meghozta gyümölcsét, kettőt töltöttem le, mindkettő fagyott, aztán mindkettő működött
tudom, hogy ferraris vagy és valszeg a setup is az volt, de most csak az érdekel, hogy be tudok-e tölteni egy olyant, ami másnál biztosan megy. (mellesleg még az is lehet, hogy jó lesz a mekihez. alapnak biztos nem olyan rossz, attól, hogy ferraris)
Idézet
ezt én sem értem, nem annyira gáz az a "gödör", viszont az emelkedős baljobbos fullgázos kombináció közepén nagyon durván berántja a kocsit, ott félek mindig. Ha szűken indítom a jobbost, akkor az eleje megakad a kerékvetőben, ha lazán indítom, akkor meg lassítanom kell, hogy ne szálljak el.
ja és még valami, a sikánt mindenki durván levágja vagy csak én

:)
úgy értem a betonozott részre Ti is rámentek?
üdv
a visszafordító utánira gondolsz? az a legzsírabb kanyar, nekem nem szokott gondom lenni vele.
és ott talán nem is azért, mert lassan veszem...
mondjuk lehet, hogy nálam az FFB van elállítva. újrainstalltam monaco után a játékot és totál más kormánybeállításokat kaptam. nem húzott vissza egyenesbe a kormány, hanem íven tartott az FFB és kimozdítani volt nehéz. ez a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy jobbról-balra oda vissza rángattam a kormányt, mert keményen tartott, viszont egyenesbe érkezve, meg már vitte a lendület a másik irányba

nem tudom igazából melyik a rendes, de felülírtam a régi plr file-lal.