HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon II.
Elküldve: 2005. 06. 16. 18:15
Ha jól tudom még fejlesztheted is, egy jobb rc motorral és normálisabb átéttel tudnád vinni 100-ig simán, talán még fölé is. Persze csak pályán volna értelme, mert Pesten még a járdák se túl simák... :Đ
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2005. 06. 16. 22:24
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 19:15
Ha jól tudom még fejlesztheted is, egy jobb rc motorral és normálisabb átéttel tudnád vinni 100-ig simán, talán még fölé is. Persze csak pályán volna értelme, mert Pesten még a járdák se túl simák... :Đ
Egyelore megcsak a lakasban probalgattam, de ez pici neki
Itt meg a kepek:
1
2
3
4
pa'pa'
fiqszvoltam
fiqszvoltam
Elküldve: 2005. 06. 18. 12:07
Srácok a findthelimit.com másnak se jön be? Le akartam tölteni magamnak a kanadai pályához egy setupot, de nem nyitja meg az oldalt.
Most aztán állítgathatok magamnak...
Elküldve: 2005. 06. 18. 14:26
Valakui nemküldene agy ghost lapot vagy beállítást nekem.
Mert kezd elszállni az agyam a játéktól. 1:18-nál képtelen vagyok jobbat menni. :confused:
És annyira nstabil az autóm hogy hihetetlen!
Thx!
Mert kezd elszállni az agyam a játéktól. 1:18-nál képtelen vagyok jobbat menni. :confused:
És annyira nstabil az autóm hogy hihetetlen!
Thx!
[Magyar nagydíj 2005] jvikunya@hotmail.com [Hollandia decsodás!!!]
- = Majd megmondom mit gondolok ha valaki fizet azért, hogy gondolkodjak! =-
Elküldve: 2005. 06. 18. 15:08
Idézet: Vikunya - Dátum: 2005. jún. 18., szombat - 15:26
Én 1:16-nál vagyok ugyanígy. Állítgattam össze-vissza az autót, de hiába. Stabil a kocsi, de nem tudok 1:16 alá menni. Ferrarival második körben összejött egy 1:15.5, de a Sauberrel csinálhatok bármit
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2005. 06. 18. 18:16
Aszem tényleg valami gond van a játékkal! A telemetria akkor is azt írja hogy "off track" ha végig a betonon megyk és még a szegélyek közlébe sem!
Volt már valaki nek ilyen baja! Engem már szétvet az ideg.
Volt már valaki nek ilyen baja! Engem már szétvet az ideg.
[Magyar nagydíj 2005] jvikunya@hotmail.com [Hollandia decsodás!!!]
Elküldve: 2005. 06. 18. 19:17
Nekem az elején húzta át állandóan, mostanában viszont jó, lehet hogy tényleg vágtam valahol
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2005. 06. 18. 19:28
Ezt akkor csinálja, ha pl előző körben levágod a pályavégi sikánt, és jókora előnyre teszel szert azal, hogy nem 260al, hanem 330al veszed a célt...
Elküldve: 2005. 06. 18. 20:41
Egyszer elrontottam egy kört és arra mentem, hogy minél hamarabb vége legyen, így majdnem végig füvön mentem, és levágtam a sikánokat. Aztán meglepő volt, hogy 3-5 mp el jobban mentem, gondoltam lementem, és akkor húzta át. Na innentől kezdtem el kikisérletezni, miként is megy ez...
Elküldve: 2005. 06. 19. 21:00
Bah, futam:
Elküldve: 2005. 06. 19. 21:08
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 22:00
Bah, futam:

bojkottáljuk a következő futamot? :Đ
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."
Elküldve: 2005. 06. 19. 21:14
Én aszondom, hogy nem akarok bajt magamnak, ergo nem indulok USA-ban, nehogy baj legyen a gumikkal...
komolyra fordítva...
sajnálom, hogy adtak a ferkának 18 pontot ajándékba, de meg tudom érteni, hogy nem akarták kockáztatni a versenyzők épségét...
Mindegy... végül is, ha idén ez lesz a ferka egyetlen "győzelme", az se baj...
komolyra fordítva...
sajnálom, hogy adtak a ferkának 18 pontot ajándékba, de meg tudom érteni, hogy nem akarták kockáztatni a versenyzők épségét...
