HWSW Informatikai Kerekasztal: Macintosh, OS X, váltás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Macintosh, OS X, váltás

Szavazás: Miért nem váltasz Mac-re? (99 felhasználó adott le szavazatot)

Miért nem váltasz Mac-re?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#21 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:38

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:33

itt van rola screenshot:
http://www.macupdate...ot.php?id=13995

de sztem Boba-nak a hardware dizajnnal is gondja van.

Úgy álltalában nem jön be a mac design... ez a csilivili, világos színek, meg ilyenek... valahogy nem jön be. Nemcsak maga a főgép, de pl az apple egér, bill, monitor sem tetszik... de természetesen ezeket nem kötelező használni, de a PowerPC kinézetét muszáj lenne nézzem, ha nemakarom a házat lecsereélni. (azt meg én nem kockáztatnám meg... mer nemtom megcsinálni.)

szerk: én winXP alatt sem az XP felületet használom, hanem a régi win2000-es felületet, minden grafikai csicsát lekaptam amit csak lehetett.

Szerkesztette: Boba 2005. 06. 03. 17:40 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#22 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:40

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:37

Khm...

Cross Racing Championship 2005(friss játék), Readme, idézet:

nem erre mondtam, hanem a támogatottságra, mert igenis jobb mint a pc-n... jó figy, nem ebbe az árkategóriába van a minőség miatt... 1
2. attól hogy a minin nem lehet játszani az nem azt jelenti hogy a többi mac is egy nagy szar ócskavasas nem lehet használni és egy 1.4-es p4 meg egy radeon 8500 jobb az összesnél... :omg:
macbook air 2014

#23 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:40

Idézet: -=Ninja=- - Dátum: 2005. Jun. 3., Friday - 18:36

[..]

Üdv a fórumon egyébként;)
JóSebesség

#24 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:42

Idézet: -=Ninja=- - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:36

2 havonta oprendszar installba

Ilyen intenzíven használnád a gépedet?

Én amikor megvettem a gépemet akkor felraktam a progikat amiket használok, plusz felraktam egy XP particiót a játékoknak. Az nyugodtan tönkremehet. A meló particiónak sok baja nincs... hja, és ez a gép sincs sűrűn kikapcsolva. Csak ha valaki van nálam, és zavarja a gép búgása:D (mondjuk egy mac valszleg halkabb lenne, de engem nem zavar... buszon is remekül tudok a kerekek felett aludni :) )
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#25 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. Jun. 3., Friday - 18:40

nem erre mondtam, hanem a támogatottságra, mert igenis jobb mint a pc-n... jó figy, nem ebbe az árkategóriába van a minőség miatt... 1
2. attól hogy a minin nem lehet játszani az nem azt jelenti hogy a többi mac is egy nagy szar ócskavasas nem lehet használni és egy 1.4-es p4 meg egy radeon 8500 jobb az összesnél... :omg:

Milyen támogatottságról beszélsz? hmm... jobb mint a PC-n? PC-n több ezer FREEware program közűl válogathatok. Mac-en jó ha van 2. Már  bocs, de mennyibe is kerűl egy jobb Mac? Mondjuk amin "játszani" is lehet? 
JóSebesség

#26 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Winfosal tele lett a hócipőm

Valami oka csak van, hogy fagy. A szar alkatresz nem csak noname-et jelent, hanem hibasat is. Nem probaltad mas hardverekkel? Ilyen gondod mekkel is lehet, van ra szamtalan pelda.
Az XP-t meg nem kell 2 havonta ujrainstallalni, de ezt nyilvan te is tudod, ha szervizes voltal, akkor igazan utanajarhatnal a problema valodi gyokerenek. De az is lehet, hogy csak az auraddal van gond ;)

#27 Felhasználó inaktív   -=Ninja=- 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:40

Üdv a fórumon egyébként;)

Köszke:-)

#28 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:44

Winfosal tele lett a hócipőm , okok: 1 hét uptime alatt minima 1 kék halál magától vagy egy resset, vírus hegyek, túl bonyolított kezelési felület
Mielött belekötnétek nem szar a pc amit használok (szerencsére egyre kevesebbet)
Konfig: Asus p4c800-deluxe-e.3.2 P4, 2 gb kingston ram, Asu X800 Xt,WD hdd stb
szóval nem a hw miatt fagy magától a kedves xp  Jah és virus irtó van hw tűzfal is van..
Jah és talán 2 év PC szervizes gyakorlat után egy winfost fel tudok rakni rendesen a gépre:)
Most Mini -vel nettezgetek amíg a dual G5 re nem lesz meg a love és az osx  aktiv használata mellet egyre jobban idegesítenek az xp dolgai, bele fáradtam a 2 havonta oprendszar installba

nagyon érdekes mert nekem egyáltálán nincsenek ilyen gondjaim, tökéletsen tudom használni ment már egy hetet és normálisan lehetett használni, és a sebesség is ugyanolyan volt. ja és nekem nem olyan konfigon mint neked hanem ottvan az aláírásban... :omg: de az a lényeg hogy 2havonta se kell újrarakni, nekem legutóljára egy évig ment, és azt is csak azért raktam újra mert a 9600XT-t lecseréltem a 6600-ra...
macbook air 2014

#29 Felhasználó inaktív   -=Ninja=- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:46

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:42

Valami oka csak van, hogy fagy. A szar alkatresz nem csak noname-et jelent, hanem hibasat is. Nem probaltad mas hardverekkel? Ilyen gondod mekkel is lehet, van ra szamtalan pelda.
Az XP-t meg nem kell 2 havonta ujrainstallalni, de ezt nyilvan te is tudod, ha szervizes voltal, akkor igazan utanajarhatnal a problema valodi gyokerenek. De az is lehet, hogy csak az auraddal van gond ;)

Mint le írtam 2 évet szervizeltem egy PC boltban , végig cserélgettem mindent, de 2 -3 hónap használat után simán tud ijet produkálni az xp, nem csak nekem....
Rengeteg gépet hoztak be elszált vagy szét zuhant xp -vel, tény 80 százalékban user error miatt:)  De tapasztalatom szerint az osx-et sokkal nehezebb megfektetni.

