Aztán államvizsga után összeszedem magam!
HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon II.
Elküldve: 2005. 06. 20. 19:00
Hello! Ime az én időm! ennyit sikerült kihozni és ma ivásra adtama fejem úgyhogy javulni nem fog! 
[Magyar nagydíj 2005] jvikunya@hotmail.com [Hollandia decsodás!!!]
- = Majd megmondom mit gondolok ha valaki fizet azért, hogy gondolkodjak! =-
- = Majd megmondom mit gondolok ha valaki fizet azért, hogy gondolkodjak! =-
Elküldve: 2005. 06. 20. 19:15
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 19:51
Oá... nem merem leadni az időmet, mert nevetség tárgyává válok...
Azt hiszem kihúzom ma az utolsó pillanatokig, majd gyorsan elmegyek aludni...
nebassz!
a te időd érdekel a legjobban (meg Dispose-é)
na nem mintha már bármit is tudnék ellene tenni, de ha tudnám, hogy milyen jó, akkor ma már nem is Kanadában körözgetnék, hanem Indianapolisban... vagy San Andreasban
Idézet: Dispose - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 19:53
lesz edzés ma
cserébe némi észrevétel az előző oldal indianapolisi reakcióira:
Bibunak: a Michelin ezt csúnyán elb*szta, de ha el van b*szva, akkor el van b*szva. ergo, ők nemigen tehettek mást, minthogy kompromisszumokat ajánlanak fel. megmondták, hogy nem tudnak versenyezni, ha nincs megegyezés. nem lett, így nem verseny sem...
a Gyula féle ménemnövelikmegakeréknyomást meg FIA-féle ménemmennekott300helyett120szal hozzászólások ugyanolyan komolytalanok, ha ennyire mellényúltak, hogy tényleg 5-15 kört bírt volna ki a gumi, akkor semmi nem segít rajta. max ha tényleg 120-szal mennek ott végig. na az meg sokkal jobb verseny lett volna ennél a szurkolóknak...
többeiknek: az meg, hogy a Michelin veszélyes sztem f*szság. én 3 problémára emléxem:
1. KR a gringen szarrá fékezte, szétszakad majdnem, de még akkor sem volt se defekt, se más...
2. rönók monacoban. egyedi eset, elcseszték a gumiválasztás-benzintaktika kettőst. ráadsul sztem az R25 sem kivétel abból a szempontból, hogy inkább hátul van a súlypontja, mint a többi gépnek, akárcsak az R24...
3. Massa a gringen. no ez az egyetlen ami tényleg valós gumiproblémának tűnik, de itt pedig bejön a Massa-faktor. neki volt 2 (vagy talán 3) defektje is a korábbi versenyeken, de senki másnak. ez mindenesetre érdekes.
ezzel szemben mi volt a Ferrarinál? malajziában és bahreinben félfutamon használhatatlanná kopott gumik, MS-nek dupla defektek 2 kör alatt...
indiről konkrétan majd kicsit később. összegezve: szomorú. én is csalódott voltam. sajnálom KR-éket, Trullit és mindenkit, még jobban a nézőket. sajnálom, hogy a ferrari bemákol két versenyen x pontot.
de ez utóbbi majdnem mind1. csak verseny lett volna...
Elküldve: 2005. 06. 20. 19:23
Idézet: Vikunya - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 20:00
Hello! Ime az én időm! ennyit sikerült kihozni és ma ivásra adtama fejem úgyhogy javulni nem fog! 
hun a fájl?
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."
Elküldve: 2005. 06. 20. 19:26
na akkor itt 2 perc múlva: 82.131.133.195
pass: hwswf1
pass: hwswf1
Elküldve: 2005. 06. 20. 19:49
Ezt nemértem!
Mi ez a hiba a telemetriával? Csak session-t tudok betölteni, köröket nem. Egyet sem...
Megoldást előre is köszi!
Mi ez a hiba a telemetriával? Csak session-t tudok betölteni, köröket nem. Egyet sem...

Arra riadtam fel, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.
Elküldve: 2005. 06. 20. 19:52
Idézet: Lescatan - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 20:49
Ezt nemértem!

Öööö mintha nálam is lett volna ilyen hiba...azt hiszem egy 0 byte-os vagy félig letöltött telemetria file is volt abban a könyvtárban(tipikusan akkor, amikor FTL-ről töltöttem le)
Elküldve: 2005. 06. 20. 20:04
Idézet: pitius - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 20:52
Öööö mintha nálam is lett volna ilyen hiba...azt hiszem egy 0 byte-os vagy félig letöltött telemetria file is volt abban a könyvtárban(tipikusan akkor, amikor FTL-ről töltöttem le)
Kösziköszi Kösz! Letöröltem a normálhoz képest tizedakkora fájlokat a laps mappából, amik vélhetően valóban FTL-esek és megjavult a telemetria.
Mégeccer kösz!
Elküldve: 2005. 06. 20. 20:13
Idézet: Lescatan - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 21:04
Kösziköszi Kösz! Letöröltem a normálhoz képest tizedakkora fájlokat a laps mappából, amik vélhetően valóban FTL-esek és megjavult a telemetria.
Mégeccer kösz!

Mégeccer kösz!
Örülök hogy segíthettem...
Elküldve: 2005. 06. 20. 20:31
Nah hát format c: miatt a régi időm marad:
1.18.138
Technikai okok miatt holnap tudom csak feltölteni a képfilet és a telemetriát. Remélem így nem kapok büntit...
1.18.138
Technikai okok miatt holnap tudom csak feltölteni a képfilet és a telemetriát. Remélem így nem kapok büntit...
Elküldve: 2005. 06. 20. 20:43
Nekem ennyi lett: 1:14.898

telemetria
Gratula mindenkinek!
Fiqsz gratula! Legközelebb megpróbállak megfogni!
De túl vagyok a vizsgákon sikeresen! Juhéjjj!!!

telemetria
Gratula mindenkinek!
Fiqsz gratula! Legközelebb megpróbállak megfogni!
De túl vagyok a vizsgákon sikeresen! Juhéjjj!!!
Elküldve: 2005. 06. 20. 20:55
Az időm: 1:13,370.
Telemetriát holnap megpróbálok feltölteni, mert jelenleg gáz van az ftp-vel. Ha holnap sem tudom feltölteni, akkor elküldöm mailben Dispose úrnak.
Telemetriát holnap megpróbálok feltölteni, mert jelenleg gáz van az ftp-vel. Ha holnap sem tudom feltölteni, akkor elküldöm mailben Dispose úrnak.
Elküldve: 2005. 06. 20. 20:58
eredményem: 1:12.086
telemetria
Mostani edzés utolsó elötti körében az első két szektorom szinte bitre ugyanaz volt, mint Bibu 1:11.6xx-es köre, csak az utolsóban elbuktam 4 tizedet. Alig voltam ideges...
:Đ
telemetria
Mostani edzés utolsó elötti körében az első két szektorom szinte bitre ugyanaz volt, mint Bibu 1:11.6xx-es köre, csak az utolsóban elbuktam 4 tizedet. Alig voltam ideges...
Szerkesztette: Rudi 2005. 06. 20. 20:59 -kor
Elküldve: 2005. 06. 20. 20:59
Idézet: pitius - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 18:52
Leadom az időm...
1:10,970
1:10,970
Báhhh, vazze, elmegy az életkedvem is az ilyen idők láttán...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 21:55
Az időm: 1:13,370.
juj, lehet kapok e-mailt?

Súgó
A téma zárva.