Mindegy... végül is, ha idén ez lesz a ferka egyetlen "győzelme", az se baj...
Elküldve: 2005. 06. 19. 21:22
Javaslom, hogy a következő, USA futamon csak az adhat le időd, aki Bridgestone-os gumikat használ... A Michelinesek, meg kimaradnak a versenyből!!!
Nah??? OK???
Nah??? OK???
Elküldve: 2005. 06. 20. 09:09
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 22:22
Javaslom, hogy a következő, USA futamon csak az adhat le időd, aki Bridgestone-os gumikat használ... A Michelinesek, meg kimaradnak a versenyből!!!
Nah??? OK???
Nah??? OK???
Mivel meg nem tartunk a versenyhetvegenel....ezert en mar versenyhetvege elott a barcelonai kevereket fogom hasznalni
pa'pa'
fiqszvoltam
fiqszvoltam
Elküldve: 2005. 06. 20. 10:43
Idézet: BraveF1 - Dátum: 2005. jún. 19., vasárnap - 22:14
Na igen, ezt én is meg tudom érteni, de azért ez még is röhej ami itt történt.
Szóval komolyan nem értem, hogy hogyan lehet ekkora bakot lőni
A Bridgestone-ról is meg volt a véleményem, de úgy látom, hogy "az egyik kutya a másik eb" csak azt nem értem, hogy miért a sport és a nézők kárára kell mindezt eljátszani, ráadásul pont Indyben
Hát fel vagyok háborgatva!!!
Elküldve: 2005. 06. 20. 13:23
ez tutira nem ott derült ki, hogy szarok lesznek a gumik. nem most volt az első verseny azon a pályán. melleseleg raikönnen balesete is intő jel volt már, csak utána volt egy lájtosabb futam is, ahon a gumik nem annyira gyepálódnak. A michelin abszolut úgy tervezte a gumijait, hogy azok éppen kibírjanak egy versenyt, csak itt nem egy versenynyi erőhatás éri azokat a gumikat, de ezt tudhatták előre, csak egyszerűen nem tettek semmit, gondolták, majd valaki kicsit kicsúszik és akkor lehet okoskodni, politizálni.
A bridgestone biztonságra tervezte a gumijait, végig is bírták, igaz lassúak voltak.
A bridgestone biztonságra tervezte a gumijait, végig is bírták, igaz lassúak voltak.
"1980 óta rengeteget tanult az emberiség, én például akkor még olvasni se tudtam, most meg már írni is."
Karotta
Karotta
Elküldve: 2005. 06. 20. 13:58
azt hiszem most jött ki teljes mértékben az új gumiszabály butasága!
eddig a Bridge lett szídva, hogy milyen szar, most a Michelin. Én nem tudom hogy miért hangoztatják a biztonságot, aztán amikor meg biztonságról lenne szó, akkor azt mondani hogy nem. Szerintem nem hitték volna, hogy tényleg meglépik azt, amit végül megtett a 7 M-es csapat.
Kalapur hozzászólásához csak annyit, hogy KM gumija ott nem azért szállt el, mert szar volt, hanem azért, mert vagy 50x elfékezte magát, és emiatt lett rossz a gumi. A többi M-es csapatnak a gumijával nem volt ott semmi gond
A legrosszabb az, hogy éppen felszáló ágban volt az F1 az idén, mert valjuk be őszintén jó futamok voltak, és most olyan érzésem van, hogy 1 lépés előre, 2 hátra...
eddig a Bridge lett szídva, hogy milyen szar, most a Michelin. Én nem tudom hogy miért hangoztatják a biztonságot, aztán amikor meg biztonságról lenne szó, akkor azt mondani hogy nem. Szerintem nem hitték volna, hogy tényleg meglépik azt, amit végül megtett a 7 M-es csapat.
Kalapur hozzászólásához csak annyit, hogy KM gumija ott nem azért szállt el, mert szar volt, hanem azért, mert vagy 50x elfékezte magát, és emiatt lett rossz a gumi. A többi M-es csapatnak a gumijával nem volt ott semmi gond
A legrosszabb az, hogy éppen felszáló ágban volt az F1 az idén, mert valjuk be őszintén jó futamok voltak, és most olyan érzésem van, hogy 1 lépés előre, 2 hátra...
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."

Súgó
A téma zárva.