#30 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:42

Milyen támogatottságról beszélsz? hmm... jobb mint a PC-n? PC-n több ezer FREEware program közűl válogathatok. Mac-en jó ha van 2. Már  bocs, de mennyibe is kerűl egy jobb Mac? Mondjuk amin "játszani" is lehet?

pl ott van handrásé... nagyjából egy milla volt a gép ahogy nézegettem. oks! ÉS? játszani LEHET RAJTA... és nem így ::: "játszani" hanem így ::: JÁTSZANI... :omg:
macen nincs de érdekes mód ami van az mindet tudja amit pc-n a sokezer freeware gány program külön külön...
macbook air 2014

#31 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

nem valtottam hanem van azis. a megfelelo ablak megpucolasahoz mindig a hozzaillo baltat kell kivalsztani :p
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#32 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:48

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. Jun. 3., Friday - 18:46

pl ott van handrásé... nagyjából egy milla volt a gép ahogy nézegettem. oks! ÉS? játszani LEHET RAJTA... és nem így ::: "játszani" hanem így ::: JÁTSZANI... :omg:
macen nincs de érdekes mód ami van az mindet tudja amit pc-n a sokezer freeware gány program külön külön...

1 milla? Hmm. Megéri? Szerinted?
JóSebesség

#33 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:49

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:48

1 milla? Hmm. Megéri? Szerinted?

igen, megéri, mert nem fagy és nincsenek vele bajok, képzeld megéri és nincs vele semmi gond és kúrva gyors is ráadásul...

Szerkesztette: 3V0 2005. 06. 03. 17:49 -kor

macbook air 2014

#34 Felhasználó inaktív   -=Ninja=- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:49

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:44

nagyon érdekes mert nekem egyáltálán nincsenek ilyen gondjaim, tökéletsen tudom használni ment már egy hetet és normálisan lehetett használni, és a sebesség is ugyanolyan volt. ja és nekem nem olyan konfigon mint neked hanem ottvan az aláírásban... :omg: de az a lényeg hogy 2havonta se kell újrarakni, nekem legutóljára egy évig ment, és azt is csak azért raktam újra mert a 9600XT-t lecseréltem a 6600-ra...

Na látod itt van a gond valahol , ahány környezet annyi félekép viselkedik az xp, az osx  előnye az, hogy jobban van optimalizálva a kisebb menyiségü hardware miatt...

#35 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:50

Sztem magatol nem romlik el egy Windows sem, csak egyszeruen a negativ tapasztalatok jobban megmaradnak az emberben. Nyilvan senki nem fog forumra vagy akarhova irni, hogy he! nekem jol mukodik - legfeljebb csak akkor, ha valahol tul sokat anyaznak.
Nalam is volt mar olyan, 5-6 evvel ezelott, hogy nem tudtam kideriteni egy hiba okat, hiaba csereltem ki a memot, vinyot, akarmit. A gep sziveben volt a gond, valahol az alaplapon. Es miutan az alaplapot lecsereltem, meg is szunt a gond.

#36 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:50

Idézet: ion - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:50

Sztem magatol nem romlik el egy Windows sem, csak egyszeruen a negativ tapasztalatok jobban megmaradnak az emberben. Nyilvan senki nem fog forumra vagy akarhova irni, hogy he! nekem jol mukodik - legfeljebb csak akkor, ha valahol tul sokat anyaznak.
Nalam is volt mar olyan, 5-6 evvel ezelott, hogy nem tudtam kideriteni egy hiba okat, hiaba csereltem ki a memot, vinyot, akarmit. A gep sziveben volt a gond, valahol az alaplapon. Es miutan az alaplapot lecsereltem, meg is szunt a gond.

nekem is tökéletesen megy és semmi bajom nincs vele az égvilágon.
macbook air 2014

#37 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:51

Idézet: -=Ninja=- - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:49

Na látod itt van a gond valahol , ahány környezet annyi félekép viselkedik az xp, az osx  előnye az, hogy jobban van optimalizálva a kisebb menyiségü hardware miatt...

pontosan.
macbook air 2014

#38 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:51

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. Jun. 3., Friday - 18:49

igen, megéri, mert nem fagy és nincsenek vele bajok, képzeld megéri és nincs vele semmi gond és kúrva gyors is ráadásul...

LOL. 1 Millióért épitek neked olyan PC-t Win2003-al rajta, amit max folyékony nitrogénnel tudsz lefagyasztani. Normális ember nem vesz 1millióért se mac-et, se pc-t.
JóSebesség

#39 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:53

Fenebe, mindenki az egyebre szavaz :)

#40 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 03. 17:53

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. jún. 3., péntek - 18:51

LOL. 1 Millióért épitek neked olyan PC-t Win2003-al rajta, amit max folyékony nitrogénnel tudsz lefagyasztani. Normális ember nem vesz 1millióért se mac-et, se pc-t.

jólvan... akkor én nem vagyok normális, meg az sem aki kitalálta biztosan... oks... akkor csináld meg pc-n ugyanazt ugyanolyan minőséggel és sebességgel ahogy azon tudnád tenni...
macbook air 2014

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.